Evet canım çok fena iğne çok acıyoNe ignesi canim proluton mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok fena iğne çok acıyoNe ignesi canim proluton mu
Ben onu transferden once vuruldum. Simdi gun asiri progestan ignem var keske bi kerede kurtulsam ben deeeEvet canım çok fena iğne çok acıyo![]()
Niçin veriyolar onu bilmiyorum bilgin varmı düşük önleyici diye okudum amaBen onu transferden once vuruldum. Simdi gun asiri progestan ignem var keske bi kerede kurtulsam ben deeeevet yaaa bu igne de agri yapiyo proluton da oyle
Gebelikte progesteron hormonu dusuk olursa riskli oluyo progesteron hormon seviyesi icin seviyolarNiçin veriyolar onu bilmiyorum bilgin varmı düşük önleyici diye okudum ama![]()
Anladım canımGebelikte progesteron hormonu dusuk olursa riskli oluyo progesteron hormon seviyesi icin seviyolar
Super gecti cnm coook sukur ins sonucu iyi olurrrCanimm nasil gecti
cnm bu cumami testinn hayirlisi inssss az kalmisssİyiyim canım beklemedeyim. Yarın görümceninde mevlutü varmış gitmemek için bahane arıyorum:)) salı iğnem var işte cuma gibi test yapcam inşallah
Dusuk tehlikesinde cnm benim cok az kanamam olmustu o zaman vermisti dr m haftada iki kez cok yagli ve agirbir igneeNiçin veriyolar onu bilmiyorum bilgin varmı düşük önleyici diye okudum ama![]()
Sevindim canim benim hakkimizda hayirlisi olsun beraber beklicez artikSuper gecti cnm coook sukur ins sonucu iyi olurrr
Cok sukur cnm cok sukur amannnn beklerizz canim bee yillardir bekliyozzzz alt tarafi bi 10 guncukk kaldii dimi amaaSevindim canim benim hakkimizda hayirlisi olsun beraber beklicez artik
Cuma oldum canim ben de. Test tarihin ne zaman senin kacinci gunBestttt sende dun olmustun dimi arkadasim
Aynen ne var ya yillar geciyo gunler mi gecmicek :)Cok sukur cnm cok sukur amannnn beklerizz canim bee yillardir bekliyozzzz alt tarafi bi 10 guncukk kaldii dimi amaa![]()
20 si cnmCuma oldum canim ben de. Test tarihin ne zaman senin kacinci gun
evettttt teselliii teselliii ( nasil gececek yaaaaa off) sunun surasinda ne kalmiski safakkk 10Aynen ne var ya yillar geciyo gunler mi gecmicek :)
Bana 10. Gun dedi 17sinde yaptiricam.20 si cnm
Ayy idrar testi yaparim ben yaaevettttt teselliii teselliii ( nasil gececek yaaaaa off) sunun surasinda ne kalmiski safakkk 10![]()
9.gunn bekleee brzzz yoksa cikmazzzAyy idrar testi yaparim ben yaa