İkimizide bıraktı gitti başkasına baktıAy işte insan kıskanmaya görsün böyle ne yapacağını şaşırıyo
Şimdi sana bırakıyorum koreliyi telimi şarja takıp dönücemKızımın boğumlarını paylaştırma bana :)))
İşte görün gerçek yüzünü Allah kurtarmış kardeş sizi
Amann amann çok kıskandıkkforumun erkek anneleri bence yakışıklı oğluşların zamanı geldi görünmek için.baksana koreli küçük dağları ben yarattım diyor
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee
Senin gelinin kim anam düzde kaldık yahuBoncuğum yakışıklıdır ama maalesef başımız bağlı bizim :))
Şş hanııım hanııım.
Geceden beri gelinime laf söylüyorsun. Ayıp değil mi sözü kesilmiş kız hakkında böyle ileri geri konuşmak
O zaman gelinin anasına da dicen eskiden peşinde koştuğu oğluma laf Edip durmicakBoncuğum yakışıklıdır ama maalesef başımız bağlı bizim :))
Şş hanııım hanııım.
Geceden beri gelinime laf söylüyorsun. Ayıp değil mi sözü kesilmiş kız hakkında böyle ileri geri konuşmak
Olmayan bogumlarini mıKızımın boğumlarını paylaştırma bana :)))
İşte görün gerçek yüzünü Allah kurtarmış kardeş sizi
Buyur o zaman hodri meydanKaynamam kaynatırım kaynanalara garezim var
Senin gelinin kim anam düzde kaldık yahu
O zaman gelinin anasına da dicen eskiden peşinde koştuğu oğluma laf Edip durmicak
Olmayan bogumlarini mıbı memeleri var o kadar
Bı kere kıskançlıktan öldünüz bittiniz dün yine siz bulastiniz bı kereeeeee hahayyttt biz size laf atmamistikAy işte insan kıskanmaya görsün böyle ne yapacağını şaşırıyo
Böyle de canımı yeİkimizide bıraktı gitti başkasına baktı
Benim korelimin kimseye birakilmaya ihtiyacı yok :))Şimdi sana bırakıyorum koreliyi telimi şarja takıp dönücem
O zaman korelimin anası da seni bağlamasın
Evet bende hatırlıyorum:)) 6 şubat da doğdu Ela senin Doğum ne zaman olmuştu hatırlayamadım
5 subatta dogdu Selin hanim :)
canim zaten stajla birlikte 3 yil doldu meslekte bizim burda ciddi anlamda acukat artisi oldu ozel okullar yuzunden isler eskisi gibi degil ama yinede tekrar baslamayi dusunuyorum esim dedigim dedik bir insan annem babam olanlari duysa durdurmaz ama babam kardesim isten cikti onun kredisini oduyor birde gecen yil icinde kizkardesimde evlendi bende baya masrafa girdi ustune birde ev aldiginin odemesi onu sikintiya slkmak istemiyorum annem de 1.5 yil icinde anneannemi ve teyzemi kaybetti babam da 6 ay once babaannemi kaybetti maddi manevi yipranmis durumdalar o yuzden isi duzene koymaya ugrasiyorumya cok üzüldüm cnm senin icin onemli bir donum noktası olcakti bunda da bir hayır vardir diye dusunmekten baska rahatlatacak bisi yok sanırım. .mulakatli alimlar hep boyle iste bn esim de avukat gerçekten bu zamnda avukatlik da zor hakim savciligin da ayri sıkıntıları var..ne yapacaksin peki bundan sonra ailevi durumlar nasıl?
sagol canim insallah bir cikar yol bulurumTabi dünür olunca bazen ayrıcalık gösterebiliyor insan :))
Biri benden mi bahsediyor ?...
Aynı durumdayım :/
Tek sıkıntınız bu olsun
Evlendiğim kilo ile şuan arada 24 kilo var :)
Ek gıdaya bi geçelim ,çaresine bakacağız inşallah
Yaş 32 ama 23 gösteriyorum
Canım çok üzüldüm..
Allah yardımcın olsun.
Eğlenceliymiş bu canlandırma işi
Ciddi değilimdir pek ama burda kullandığım ifadelerden öyle yansımış olabilir
Örtülü kısmı doğru ama diğerleri tutmadı
Oval yüz ,kumral-beyaz ten ,kısa boylu
ohooo elif hanim basi bagli koreliyi meydana salmissin olaylar olaylarEfenimmm merabalarrrrrrrşiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
Klzlar merhabalar ek gıdaya başladınız mı acaba Bız 28 ocak doğumluyuz doktor deneyebılırsın dedı yoğurt ve elma püresi ıle başlamayı düşünüyorum Yogurt mayalarken anne şutu ile yapan varmıs bende o kdar yok kecı şutu ıle mayalanabılırmıs tecrübelerinızı beklıyorum
Bunu cok ovuyorlar ek gıda Icın kullanan var mı acaba
O zaman korelimin anası da seni bağlamasınevet önemli olan şey var onda da
Senin gelinin kim anam düzde kaldık yahu
Al sana boğum al sana memesenin göbeğinden ayak ucunu göremeyen oğlunu ne yapsın benim fit kızım.. boncuk damadımın pofur pofur yumuşacık kolları kâfi şimdi git tanınmadığınız başka forumlarda oğluna yem ara ziraa burda herkesler öğrendi ne olduğunuzu şişko umut taciriiiiii