- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
bizde yeni basladik kabak bitti havuctayiz ama blw klasik destekli gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yogurt yumurta lor peyniri bide meyve sebzeleri yiyemedigi olursa onlari elimle agzına kendim koyuyom seftali armut basladigimiz meyveler tabi tadimlik henüz iki kez sebze çorbasi denedim yok hanimefendi dudak kilitlediBizde havuç kabak bitirdik onlarda iyiydi de bugün patates verdim ellemek istemedi gıcık oldu gerçi patates de bi garip oluyo haşlanınca insanın eline yapışıyo falan.. açıkçası patatesin boğazına yapışmasından korkarak verdim nişastalı yapısı beni tedirgin etmişti. Belki de var bi hayır yememesinde diyorum şimdi. Bi kez daha denicem uyanınca bakalım ben yapacak. Klasikte ne veriyosun?
benim kiz püre corba sevmiyor ya kendi yiycek yada elimle vericem parcalari yoksa meyve sebze kabul etmiyor seninde öyle miBizde havuç kabak bitirdik onlarda iyiydi de bugün patates verdim ellemek istemedi gıcık oldu gerçi patates de bi garip oluyo haşlanınca insanın eline yapışıyo falan.. açıkçası patatesin boğazına yapışmasından korkarak verdim nişastalı yapısı beni tedirgin etmişti. Belki de var bi hayır yememesinde diyorum şimdi. Bi kez daha denicem uyanınca bakalım ben yapacak. Klasikte ne veriyosun?
yogurt yumurta lor peyniri bide meyve sebzeleri yiyemedigi olursa onlari elimle agzına kendim koyuyom seftali armut basladigimiz meyveler tabi tadimlik henüz iki kez sebze çorbasi denedim yok hanimefendi dudak kilitledi
benim kiz püre corba sevmiyor ya kendi yiycek yada elimle vericem parcalari yoksa meyve sebze kabul etmiyor seninde öyle mi
bazen cok oynuyor kendi yerken minik parçalar oluyor caktirmadan agzina atiyorum anlarsa göruceksin yapma dercesine ciğlığı basiyorAyyyy sana yazdım ya uyandı bi daha verdim yedi şapşik bayıla bayıla tutmayın oyniiiciiiiimmm bizimki de ben bişey verecek olsam kilitliyo.. bakalım tünelin sonu nereye çıkacak
Ayyy canım benimSevimli atarlarından, espri kabiliyetin ve konuşmayı sevmenden.
Muhabbeti en çok seven burçlar: ikizler ve terazi.
İkisi de dilini çok iyi kullanır.
Babam teraziydi, amcam ve 3 kuzenim de terazi, eşimin de yükseleni terazi...4 kuzenim ve kardeşim de ikizler.
İyi bilirim iki burcu da
Biraz tedirginim ben büyük parça koparırsa diye onun dışında eğlenceli ve baya dağınık bulaşık yalaşıkgidiyor.kabak havuç patates kavun tattık kavuna bayıldı daha vermiyorum diye ağladı ama yoğurt yumurta falan ben de kendim yedirebilirim sıra onlara gelsin de biraz minyonuz malum. Siz de nasıl durumlar canım. Panik olma durumu sende de var mı
Biraz tedirginim ben büyük parça koparırsa diye onun dışında eğlenceli ve baya dağınık bulaşık yalaşıkgidiyor.kabak havuç patates kavun tattık kavuna bayıldı daha vermiyorum diye ağladı ama yoğurt yumurta falan ben de kendim yedirebilirim sıra onlara gelsin de biraz minyonuz malum. Siz de nasıl durumlar canım. Panik olma durumu sende de var mı
Peyniri kendim yaptim..Yoğurt mayalamaktan çok daha basit..1 litre günlük sutu ocakta kaynattim,kaynayinca içine 4 kasik yoğurtla kestim.Suyu sararana kadar kaynamaya devam..peynir yüzeyde top top oluyor zaten, alıp süzdüm.. Suyunu da buz poşetine atıp buzluğa attım..Peynir olarak neler veriyosunuz kızlar?
Bi de yulafı nası veriyosunuz verenler?
Fındık ceviz ve badem toz olarak vereyim diyorum yoğurda katıp, deneyen var mı?
Peki ya et suyu? Verdiniz mi?
Muhallebiyi nası yapıyonuz?
Pirinç unu karışımı marka tavsiyeleriniz?
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz süreniz sınırsız :)
Canim ben peynir olarak ananemiz sütü kestirip peynir yaptı ondan vereceğim yarın vereceğim inş daha başlamadım.Peynir olarak neler veriyosunuz kızlar?
Canim ben peynir olarak ananemiz sütü kestirip peynir yaptı ondan vereceğim yarın vereceğim inş daha başlamadım.
Yulaf vermedim daha. Badem fındık ceviz fln bu aylar için erken diye biliyorum. İlerleyen zmn larda veririm tabi. Robottan çekip yogurta vs katarak mantıklı olabilir.
Et suyu daha denemedim.
Pirinç unu olarak ta hipp aldım onu veriyorum hipp in yulafini da alacağım inş.
Benden cvp lar bunlar ivocum :)
Bu orada rumuzundaki foto sen misin cnm
Rica ederim cnm. Elimden geldiği kadar bildiğim konular hakkında yorum yapmaya çalışıyorum.Sağol canım benim şipşak cevapların için :)
Profil fotom Audrey Tautou. Beni benzetiyolar kendisine.
Gerçi beni herkes farklı birine benzetiyo: Ann Hathaway, Emma Watson, Beren Saat, Tülin Şahin ve hatta Gülben Ergen ve farkettiysen hiçbiri birbirine benzemiyo bunların :))))
Demekki her gören farklı bişi uyduruyo
İçlerinden en işime geleni Audrey oldu benim de, onu koydum :)
Kendi fotomu koymuyom, özellikle BDVde ağzıma geleni saydığım için ifşa olmayım diye
Küçük küçük elleriyle nasıl da şirin gözüküyorlar kendi yiyen bebekler. Ben inanıyorum bizim minnoşlar da öyle olacak mbg24
yaptıklarım var yazmak ıstedım et suyunda patates havuc pirinc bulgur ırmık kabak karışımını hergun bır kase yıyor. yogurd kendım mayalıyorum yıyor. muhallebı degılde gece yatarken pırıncunu yıyor ınekmsutu gunde 100 ml kadar ıcıo.sabah kahvaltı labne peynır yumurta sarısı bes adet cıcıbebe sutle yıyor. cevız bende vermek ıstıorum un gıbı yaparmı makınam acaba dıorum.yulaflı kase mama yıyor su ıle pişmeden yapılanlardanPeynir olarak neler veriyosunuz kızlar?