2017 Şubat Anneleri

Daha cok minikler :) Benim 9 mayisti sat. Dun gittigimde doktorum 1 hafta 10 gun snra gitmemi soyledi. Belki erken gorunur ama, insallah icimiz rahatlar :)
Hayirli olsun canim gozunaydin muradina ermissin devamida saglikla gelsin insallah. Ben de 3 şubat annesi olucam nasipse. Dun 5+3te keseyi 3mm gordum bana kucuk geldi ama dr bisey demedi. Tedirgin olmadan beklemek istiyorum başarabilirsem.. Persembe sabah randevum var. Allah yardımcımız olsun.
 
Cok tesekkurler hepimizin gozu aydin :) Bence biraz rahat olmakta fayda var. Cunku Allah korusun su asamada kanama yoksa ya da cok cok fazla agri, buyumeye calisiyo minnaklar :) Bende kese icin 17 sinde gidicem kismetse bakalim. Daha ailelere dahi soylemedik kalp atisini duymadan soylemek istemedik acikcasi.
 
Haklisin canim sonucu hicbise degistirmicek Allah büyük tedirgin olmamaya calisiyorum bende elimden geldigince. Ben göbekten sabah aksam kan sulandirici igne kullaniyorum hibor 3500. Bu igne bana vesile olur insallah. Çok şükür kanama ağrı yok gögüslerim dısında hicbir belirtide yok.
 
Yani bende kendimi oyle telkin ediyorum. Benim goguslerim pek degil de kasigimda ve belimde ara ara agri var, doktorum cok normal bu donemde vucut degisiyor agri olabilir mecbur kalmadikca agri kesici kullanma dedi. Ufakligi gorene kadar iyi mi degil mi diye illa ki bi tedirginlik olacak bu 10 gun icinde. Insallah kazasiz belasiz saglikla kucagimiza almak da nasip olur.
 
merhaba bende şubatın ilk haftası bebek bekliyorum. progestan kullanıp problem yaşayan arkadaşlar var galiba, ben de kullanıyorum ve ağızdan hap gibi değil vajinal yoldan fitil gibi kullanıyorum. ağız yoluyla aldığımda bayılacak gibi oluyordum, ama eczacı bana verirken hap gibi içilecek diye vermişti. doktorumu aradım o da bana bu ilacın hem içilebileceğini hem de fitil gibi vajinal yoldan kullanılabileceğini benim için uygun olanın vajinal yoldan almak olduğunu hatta ilacın bu şekilde daha etkili olduğunu söyledi. hap gibi yutmak sıkıntı veriyorsa doktorunuza söyleyip vajinal yoldan kullanabilirsiniz. birde geçen kahverengi akıntım oldu çok korktum ama doktorum akıntının rengi pembe ya da kırmızı değilse korkulacak bişey olmadığını söyledi. aklınızda bulunsun, benim gibi panik yapmayın :))hepimize kolay bir hamilelik dönemi ve kolay doğumlar diliyorum. Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
 
hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah bende kese görmek için bekliyorum sabırsızlıkla, bende oruç tutmuyorum çok baş dönmelerim var birde bol su tüketmemiz gerek ilk 3 ay çok önemli bebeğin gelişimi için artık sonradan telafi edicem ama şuan tutamıyorum
 
Geç döllenme olabilirmi acaba çünkü lekelenmemde adet günümde geldi 3gün sonra idrar testindede silik çizgi çıktı
olabilir canım son adet tarihin 1 mayıs sanırım .. değerin 4 haftalık değerde görünüyor .. sağlık ocağında tekrarlat için rahat etsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…