Teşekkürler cnm. Çok güzel bilgiler vermişsin. SağolasınO araştıranlardan biri de benim :)
Biz yıldız konsepti yapcaz ilki için inşallah..
Şimdilik tek odaklandığım konsept bu yani..
Ankaradasın nasılsa şeker hamurlu butik pasta fikrin varsa kesinlikle ilk tercihin Pastanecim olsun..
Liva da güzel yapıyor ama Pastanecimi tek geçerim..
Oscara verme yanılgısında bulunma derim biz onda bir hayal kırıklığı yaşadık..
Pinterestten araştırıyorum bende butik pasta ve konseptleri..
Banner türü şeyleri henüz karar veremedim ben..
İg'den mi sipariş versem kendim mi yapsam bilmiyorum henüz..
Parti malzemesi satan bildiğim bir moda çarşısı var Izmir caddesinde 1-2 küçük yer daha var..
Masa dekoratif ürünleri de Euroflora'dan alabilirim..
Aynen bende evde aile arası kutlamayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok. Pastasına resmini ekletmek istiyorum onun dışında kızımla aynı kıyafeti giymeyi düşünüyorum. Daha seçemedim. Paylaşalım. Fikir edinelim.Merhaba kızlar...
Doğum günümüze daha 2 buçuk ay var ama ben şimdiden ne yapacağima ne edecegime karar vermek istiyorum. Aile arasında evimde şirin bir doğum günü partisi yapmak istiyorum. İnternetten biraz baktım ürünleri nerden alabilirim diye. Parti malzemeleri satan bir çok site var ama nereye güvenebilirim bilemedim.
Benim gibi araştırma yapan varmı. İlk çocuğunda doğum günü partisi yapıp malzemeleri aldığınız yerler nereler kızlar Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bizimkini de bu yürür derler. Annem benim 7 aylıkken yürüdüğümü söyler hep. Muhtemelen kızımda öyle olur ki yürüsün istiyorum. Birde baba dede diyor. Komut verince elini alkıilayıp baybay yapıyor. Birde babası dilin nerde diyo dilini çıkarıyoBen henüz hiç ortalığı toplamadım o da ısrarla tehlikeli kısımlara gidiyor hayır hayır diyorum bazen dinliyor bazen de gülüp inadına gidiyor:) çok da toplama taraftarı değilim ama bakalım mecbur bırakacak mı beni.
Herkes hızını görünce 10 aya kalmaz yürür diyor da ben bilemiyorum ya.. 9 ay 2 günlük bizimki de.. haberleşelim yürürlerse:)
Benim tv ünitesi çok sıkıntılıydı. Her tırmanışında mutlaka köşesine camına kafasını çarpardı. Bende kaldırdım. Tv yi duvara monte ettirdimBen henüz hiç ortalığı toplamadım o da ısrarla tehlikeli kısımlara gidiyor hayır hayır diyorum bazen dinliyor bazen de gülüp inadına gidiyor:) çok da toplama taraftarı değilim ama bakalım mecbur bırakacak mı beni.
Herkes hızını görünce 10 aya kalmaz yürür diyor da ben bilemiyorum ya.. 9 ay 2 günlük bizimki de.. haberleşelim yürürlerse:)
Benim bebeğim de ayakta sallayarak ve emzikle uyuyor. Gece uyandığında emip uyuyor bazen ise uyumayip ayakta salladigim oluyor iyice dalınca ayagimdan alıyorum.Bebeğini ayakta sallayan annelere SORUYOM kızlar yardımmmm dizinde bebeğiniz gece ayakta sallanmak istiyormu bir haftadır bazı günler yatağa koyunca sanki mıncıklamışım gibi ağlıyo ayağıma alır almaz komedi gibi tık diye kesiliyor emerek dalamıyo eskisi gibi napıcam ben varmı böyle bir süreç geçiren veya böyle olan
Kizlar benim oglum 9 aylik yeni oldu. Bugun adetim gecikince test yaptim evde 2 cizgi cikti. Simdi dr ada gidemiyorum. Sizce bebegimi emzirmeye devammi edim
Evet yani 1. Aşılama ile olunca rahatlik vardi üstümde simdi boyle bir durumla karsilasinca bilemedim. Bende sastim kaldim daha benim ogkum memesiz yatmiyor nasıl birakacagim. Gercektende allah yardımcım olsunBence emzirme eğer hamileysen . Gebelik istenmeden oldu sanırım, Allah kolaylık versin. Benim bebeğim de ayın 17sinde 9 aylık olacak ve şu an 2. bir bebeği düşünemiyorum. Bir an önce dr'a git ama büyük ihtimal hamilesin çift çizgi var sonuçta.
demekki mucize bebek olmuş ,,siz tedaviyle hamile kaldığınız için korunmadınız galiba olmaz diye..aslında hem çok iyi olmuş hem kötü(şu anki bebek için,hala anne sütü alıyor ve 2 yaşına kadar emebilseydi keşke ). Hayırlısı :)Evet yani 1. Aşılama ile olunca rahatlik vardi üstümde simdi boyle bir durumla karsilasinca bilemedim. Bende sastim kaldim daha benim ogkum memesiz yatmiyor nasıl birakacagim. Gercektende allah yardımcım olsun
Ben emzirmende bir sakınca yok diye biliyorum fakat iki bebek olunca siz vitaminsiz kalabilirsiniz hem hamilelik hem emzirmeye yetişicek diye vücudunuza.Kizlar benim oglum 9 aylik yeni oldu. Bugun adetim gecikince test yaptim evde 2 cizgi cikti. Simdi dr ada gidemiyorum. Sizce bebegimi emzirmeye devammi edim
teşekkür ederim cevap içinBenim bebeğim de ayakta sallayarak ve emzikle uyuyor. Gece uyandığında emip uyuyor bazen ise uyumayip ayakta salladigim oluyor iyice dalınca ayagimdan alıyorum.
Bazen gündüz uyudu deyip ayagimdan alınca direkt uyanabiliyor. Sağı solu belli olmuyor açıkçası.
Bebekler nasıl uyursa öyle uyanmak istiyorlar. Hafif uykuda olunca uyuduğu zmn ki gibi istiyorlar ondan dolayi kaynaklanan bir durum. Yine konu uyku eğitimine geliyor açıkçası. Kendi kendine uyumayi öğrenseler tekrar dalmış olacaklar.
Evet kabul etmek gerekecek ya da uyku eğitimi vermemiz gerekecek. Uyku eğitimi de zorlu bir süreç. Şu an için ben uyku eğitimini rafa kaldırdım.teşekkür ederim cevap için
Galiba kabullenmem lazım hepmi böyleydi yoksa sonra danmı oldubizim bir haftadır birde komşular hemen altındaki odada çok ses yapıyorlar 11den 12den sonra düzenliyor ozamana kasar uyandımı sallanma bekliyor uyanma saatleride 6 ya indi
Teşekkürler teyzesi .senin çirkin nasil
Bizimki hiç durmuyor artık .. emeklemeyi resmen koşarak yapıyor sürekli peşinde koşuyorum.. koltuğa sandalyeye mutfak dolaplarına buzdolabına tv ünitesine kısacası nereyi bulsa tutunup kalkıyor pıtır pıtır yürüyor ama elini henüz bırakmıyor . Yere bıraktığım an başka odalara koridora kaçıyor hemen:) çok yorucu olmaya başladı ama iyi olmaları herşeye değer şikayet değil de işte insani yorgunluklar..
Geçmiş olsun düşmesi kötü olmuş.. tekrarı olmaz inşallah..
Biz dün 9 aylık olduk kızlar.. uyku eğitimi ile ilgili yazıyı okumaya fırsatım olmadı şimdi okuyacağım ama 8 aylık tan beri kendi odasında yatıyor gece.. onunda uykuları rahatladı bizim de .. bizimle yatarken yatakta dönsem sesten rahatsız oluyordu uyanıyordu hemen.. odasına geçeli yani son bir aydır gece o da bende daha rahat uyuyoruz..
Bugün de sağlık ocağı izlemimiz vardı parmağından kan aldılar 10.6 çıktı.. kan damlası kullanmadım hiç. Sizinkiler ölçüldü mü nasıl değerler?
Günaydın kızlar..
9.5 aylık olduk biz...Şu aralar o kadar sevimliler ki doyamıyorum. Her fırsatta "keşke hiiiç büyümese" diye hayıflanıyorum :)
Dün benim büyük oğlan eline tuz döküp yalamak isteyince babası "fazla tuz yersen büyüyemez kısa kalırsın" dedi.
Oğluş da kocaman gözler ve tüm masumluğu ile "o zaman Saltuk yesin de kısa kalsın ,annem onun büyümesini istemiyor zaten " dedi :)...
Keşke o kadar kolay olsaydı evlat ,tuzla beslerdim o zaman sizi ,diyemedim tabi...
Demem o ki ,tadını çıkarın her günün...Çünkü telafisi yok
Merhaba kızlar...
Doğum günümüze daha 2 buçuk ay var ama ben şimdiden ne yapacağima ne edecegime karar vermek istiyorum. Aile arasında evimde şirin bir doğum günü partisi yapmak istiyorum. İnternetten biraz baktım ürünleri nerden alabilirim diye. Parti malzemeleri satan bir çok site var ama nereye güvenebilirim bilemedim.
Benim gibi araştırma yapan varmı. İlk çocuğunda doğum günü partisi yapıp malzemeleri aldığınız yerler nereler kızlar Tavsiyelerinizi bekliyorum.
canım gece emzirme olayını nasıl yapıyorsun? valla emzirdikten sonra yerine bırakınca uyanır diye denemedim bile. benim de kolayıma geliyor bir de kötü alıştırdım ben kendim de zevk alıyorum beraber yatmaktan bazen sadece uykumun arasında saçlarını okşuyorum hemen dalıyor. iyi olmadı bu galiba. bir yandan da tadını çıkar boşver diyorumbeşiğine yatıyor ama 1 saat sonra uyanıp emmek istiyor o zaman alıyorum mecbur.
bizim kan değerleri 8.4 çıkmıştı. sidefer kullanıyoruz sabah akşam 10 damla. keçiboynuzu özütü ve kıyma tabi. bende de vardı hep kansızlık zaten
Aşıklar aynı kafada desene:)) o kadar hızlı koşuyolarsa bunlar oğluşun kızımı kaçırır yakında dünür :)))
Bende kan olayından çok tedirgindim dediğin gibi blw yapıyorum diye etkiler mi endişesindeydim ama şükür öyle olmadı .. daha kıymayı falan çok yeni başladım vermeye üstelik.. inşallah biraz daha oturursa yeme düzeni daha iyi olur diye düşünüyorum bakalım..
Kızım öpücükleri aldı o da öpüyormuş
Bende şimdiden düşünmeye başladım artık bakmalıyım son zamana bırakmayayım diye ama kafamda hiç net bişey yok bakalım ne olacak:)
Canım ben Ela’nın beşiğini montessori yatakla değiştirdim , değiştirirken de ölçüsünü baya büyük yaptırdım taklalar ata ata yattığı için.. yatak 120 ye 200 ölçüsünde, emzirmeye gidince bende yanına yatıp emziriyorum dalınca çıkıyorum.. çok rahat ettim. Al koy yapmamış oluyorum. Bizimki zaten yatarak emmeden de uyumuyor pek.
Kansızlık bende de hep olurdu ama düşündüğümden yüksek çıktı şükür.. keçiboynuzu özünü nerden alıyorsun hangi marka , bende vermek istiyorum.. kıymaya da yeni başladık bakalım.. inşallah sizinki de çabucak yükselir..
Kizlar benim oglum 9 aylik yeni oldu. Bugun adetim gecikince test yaptim evde 2 cizgi cikti. Simdi dr ada gidemiyorum. Sizce bebegimi emzirmeye devammi edim
2 dk bile tahammülüm yok ağlamasına beceremem ben cesaret sıfır bu kadar rahat. Ettik yeter bi 8 ayda böyle olsun bakalım. Ama yinede geçicidir inşallah... Sallamaya alıştırmasan bi dert alıştırmasan bi dert zor olucaksa oluyor bir şekilde uykusu :\Evet kabul etmek gerekecek ya da uyku eğitimi vermemiz gerekecek. Uyku eğitimi de zorlu bir süreç. Şu an için ben uyku eğitimini rafa kaldırdım.
2 3 aylıkken fln emerek uyurdu. Son zamarda ise hep sallayarak.
Uyku eğitimi düşünürsen nette videolari izleyebilirsin
Canım bir yazı paylaşmıştın ya Pembe Nardan..Evet kabul etmek gerekecek ya da uyku eğitimi vermemiz gerekecek. Uyku eğitimi de zorlu bir süreç. Şu an için ben uyku eğitimini rafa kaldırdım.
2 3 aylıkken fln emerek uyurdu. Son zamarda ise hep sallayarak.
Uyku eğitimi düşünürsen nette videolari izleyebilirsin
Geçen gün arkadaşıma gittim doğum günüydü çocuğunun, uykusu geliyor dedi odaya koydu ağladı ağladı sonra uyudu. Ben yapamam öyle işte içim elvermez ki ben çok daha fazla uykusuz kalıyorum o mama veriyor gece boyu yatiyor çocuğu. İçim acidi gerçekten o eğitim hiç bana görede değilCanım bir yazı paylaşmıştın ya Pembe Nardan..
Adem Güneş'te önermiyor uyku eğitimini..
Annesizliğe veya duygularını bastırma eğitimi diyor..
Biz rahatlık istiyoruz ama sanırım bebişleri biz rahat bırakmıyoruz çünkü 4 5 aylıkken benim de denemişliğim var bir kere..
Neyse zaten hüsranla sonuçlanınca devam da etmedik..
Bende dayanamıyorum ağlamasına. Birde boncuk boncuk göz yaşlarını dokuveriyor benim oğlan görünce içim sızliyor.2 dk bile tahammülüm yok ağlamasına beceremem ben cesaret sıfır bu kadar rahat. Ettik yeter bi 8 ayda böyle olsun bakalım. Ama yinede geçicidir inşallah... Sallamaya alıştırmasan bi dert alıştırmasan bi dert zor olucaksa oluyor bir şekilde uykusu :\
O yazıyı okuyunca farklı bir açıdan bakmaya başladım ve haklılık payının çok olduğunu düşünüyorum.Canım bir yazı paylaşmıştın ya Pembe Nardan..
Adem Güneş'te önermiyor uyku eğitimini..
Annesizliğe veya duygularını bastırma eğitimi diyor..
Biz rahatlık istiyoruz ama sanırım bebişleri biz rahat bırakmıyoruz çünkü 4 5 aylıkken benim de denemişliğim var bir kere..
Neyse zaten hüsranla sonuçlanınca devam da etmedik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?