Gazla çalışıyormuş buAl sana boğum al sana memesenin göbeğinden ayak ucunu göremeyen oğlunu ne yapsın benim fit kızım.. boncuk damadımın pofur pofur yumuşacık kolları kâfi şimdi git tanınmadığınız başka forumlarda oğluna yem ara ziraa burda herkesler öğrendi ne olduğunuzu şişko umut taciriiiiii
Ek gıda dendi mı bı tirsiyorum nedense Kadir Tuğcu da okudum bı kaç annesi varmış 2 yaşına kadar sadece anne sütü ile sorunsuz ilerlemiş keşke öyle olabilsem neden bu kadar acele ediyolar kı25 ocak doğumluyuz.
5.5-6 ay da başlayacağız ek gıdaya.
Erken ek gıda anne sütünün azalmasına ve ret edilmesine sebebiyet verebiliyor.
Zaten bir ömür yemek yiyecekleri için şu kısacık dönemi bol bol anne sütü ile değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum
Anne sütü ile yoğurt tutmuyor maalesef..
İnek sütü ile taze taze mayalanabilir.
Gelinin her yanı meydanda bu gülüyo bu kadar genişlik pessssss yani ay bunlar bulmuş birbirini
Hiçte bile ilk sen didin cicim onlar olmazsa başka kız mı yok diye bende heee evet gelinim dedim o zaman ortalıktan kaubolmicaktiniz ayrıca da bak işte kendi ağzınla şuan diyon iki gün gittik fln diye kıskançlıktan demedigin kalmadı dunden beri oğlumaBenim kızıma da gelinimm diyen sendin. İki gün aktif olmadım diye baktm boşamış habersiz
Ne yandaşı gerçekler acıdırHahahyyy bide yandaş arıyo kendine
Koreli takmıyo ama anası tribe girmişHiçte bile ilk sen didin cicim onlar olmazsa başka kız mı yok diye bende heee evet gelinim dedim o zaman ortalıktan kaubolmicaktiniz ayrıca da bak işte kendi ağzınla şuan diyon iki gün gittik fln diye kıskançlıktan demedigin kalmadı dunden beri oğlumaama Koreli takmıyo bile
Dün akşam yengem geldi yemeğe abimin eşi.Ek gıda dendi mı bı tirsiyorum nedense Kadir Tuğcu da okudum bı kaç annesi varmış 2 yaşına kadar sadece anne sütü ile sorunsuz ilerlemiş keşke öyle olabilsem neden bu kadar acele ediyolar kı
Ay o sürekli biseyler diyenler yokmu zatenDün akşam yengem geldi yemeğe abimin eşi.
Yok neden ek gıda ya başlamıyormuşum, ayaklarımda sallama alıştırmışım her geldiğinde aynılarını söylüyor.
Bende ısrarla her söylediğinde ben 6. Ay bitene kadar anne sütü vericem , zaten ömrünün sonuna kadar gıda alıcak diyorum.
Ayrıca ayağımada alıştırmadım heryerde uyuyor canı nasıl isterse.
Çocuk 6. Ayda anlıyormuş ek gıda yı istemiyormuş bizimkide yemicekmiş bak görürürmüşüm, kendisi 2. Ayda başlamış tattırmaya.
Ayyyy gına geldi...
Kendisini severim ama 11 aylık bebeği var en çok onun anlaması gerekiyor oda laf söylüyor.
Ya arkadaş bırakalım şu insanların işine karışmayalım milletçe, herkes nasıl isterse öyle yapsın benim bebeğim nasıl istersem öyle yaparım ben size karışıyormuyum.
Anasına da bulaşan sizlersiniz beni siz böyle yaptınız bulasirsaniz alırsınız cvbinizi trip diil bu cicimKoreli takmıyo ama anası tribe girmiş
E işte söyleyin diyen sen degilmisinNe yandaşı gerçekler acıdır
Hahahy aynen bide cvp veriyom diye kötü kv tripli kv oldum tabisiiiii de herkes üstüne düşeni alacakTembellik yapıp uyuyalım dedik karışmış ortalık... Damadıma, dünürüme hunharca saldırmışlar amaLoveali kayınvalidelerin hası papuç bırakmaz kimseye. Eee gamzeli yarim kıskanılmayacak gibi değil ki
YawE işte söyleyin diyen sen degilmisinkendin yazdın bı oğluşum un resmini attım olay olduk yine
Ayyy maşallah pek de cici allah saklasın
konuşmuyo Koreli seninle
Ek gıda dendi mı bı tirsiyorum nedense Kadir Tuğcu da okudum bı kaç annesi varmış 2 yaşına kadar sadece anne sütü ile sorunsuz ilerlemiş keşke öyle olabilsem neden bu kadar acele ediyolar kı
Gelinin her yanı meydanda bu gülüyo bu kadar genişlik pessssss yani ay bunlar bulmuş birbirini
Tembellik yapıp uyuyalım dedik karışmış ortalık... Damadıma, dünürüme hunharca saldırmışlar amaLoveali kayınvalidelerin hası papuç bırakmaz kimseye. Eee gamzeli yarim kıskanılmayacak gibi değil ki
Uyku arkadaşı oyuncaklardan kullanan var mı be bu ara benim kizi hep yuzunu yandaki yastıga dayamış buluyorym birseyleri tutmak sürünmek hosuna gidiyor. Parmak da emdigi icin acaba uyku arkadasla emziklerden alip denesem mi diye düşündüm emzigini emme ihtimali cok düşük ama kullanan varsa oyuncak kısmının faydasını ğörüyor mu acaba ?
Aynen bende korkuyorum şimdiden ağır geliyor valla diğer çatır çatır kısmına gelince dünürünle senin de benden eksik kalır yanınızda yok hani bakınız her msj a bı cvp
Ek gıda benim de gözümü çok korkutuyor.
Büyük oğlanda çok çektim.
Şimdi acıktıkca memeyi dayıyorum. Bu kolaylığa alışınca ek gıdadan iyice tırsar oldum :))
Ben bir açıklık göremedim şekerim.
Azcık dekolteden de bişicik olmaz
Valla bu kadar kişiye çatır çatır laf yetiştiren kaynana ,yarın bir gün senin kıza da laf yetiştirir haberin ola
Canım emziği şuan kabul etmiyorsa uyku arkadaşınınkini de kabul etmez bence ama uyku arkadaşı olabilir.
Son günlerde Buğra da emerken tişörtüme filan sürüyor yüzünü. Ben de evde kolilerde olan uyku arkadaşını çıkarıp denemeyi düşünüyorum.
Haaa şöyleeeeee teşekkürler teyzesiAyyy maşallah pek de cici allah saklasın