- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
O Günlük Sütçü benim kuzumSevgili anneler benim de 2 sorum olacak birincisi yoğurdu hazır sütle yapmak zorunda kalanlar hangi sütü tercih ettiniz. ben henüz süt alabileceğim bir yer bulamadım. aoç nin günlük sütünden yapabilirim diye düşündüm. İkinci sorum da blw deneyenlere. 6 ay 6 günlüğüz. Henüz günde tek sefer tek gıda tattiriyorum 3 gün kuralına uyarak. kabak havuç ve patates tattik henüz. 45 gün böyle gidecek böylece 15 gıdanın tadına bakmış olacağız. sıkıntı yasamadigimiz seyleri birlikte de verebilirim ilerleyen gunlerde ama oğluş minyon bi bebek o yüzden biraz evham yapıyorum sanırım. ek gida ile biraz toparlanir miydi Blw olunca kilo sorunu yasarmiyiz ne biliyim çevremdeki bazı insanlar sebze çorbası ya da bilumum diğer şeyleri vermiyorum diye garipsiyorlar beni. Anne sütü hala ana gıda ve ne yaptigimin farkındayım ama ne biliyim kafam karıştı. en iyisi kimseye soylememek galiba @tereyagli ekmek in de dediği gibi.
Ama her günlük süt tutmuyor maalesef..
Süt alabileceğim guvenilir bir yer bende bulamadım o yüzden tutacak günlük süt aramaya başladım..
Sek tutmadı 3 kez denedim..
Çiftlik denemedim onu da deneyeceğim..
Mis günlük süt almıştım şok'tan o tuttu ama