- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.669
- 748
Ay inciniz hayirli ugurlu olsun tirtik tirtik bi kac gune girunur cok tatli oluyorlarKızlarrr artık bizim de bir incimiz var taze taze fırından yeni çıkma
Hatta 2.de yolda..
derandiren şu an aynı sizin gibiyiz canım huzırsuzluk tavann..
yumurta sarisini labne ile karistirip veriyorum cok seviyorbaktım canım tadına biraz gariptikötü de değildi ama.. tek tek vermeyi denedim önce zaten,yumurtanın sarısını yutamadı..kuru olduğu için tabi doğal olarak,sonra içine anne sütü ve bebe bisküvisi de karıştırıp vermeyi denedim yine pek yemedi..ve geldiğimiz nokta da anlattığım gibi..akşam yemeklerinde ne veriyorsun canım sen ? kahvaltı için başka önerin var mı ?
Aa ne güzel hayirli uğurlu olsun dişleriniz:)) valla o kadar sık uyanıyorki napacağimi şaşirdim sürekli kucak istiyor:/
Sağolun canlar..Ay inciniz hayirli ugurlu olsun tirtik tirtik bi kac gune girunur cok tatli oluyorlar
Ağız şapırdatma sizde de mi var canımHahaha baya ilerleme var desene canıminsan tuhaf oluyor zorla yedirip içirince işkence ediyormuşum gibi hissediyorum alerji yüzünden yiyemiyoruz ikimiz de tatlım.
Ağzını da şapırdatıyor mu seninki de :)))
Hayırlı ugurlu olsun cnm. İnş sıkıntısız bir şekilde atlatit bütün yavrucaklar bu süreci.Kızlarrr artık bizim de bir incimiz var taze taze fırından yeni çıkma
Hatta 2.de yolda..
derandiren şu an aynı sizin gibiyiz canım huzırsuzluk tavann..
Aminn canım..Hayırlı ugurlu olsun cnm. İnş sıkıntısız bir şekilde atlatit bütün yavrucaklar bu süreci.
Bu gece benim oğlan da mahvetti bizi. Sürekli uyandı ve ağladı. Çocuğun gözleri kapalı içli içli ağlıyor bir ara korktuk yani. Acaba rüya da mı korkutuyor lar diye de düşündüm okudum ettim. Ama tüm gece böyleydi.
Bu dişler çok zorluyor. Allah bütün annelere yardım etsin.
Afiyet olsun kızına cnm. Bütün yasaklar bir anda uçup gidiyor biz ne kadar dikkat etmeye calışsakta :)Günaydın arkadaşlar. Benim kız bu sabah kahvaltıda hazır dondurulmuş ıspanaklı börek yemek suretiyle bir yaşına kadar olan bütün yasakları tek seferde deldi. Mama sandalyesine oturtup içeri kahvaltısını hazırlamaya gittim. Babam o sırada yanında oturmuş kahvaltı yapıyordu. Babamın tabağına atlamış, börek yerken ağzını şapırdatıp istemiş, babam da vermiş. Bi geldim iki eliyle tutmuş ısıra ısıra yiyor. İki tanecik yarısı çıkmış dişi var nasıl başardı anlayamadım ama böreğin yarısını gömmüş:/ elinden almaya çalışınca da olay çıkardı zilli:)) yumurta beyazı olsun donmamış yağ olsun tuz olsun şeker olsun ne kadar yasak varsa yememesi gereken ne varsa afiyet oldu kızıma:/
Cnm tesekkur ederiz tarifler için. Favorilere ekledigimiz mesajları nerden görüyoruz bulamadım tarifleri ekledimdeYulaf Ezmeli Toplar ( 7 ay ve üzeri )
Malzemeler
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 havuç rendesi
1/2 elma rendesi
Tarçın
Yapılışı
Yulaf ezmesini sıcak suda 5 dk kadar bekletin. Elma ve havuç rendesini tavada biraz yumuşatın. Suyunu süzüp yulaf ezmesi ve diğer malzemeleri karıştırıp minik toplar yapın. Harika bir atıştırmalık. AFİYET OLSUN.
Üsteki özel mesajlar yanındaki Nickine tıkla canım orda favorileriniz çıkıyor..C
Cnm tesekkur ederiz tarifler için. Favorilere ekledigimiz mesajları nerden görüyoruz bulamadım tarifleri ekledimde
Sağol cnm buldum :)Üsteki özel mesajlar yanındaki Nickine tıkla canım orda favorileriniz çıkıyor..
Umarım oğluşun da sever tatlarını..
Canım çok geçmiş olsun gerçekten öyleymiş. Ben de 1 de yatağa girdim ela 3-4 Kez ağlayarak uyandı süt verdim Sabah 6:30 da uyandı uyumadı:/ artik yorgunluktan bacaklarimi taşıyamıyorum.Bu gece hiç uyuyamadı oğluş doğru düzgün..
Biz de nöbetteydik..
Ateş 38.6 lara kadar çıktı, uykuya daldığında bile inleyerek uyudu..
Sabaha kadar bir baba bir ben evin içinde gezdirip ateşini takip ettik..
Eller buz gibi kafası yanıyordu oğluşun..
Sabah 4 ten sonra düştü ateş, 6 ya doğru yine 38 e doğru çıkmaya başladı..
Yaaa çok zormuş diş gerçekten kızlar..
Umarım bundan sonrası kolay geçer, bitkin düştüklerini görmek çok kötü
Cnm çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık sıhhat versin minnosa.Bu gece hiç uyuyamadı oğluş doğru düzgün..
Biz de nöbetteydik..
Ateş 38.6 lara kadar çıktı, uykuya daldığında bile inleyerek uyudu..
Sabaha kadar bir baba bir ben evin içinde gezdirip ateşini takip ettik..
Eller buz gibi kafası yanıyordu oğluşun..
Sabah 4 ten sonra düştü ateş, 6 ya doğru yine 38 e doğru çıkmaya başladı..
Yaaa çok zormuş diş gerçekten kızlar..
Umarım bundan sonrası kolay geçer, bitkin düştüklerini görmek çok kötü
Ağız şapırdatma sizde de mi var canım
Yemekten sonra değil de emmeden sonra şapur şupur bizimki de
Bu arada sabah birkaç pankek tarifi paylaşayım size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?