Kız yok canım ya meyveden insan zehirlenirmi, ilktede yemiştim ben inanma söylenenlere ince dilim yani 1 ananas 3 günde filan tüketilir,ya kac kisi zehirlenmiss nolur dik edinnn o zamannn yaaa
Aynen ben jel kullaniyorum ikisi de progesteron iceriyo aynen. Ay evet yaa bi de igneler olcak yandik : Dyok cnm benim dr jel vermiyor, cyclogest denilen progesteron icerikli bir fitil veriyor sabah aksam , bir de transferden 1 gun sonra kan sulandirici igne baslatiyor, sen jel mi basladin? o da ayni progesteron iceriyor sanirim
Keşkeeeeben de hesapladim 25 aralik oluyor cnm =) ah keske olsa =)
Evet cnm ins bir tanede 16 hucreli yani compact dedi oda 3 cu gun son 3 embriyom hangilerini transfer edecek bilmiyorumm hakkimizda hayirlisi cnm bnm yaacok iyiymis cnm demek senin 3.gun en fazla 8 hucreli olmasi beklenirmis embriyonun, masallah cnm hayirlisi olur insallah =)
sen baslamadin'i cnm bana hiborla progestan igneyi (tabi gunluk )ve crionel jel dun baslattiiAynen ben jel kullaniyorum ikisi de progesteron iceriyo aynen. Ay evet yaa bi de igneler olcak yandik : D
Canım onu sütle iç yoksa çok felaket tadıAyrica kizlar size kortizon yani prednol 5 gun verdimi bana kortizonda verdiii
Canim ben coraspin iciyorum 2 aydir ondan baslatmamis olabilir. Jeli pazardan beri kullaniyorum igne transfer sonrası olur sanırım.sen baslamadin'i cnm bana hiborla progestan igneyi (tabi gunluk )ve crionel jel dun baslattii
Verdi canim 4 gun ictim ben deCanım onu sütle iç yoksa çok felaket tadı
Berbat cnm midem cok kotu yanmaya basladi artik estrafemede gunde 4 devam dedi 3 ayyy boyunca midem berbat olduuu birde antibiotik verdi oluyom resmen yaaaCanım onu sütle iç yoksa çok felaket tadı
cok guzel cnm gercekten sansin yuksek insallah, Allah hayirlisini versin cnm =)Evet cnm ins bir tanede 16 hucreli yani compact dedi oda 3 cu gun son 3 embriyom hangilerini transfer edecek bilmiyorumm hakkimizda hayirlisi cnm bnm yaa
Ben 2 antibiyotik içtim o günlerde birde kulagım agrıyordu. 4 devam tabi estrofem canım. Prednolu sütle iç rahat edersin canımBerbat cnm midem cok kotu yanmaya basladi artik estrafemede gunde 4 devam dedi 3 ayyy boyunca midem berbat olduuu birde antibiotik verdi oluyom resmen yaaa
Ben bu kalitelerin ne oldugunu embriyologa sormuştum yani biri şişman bebek biri zayıf bebek gibi oldugunu söyledi iyi örnek vermiş demicok guzel cnm gercekten sansin yuksek insallah, Allah hayirlisini versin cnm =)
ben o kadar cok arastirdim ki embriyolog oldum cnm =)) ayrica o kadar cok makale okudum ki sanirim kafayi yedim =)) sonucta denemeden bilemeyiz yani deneyip gorecegiz artik basga da bisey yapamayiz onu anladim..Ben bu kalitelerin ne oldugunu embriyologa sormuştum yani biri şişman bebek biri zayıf bebek gibi oldugunu söyledi iyi örnek vermiş demi
Aminnn İns cnm hepberaber seviniriz Allahin izni ilecok guzel cnm gercekten sansin yuksek insallah, Allah hayirlisini versin cnm =)
ilkinde bana dememislerdiiii acaba ondanmi dusuk yaptimmm ya sadece 1 iciyordummmBen 2 antibiyotik içtim o günlerde birde kulagım agrıyordu. 4 devam tabi estrofem canım. Prednolu sütle iç rahat edersin canım
Neden canım ne demedilerilkinde bana dememislerdiiii acaba ondanmi dusuk yaptimmm ya sadece 1 iciyordummm
İlk transferimde cnm ya bana dememislerdi 4 olarak devam et diye estrafeme gunde 1 olarak anlamistim ben ve gunde bir aldimm acaba dusukle bir ilgisi olabilirmi aklima takildi sim di yaaNeden canım ne demediler
Bende 3 tü ama 2 kullanmıştım yani kısacası ilaçları hiç düzenli içmemiştim benİlk transferimde cnm ya bana dememislerdi 4 olarak devam et diye estrafeme gunde 1 olarak anlamistim ben ve gunde bir aldimm acaba dusukle bir ilgisi olabilirmi aklima takildi sim di yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?