- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 32
İnşallah hayırlı olsun bu arada sizinde rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimiziHayirlisiyla gorursunuz insallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı olsun bu arada sizinde rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimiziHayirlisiyla gorursunuz insallah:)
teşekkür ederim tatlım. amin darısı burdaki herkese ... Tek dileğim sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Aminnnhayırlı olsun canım darısı başıma inşallah bende kese görmek için bekliyorum sabırsızlıkla, bende oruç tutmuyorum çok baş dönmelerim var birde bol su tüketmemiz gerek ilk 3 ay çok önemli bebeğin gelişimi için artık sonradan telafi edicem ama şuan tutamıyorum
Masaallah ne guzel gormussun bencede keseyi bence sevin boyuna falan hic takilma, bide biz gorebilsek insaAllah cok zor geciyor zaman, annenin de derdi hic bitmiyor baksaniza keseyi gorecek miyim keseyi gordum boyu kucuk kesenin icin bebek var mi? Ohooooo ne yapacagiz arkadaslar biz boyleNe guzel gormussunuz canim keseyi sevinmelisin bence darisi basimiza
Kisiden kişiye değişiyor demekki canım kesenin gorunumuMerhaba canim ben 5+1de goremedim o gun 1398 di bhcg. Allaha şükür dün 5+3te gordum ama 3mm dedi. Bana kucuk geldi tedirginim.
Rahat olmaya calisiyorum canim insallah saglikla devam eder.Kisiden kişiye değişiyor demekki canım kesenin gorunumu
Kucuk olması ilae ilgili doktor olumsuz bişey demediyse normaldir canım içini ferah tut. Sağlıklı bi şekilde büyücekler insallah
İnşallah canım bak ben daha keseyi de goremedimm 4+5 te gören arkadaşları okuyunca dahada bi paniğe giriyorumRahat olmaya calisiyorum canim insallah saglikla devam eder.
Panik olmayalim canim benim vajinal gordu.İnşallah canım bak ben daha keseyi de goremedimm 4+5 te gören arkadaşları okuyunca dahada bi paniğe giriyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun insallahPanik olmayalim canim benim vajinal gordu.
Canim insallah sizde goreceksiniz Allaha şükür gördüm ama vajinadan 3mm. Benim haftamdakilerin min 10mm. Hayırlısı Allah büyük.Masaallah ne guzel gormussun bencede keseyi bence sevin boyuna falan hic takilma, bide biz gorebilsek insaAllah cok zor geciyor zaman, annenin de derdi hic bitmiyor baksaniza keseyi gorecek miyim keseyi gordum boyu kucuk kesenin icin bebek var mi? Ohooooo ne yapacagiz arkadaslar biz boyle
Benim hafif bel ve kaşık ağrısi dışında hiç bir belirtim yok canım. Kaşıkla bel de ara ara agriyoKızlar göğüsler ve akşam üşümeleri dışında hiç belirti yok. Sizin belirtileriniz neler bulantisi baslayan var mi?
çok erken dediğiniz dpo kaç?yani yumurtlamadan ne kadar sonra?Beende meraklılardanım. Çok erken öğrendim
benimde bel arada ağrıyor mide bulantısı var bende şiddetli değil ama etkiliyor ve uyku olayı geçti ama halsizlik çok var...Benim hafif bel ve kaşık ağrısi dışında hiç bir belirtim yok canım. Kaşıkla bel de ara ara agriyo