- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 32
Rabbim bir daha göstermesin inşallah kimseye ysatmasınAynen bende öyleyim inan. Düşük geçmişim olmamasına rağmen keseyi görmeden rahatlayamiyorum. Bunlar normal endişeler, hepimiz aynı şeyleri dusunuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim bir daha göstermesin inşallah kimseye ysatmasınAynen bende öyleyim inan. Düşük geçmişim olmamasına rağmen keseyi görmeden rahatlayamiyorum. Bunlar normal endişeler, hepimiz aynı şeyleri dusunuyoruz
Yaa sat 5 mayis,ne zaman görüşemedik keseyi yaO kadar olmamıstır belki canım
Amin canım, inşallah. Başka çocuğun var mı?Rabbim bir daha göstermesin inşallah kimseye ysatmasın
Hmm henüz erken ben iki hamileliğim de de 6. Hafta içinde ve sonraaında görülmüştüYaa sat 5 mayis,ne zaman görüşemedik keseyi ya
Yok maalesef ilk olacak kısmestseAmin canım, inşallah. Başka çocuğun var mı?
Allah sağlıkla kavuştursun canım.Yok maalesef ilk olacak kısmestse
Aminn hepimizinkini inşallahh...Allah sağlıkla kavuştursun canım.
Doktor normal dedi iste daha ultrasonla bakmadan sat ı söyleyince ve kan değerini görünce hemen dedi görünmez daha diye görünmedi de zaten
Görünür caanım evham yapma hiç hamilelikte herkesin farklı oluyor 1hafta 2hafta oynar bu gibi şeyler doktorun herşey normal dediyse öyledir
Canm benimde sat 4 mayıs benim keseden görülmedi bugün bende bekliyorum telasla. Sorunsuz bi şekilde görürüz insallahYaa sat 5 mayis,ne zaman görüşemedik keseyi ya
Bugün mü gittin canım?Canm benimde sat 4 mayıs benim keseden görülmedi bugün bende bekliyorum telasla. Sorunsuz bi şekilde görürüz insallah
Evet canım bugün gittim haftaya pazartesi gel o zaman görürüz dediBugün mü gittin canım?
Evet canım bugün gittim haftaya pazartesi gel o zaman görürüz dedi
Yani inşallah görürüz
Ben ne yapim randevum cuma günü bende Cok sabirsizlaniyorumKizlarrrr bebeğimi görmek istiyorum artık, zaman geçmiyor. Randevum yarın akşam
Günaydın canım ben öğrenir öğrenmez bıraktım pazar öğrendim daha gerçi içmedimm bırakabilirsin sendeeeekizlar aranizda sigara icen yok mu Yahu birbirimizi Motive edelim. Birakmak icin cabaliyorum. Ögrenince birakan var mi?
ne zaman yaptırdınız betayıkızlar bende 4şubat annesi olucam allah izin verirse gebelik testim silik çizgi çıktı kan tahlili yaptırdım betam 134,6 çıktı sizce değer nasıl işk gebeliğim ve çok denedim korkuyorum o yüzden
Bende gecen sali ogrendim ogrendigim gibi biraktim zaten gunde 1 2 tane iciyordum ama aklima vurmuyor degil aksamlari, ne kadar zararli oldugunu biliyoruz onlar icin herseyi yapariz sende guclu ol bicak gibi kes atkizlar aranizda sigara icen yok mu Yahu birbirimizi Motive edelim. Birakmak icin cabaliyorum. Ögrenince birakan var mi?
Adetim geciktikten 4 gün sonra canımne zaman yaptırdınız betayı