Maşallah senin kuzulara da cnm bende esmerlere bayılırım ama gittim sarışınla evlendim çocuklar babaya çekti tipleri :) şaka bir yana Rabbim uzun sağlıklı ömür nasip etsin ne güzel sana da ikisini de tattırmışBuyurler insallah rabbim saglikli bir ömur versin cumlemizin evlatlarina.anne renkli baba renkli ne guzel ya esim esmer ve gozu koyu kahve ben beyaz tenli sarisinim gozler elaya donuk ama oglum.da kizim da baba tarafa benzer esmer ve koyu gozlu
Hg cnm ben vermedim ama bugün mama ile yoğurt mayaladım anne sütü ile tutmuyor hiç gerek yok süt telef oluyor sağılmış sütlerim var bir kaç tane ben onlara kaşık maması ile karıştırcamsütle yapılan Zaman'ı gelince. Oğlum ek gıdayı reddetti yaşına kadar şimdi çok araştırıyorum meyve ile başlanırsa muhallebi vs çocuk sebze ve çorbalara soğuk kalıyor deniliyorKlzlar merhabalar ek gıdaya başladınız mı acaba Bız 28 ocak doğumluyuz doktor deneyebılırsın dedı yoğurt ve elma püresi ıle başlamayı düşünüyorum Yogurt mayalarken anne şutu ile yapan varmıs bende o kdar yok kecı şutu ıle mayalanabılırmıs tecrübelerinızı beklıyorum
Evet tek basına olursa damak tadı oluşmuyormuş Cnm aslında 6 aya kadar tadımlık vermeyı düşünüyorum 3 gun kuralı ile sebze ve çorbalar Icın bıraz erken gıbı ama sındırım sıstemlerını zorlar mı acabaHg cnm ben vermedim ama bugün mama ile yoğurt mayaladım anne sütü ile tutmuyor hiç gerek yok süt telef oluyor sağılmış sütlerim var bir kaç tane ben onlara kaşık maması ile karıştırcamsütle yapılan Zaman'ı gelince. Oğlum ek gıdayı reddetti yaşına kadar şimdi çok araştırıyorum meyve ile başlanırsa muhallebi vs çocuk sebze ve çorbalara soğuk kalıyor deniliyor
Benim kız şişko değil ama kalıplar değişiyor sanırım 6:9 9/12 ayırdıklarım var dı seneye diye onları giydiriyorum 3/6 aylıklar elimde patlatacak yazlıklar
Aynen eşyaları cok dikkatli takip etmek gerekiyor etiketlerle olacak is değil dedigim gibj elimizde giyilmeden kalacak sanirim bazilariBenim kız şişko değil ama kalıplar değişiyor sanırım 6:9 9/12 ayırdıklarım var dı seneye diye onları giydiriyorum 3/6 aylıklar elimde patlatacak yazlıklar
Herkes aynı şeyi diyo :) ama aşağı indik komşuya baş sağlığı için evde cebellestik biraz da orda cebellestik çıkamadım odadanakşam oturma saati bide kolik saati hiç bı yere gidesim gelmiyor aglicak oluyorum sinirden oyle yapınca
Herkes aynı şeyi diyo :) ama aşağı indik komşuya baş sağlığı için evde cebellestik biraz da orda cebellestik çıkamadım odadanakşam oturma saati bide kolik saati hiç bı yere gidesim gelmiyor aglicak oluyorum sinirden oyle yapınca
Korelim yavuklusunu bir görsün kayınçosuyla
Kızlar bişi sorcam benim kuzular benziyor mu birbirine herkes kopya diyor ama bir ben benzetemiyorum
Kızlar ben ortaya konu attım hemen toparlayayım.Yanlış anlaşılmalar var. Gruplaşma olduğunu sanmıyorumsadece bazı arkadaşlar çok aktif. kimse alınmamalı sonuçta burası aynı noktayı paylaştığımız bir yer. Fikirler uyuşmayabilir. Demek istediğim şu : tanımadığın ve görmediğin bir insanla konuştuğunuzda gözünüzde nasıl biri olduğu canlanıyor mu? Mesela Loveali cidden resmini görmedim paylaşmışsan da bulamadım koreliyi gördüm ama seni canlandırayım gözümde: salaş giyinen saçları hafif dağınık esmer zayıf yüzlü ela ve büyük gözlü orta boylu diye canlanıyorsun gözümde cnm. bazı arkadaşları da gerçekten yaşça büyük abla olarak görebiliyorum fikirlerinden dolayı mesela @TuRuNCu
Doğduğunda birşey yoktu cnm 4. Aydan sonra kusma ishal ardından ne verirsem reddetti kendini toparlayamadı yüzde 98persenteden 10 lara düştü şükür halimize çok zeki ama çok zayıf boyu ortalama. Antibiyotık vs çok kullandık ilk 4 yıl araştrmışsın kimse demez aşıdan vs. diye geni Eti dediler kusturan , inek sütü alerjisi besin alerjisi polen vs hepsi denildi sayısını unuttum gidilen doktorun
Efenimmm merabalarrrrrrrşiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
Kızlar bişi sorcam benim kuzular benziyor mu birbirine herkes kopya diyor ama bir ben benzetemiyorum
Bunu cok ovuyorlar ek gıda Icın kullanan var mı acaba
Bize de yeni yaz geldi ama eviö çok serin pijama ve zıbın giydiriyomHarikasınız minnoşlarmaşallah ikinize de ama sizin oralara yaz gelmemiş galiba biz artık gece bile kısa kollu uyuyoruz
ben sabah akşam yapıcam yapanlar haberleşelimBen de katiliyorum size ama ben geceleri yapicam oglanla kizi uyuttuktan sonra
maşalllahhh tosunaEfenimmm merabalarrrrrrrşiiiii kız anaları size daha çok merabalarrrrrrr
aynen baktı kızlar son hallerini paylaşıyor hemen ortaya çıktı. Boşver geçtik biz o yollarıAyyy geldi yine forumun şişko umut tacirimilletin duygularıyla oynayıp gidecek kendinize mukayet olun kızlaaarrr
Çokkkkk şekersin kiii
Tşk cnmmm
merhabaa fıstığaa:) maşallah yavrularınıza Allah bağışlasın
hayırlıHayırlı örtüsüz :) beyaz tenli balık etli :)
mrb cnm biz başladıkk ama bu hafta kızım alerji oldu birde sütümün çoğaldığını hissedince bıraktım ay sonunda devam edicem.ben taze inek sütü ile yoğurt yaptım.Klzlar merhabalar ek gıdaya başladınız mı acaba Bız 28 ocak doğumluyuz doktor deneyebılırsın dedı yoğurt ve elma püresi ıle başlamayı düşünüyorum Yogurt mayalarken anne şutu ile yapan varmıs bende o kdar yok kecı şutu ıle mayalanabılırmıs tecrübelerinızı beklıyorum
Tşk teyzesiianam ne tatlı cımcıme
Aynen cnm başlayalımm nasıl yaptığını da belirtelim.Bende yapim bugün birbirimize yazalımmı bir hafta da etkisi oluyor sıkılaşma vs
Sensin tosunben sabah akşam yapıcam yapanlar haberleşelim
maşalllahhh tosuna
aynen baktı kızlar son hallerini paylaşıyor hemen ortaya çıktı. Boşver geçtik biz o yolları
hayırlı
mrb cnm biz başladıkk ama bu hafta kızım alerji oldu birde sütümün çoğaldığını hissedince bıraktım ay sonunda devam edicem.ben taze inek sütü ile yoğurt yaptım.
Herkes öyle diyo işin var diyoBen de seni kumral orta kilo sakin yapılı birisi olarak düşünüyorum
Ah canım çok üzüldüm gerçekten inşallah iyice güçlenir kuzucuk. Ah ah
Ya bu oğluş çok fena bakıyor büyüyünce işin zor diyim haaaa :)))
Senin kız da benimki gibi ciddi
Valla bu kadar pahalı olmasa alırdım ben de.
Aynen öyle. Çünkü tam akşam oturması saati yapiyo napim bebeğim ve benim sakin huzurlu olmamız daha önemli geçecek evet inş bı günTabi biri de gelse sende bi yere gitsen o saatlerde icin rahat etmiyor anliyorum canim seni. Gecer gider bugunler hatirlamazsin bile insallah
Eneeemmmmm güzel gelinim benim
Senin hediye paketi gibi dolaşan kızını ne diye yesin benim oğlum beeeeeYaa tabi tabi pısırık olalım da yamyam oğlun yesin kızımı dimi
Tabi öyledir senin gibi kaynana dost başınaSensin tosunayrıca az kosmadiniz peşinden sizde ana kız şimdi çamur atiyonuz