• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar biopsi rahime çizik attiraniniz var mı anestezi siz mı yaptiriyim Dr fazla acımaz dedi ama yaptıranlar bilgi verebilir mı ?Canlar bi de dondurulmuslar ile tutunma şansı daha çok diyorlar öyle mı bilginiz var mı ?
H g canim Hic bir bilgim yok cnm mlsf ama evet dondurulmuslarla sans daha yuksekkk bu kez olur ins cnm

herkese merhaba,
kızlar dualarım sizinle, inşallah hepiniz pozitifleri görürsünüz. elimde Crinone jel, Progestan 200 mg., Estrofem 2 mg. Coraspin 100mg. var. ihtiyaç sahibi olan birine vermek isterim. İstanbul Sancaktepe'de oturuyorum, elden teslim almak isteyen olursa bana mesaj atabilir. ya da kargo ücreti karşılığı gönderebilirim.

Oy kıyamam sana ben nar suyu içerim fazla kalınlaşır diye içmemiştim ben allahım yarabbım dertlere bak yaa kalın ince derken neler öğreniyoruz.. şimdi gece vajndan estrofem ve sabah 2 akşam 2 olcak canım perşembe tekrar gidicem sakın strese girme dedi dr beni taanıyo artık:KK48: ilk tedavide bilmiyordum kalınlıymıydı nasıldı canım ya
bende sizin sayenizde öğreniyorum.. daha neler öğrencez baalım.. nasılsın çok heyecan varmıı.. sizin transfer günleri belli oldukça ben çok heyecanlanmaya başladım elim ayağım durmuyo :) hayırlısı bakalım

bende sizin sayenizde öğreniyorum.. daha neler öğrencez baalım.. nasılsın çok heyecan varmıı.. sizin transfer günleri belli oldukça ben çok heyecanlanmaya başladım elim ayağım durmuyo :) hayırlısı bakalım
Canım perşembe gitcez işte pazartesi transfer. Sen ne yapıyosun :KK3:

Canım perşembe gitcez işte pazartesi transfer. Sen ne yapıyosun :KK3:
bende adet olmayı bekliyorum nisanın 5 i gibi olurum inşallah kontrole gidicem adet olunca yumurtalıklarım normale dönmüşse bizde transfer hazırlıklarına başlıcaz inşallah :KK73:

Merhaba arkadaslar, topigi en basindan beri takip ediyorum tup bebek sureci hakkinda bilgilenmek icin. cok faydali oldu bana.

Benim 2 yil once dogal bir gebeligim oldu kese bozuldu ve kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi ve genetik testleri yaptirdim. Pihtilasma cikti. esim de sperm testini yaptırdı. sayi ve morfolojisi iyi, hareketi sinirin biraz altında .

Gecen kasim rahim filmi cektirdim. sorun yok. Sonrasında asilama denedik, basarisiz oldu.

Dogal yoldan olmamasinin sebebi stres biliyorum. Ama inanin elimde degil. Simdi yaza tup bebek denemek istiyorum.
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

Merhaba arkadaslar, topigi en basindan beri takip ediyorum tup bebek sureci hakkinda bilgilenmek icin. cok faydali oldu bana.

Benim 2 yil once dogal bir gebeligim oldu kese bozuldu ve kurtaj oldum. Kan pihtilasmasi ve genetik testleri yaptirdim. Pihtilasma cikti. esim de sperm testini yaptırdı. sayi ve morfolojisi iyi, hareketi sinirin biraz altında .

Gecen kasim rahim filmi cektirdim. sorun yok. Sonrasında asilama denedik, basarisiz oldu.

Dogal yoldan olmamasinin sebebi stres biliyorum. Ama inanin elimde degil. Simdi yaza tup bebek denemek istiyorum.
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin
Hayırlısı olsun canım inşallah yaşın kaç

Back
X