- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
Sonunda bizimde disimiz var 8 aylik olmak uzereyken demekki bu kadar cilgin uykusuz atesi cikan ve mizmiz olusumuz bundanmis derandiren darısı size canim ayni durumdaydik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canım benim:) bizim zaten 2 dişimiz var ama hala değimedi ela hanım inşallah darısı bize olurSonunda bizimde disimiz var 8 aylik olmak uzereyken demekki bu kadar cilgin uykusuz atesi cikan ve mizmiz olusumuz bundanmis derandiren darısı size canim ayni durumdaydik
Ben carsamba gunu çektirdim dis. Gitmrden sagdim 3 saat emzirmedim sonra emzirdim. Sagip atmadim. Bir sorun olmadimerhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,
Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
Nette bende oyle okudumBen carsamba gunu çektirdim dis. Gitmrden sagdim 3 saat emzirmedim sonra emzirdim. Sagip atmadim. Bir sorun olmadi
3 4 saat sonra normal devam bi sorun olmaz dedi.Nette bende oyle okudum
Sagıp atmıyorlar
Bazısı atmış
Bnm dr sıkıntı yok dedı
Dr o sekılde mı yonlendırdı
Merhaba hanımlar Demir olarak hangi şurup ya da Damla'yı kullanıyorsunuz paraben içermeyen?
fillingtheblanks kabızlık yaptı mı sizde peki
Çok güzel olmuş canım.. Hayırlı olsun..Eki Görüntüle 2050968 Bugün kızımın diş buğdayını yaptik darısı sizlerin başına olsun tepsi uzattik şırıngayı aldı iki kere:)) doktpr veya hemşire olacak kızım buda pastamız
Selamlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
Eylül Deniz büyüdü teyzeleri.. 7.ayı da geride bıraktık artık.. 28 şubat doğumlu olduğu için biz biraz gerideyiz sizden.. BLW ile devam ediyoruz ek gıdaya.. Tadımlardayız brokoli tadımı yapıyoruz Tospirikin boyu babasına çekecek sanıyordum ama 68.5 cm de kaldı, kilo persentillerin üzerinde maalesef.. Hala emeklemiyor belki o yüzdendir bu kilo artışı. Umarım hareketlenince çok kilo almaz Bunun dışında hayatımızda 2 yeni diş ve 3.de yolda.. 3-4 haftadır hayata kahrettim.. Ne uyku düzeni kaldı ne bir şey.. Az önce daldı gece uykusuna.. Normalde 22.00 da uyur sabah kalkardı.. (gece 2 kere emer) Şimdi bu saatlere kadar geziyoruz etrafında.. Ne kadar daha böyle huysuz olacak bilmem.. Atakta değil ama şu atak şablonundaki gri yerdeyiz (annem gidebilir, mesafeler atağı). Umarım üst dişleri bir iki hafta müsaade eder çünkü bittim.. Kendimi aşırı kötü hissediyorum eve tıkılı kalmış gibiyim. Hiçbir etkinlik yok hala.. En son hamileyken gittiğim tiyatro, sinema, konser.. Off düşündükçe buhran buhran buhran.. O rezil iş hayatını bile özler oldum. En zoru çocuk büyütürken ev hanımı olmak.. Çalışmak ne kadar da kolaymış.
Bu gece hiç uyuyamadı oğluş doğru düzgün..
Biz de nöbetteydik..
Ateş 38.6 lara kadar çıktı, uykuya daldığında bile inleyerek uyudu..
Sabaha kadar bir baba bir ben evin içinde gezdirip ateşini takip ettik..
Eller buz gibi kafası yanıyordu oğluşun..
Sabah 4 ten sonra düştü ateş, 6 ya doğru yine 38 e doğru çıkmaya başladı..
Yaaa çok zormuş diş gerçekten kızlar..
Umarım bundan sonrası kolay geçer, bitkin düştüklerini görmek çok kötü
Günaydın herkese iyi pazarlar
Ben daha adet olmadım ama dünden beri karin ağrısı ve akıntı var adet belirtisi mi acaba hiç olmak istemiyorum
Bu arada en çok diş benim oğlanda galiba 3. Cıktı 4. De patlamak üzere diş buğdayı yapmak istiyorum ben yapana kadar hepsini çıkarmasa bari
merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,
Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
Eki Görüntüle 2050968 Bugün kızımın diş buğdayını yaptik darısı sizlerin başına olsun tepsi uzattik şırıngayı aldı iki kere:)) doktpr veya hemşire olacak kızım buda pastamız
Sonunda bizimde disimiz var 8 aylik olmak uzereyken demekki bu kadar cilgin uykusuz atesi cikan ve mizmiz olusumuz bundanmis derandiren darısı size canim ayni durumdaydik
Çok güzel olmuş canım.. Hayırlı olsun..
İnşallah meslek sahibi oldukları günleri de görürüz
Amin Çok sağolun kızlar.. hep beraber güzel günlerini görelim inşallah..Çalışırken de evdeyken de zor çocuk büyütmek her halükarda zor bence sinema istiyor canım ama birkaç ay daha gidemem herhalde çünkü bizimki atakta ve anne gözünün önünden kaybolunca ağlıyor
Çok geçmiş olsun canım. Sizinki zor geçiyor baya inşallah tez zamanda kolayca biter. Ben Elif in kulaklarının arkasındaki saçlarını kaşıyorum kafasının oralarına masaj yapıyorum rahatlatıyor kulaklarına da vuruyordur ağrısı
Hihihih maşallah hızlısınız :)))
Doktoruna güvenebilirsin bence ben de 20 lik diş için antibiyotik aldım, internetten de kontrol ettim riski yoktu. Kafana takılan ilaçlar için e lactancia diye bir site var oraya ilacın etken maddesinin ingilizcesini yazıp risk seviyelerini görebilirsin
Maşallah eloş hanıma güzel günlerini gör inşallah annesi
Ağız mantarı ya da aft olmuş olabilirBizde de dis yok hala ama bu ara asiri huzursuz ama ek gidayi reddediyor sadece emmek istiyor zorlamıyorum baska zaman kasigi gorunce cirponan elone verince hapur hupur yutan kizim basino saga sola cevirip dudaklari kitliyor.
Bi de bu sabah dudaklarini ici beyaz beyaz kabarmis cok emdigi icin mi acaba diye düşündüm diş yapar mı basina gelen var mi?
Nutrigene başlayacağım ben ama hala emin olmadığım şeyler var Kadir hoca anne sütü alan da anemi olmaz diyor ya da et ile takviye edersiniz diyor..Merhaba hanımlar Demir olarak hangi şurup ya da Damla'yı kullanıyorsunuz paraben içermeyen?
Cnm bende kullanmıyordum demir ilacı hgb değeri çok düşük çıktı 8.2. Oğlum da anne sütü alıyor. Kadir hocaya yazacağım durumu ama tatilde imiş ekim 29 dan sonra görüşürüz demiş. Bakalım hocanın yorumu ne olacak.Nutrigene başlayacağım ben ama hala emin olmadığım şeyler var Kadir hoca anne sütü alan da anemi olmaz diyor ya da et ile takviye edersiniz diyor..
Biraz daha araştırmalıyım sanırım..
Nutrigene başlayacağım ben ama hala emin olmadığım şeyler var Kadir hoca anne sütü alan da anemi olmaz diyor ya da et ile takviye edersiniz diyor..
Biraz daha araştırmalıyım sanırım..