Aşıklar aynı kafada desene:)) o kadar hızlı koşuyolarsa bunlar oğluşun kızımı kaçırır yakında dünür :)))
Bende kan olayından çok tedirgindim dediğin gibi blw yapıyorum diye etkiler mi endişesindeydim ama şükür öyle olmadı .. daha kıymayı falan çok yeni başladım vermeye üstelik.. inşallah biraz daha oturursa yeme düzeni daha iyi olur diye düşünüyorum bakalım..
Kızım öpücükleri aldı o da öpüyormuş
Bende şimdiden düşünmeye başladım artık bakmalıyım son zamana bırakmayayım diye ama kafamda hiç net bişey yok bakalım ne olacak:)
Canım ben Ela’nın beşiğini montessori yatakla değiştirdim , değiştirirken de ölçüsünü baya büyük yaptırdım taklalar ata ata yattığı için.. yatak 120 ye 200 ölçüsünde, emzirmeye gidince bende yanına yatıp emziriyorum dalınca çıkıyorum.. çok rahat ettim. Al koy yapmamış oluyorum. Bizimki zaten yatarak emmeden de uyumuyor pek.
Kansızlık bende de hep olurdu ama düşündüğümden yüksek çıktı şükür.. keçiboynuzu özünü nerden alıyorsun hangi marka , bende vermek istiyorum.. kıymaya da yeni başladık bakalım.. inşallah sizinki de çabucak yükselir..