- 4 Haziran 2016
- 1.088
- 873
- 32
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benim Koreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahhEneeemmmmm güzel gelinim benim Koreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
Ne işin olcekk bea bol bol kızları kandırıp bırakcak. Bütün kızlar da seni mi aricak. Koreliye aşığızzzzz nolurr yardımm et diyee pehhhhHerkes öyle diyo işin var diyo
Kedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayinNe işin olcekk bea bol bol kızları kandırıp bırakcak. Bütün kızlar da seni mi aricak. Koreliye aşığızzzzz nolurr yardımm et diyee pehhhh
Siz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya aman mbg24 un ku olmazsa bizim kızlar var fln diye işte o zaman biz bulmuştuk zateeennnnnnnAhaa bu sefer de buraya sarmışş. Vah vahh
Yeni dünürün hayırlı olsun. Müşerref oldun kv sizsiniz galibaKedi ve ciğer meselesi diyorum sadece hahyyyy catlayin
Tabi öyledir senin gibi kaynana dost başına
Yeni dünürün hayırlı olsun. Müşerref oldun kv sizsiniz galiba
Amann amann çok kıskandıkk forumun erkek anneleri bence yakışıklı oğluşların zamanı geldi görünmek için.baksana koreli küçük dağları ben yarattım diyorSiz pesimizde koşarken biz zaten sozlenmistik hani resim fln atiyodunuz ya aman mbg24 un ku olmazsa bizim kızlar var fln diye işte o zaman biz bulmuştuk zateeennnnnnn
Ayyy inanmyorummm böyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın diş kovuk ne oluyoruzSenin hediye paketi gibi dolaşan kızını ne diye yesin benim oğlum beeeee ayrıca dişinin kovuğuna da gitmez
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeeeAyyy inanmyorummm böyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın diş kovuk ne oluyoruz
Kıskandın tabisiiiii deeeee yok estağfurullah öyle dediğimiz yok ama Koreli diyolar kı beni sizler vaaarrr ettiniz diyolarAmann amann çok kıskandıkk forumun erkek anneleri bence yakışıklı oğluşların zamanı geldi görünmek için.baksana koreli küçük dağları ben yarattım diyor
Aaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimmO benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee
Bişey deme bekle kenarda arada kaynamaAaaa sizin muhabbet aşmışş ne diyimm
Bu sözü bi yerden hatırlıyorum.Eneeemmmmm güzel gelinim benim Koreli bı sevinç bı sevinç görünce şuan yerinde duramiyo
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz var bir günlükde olsaBişey deme bekle kenarda arada kaynama
O zaman bekleme arada kayna sendeBekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz var bir günlükde olsa
Kaynamam kaynatırım kaynanalara garezim varO zaman bekleme arada kayna sende
Ayyy inanmyorummm böyle ayrılık da olmamalı.gençlerin anıları hatrına yapmayın diş kovuk ne oluyoruz
O benim oğluma yamyam dedi bide şişko deyip duruyor onun kızı da cilpi hediye paketi isteeeeeee
Bekle kenarda falannn hop kaynana bi geçmişimiz var bir günlükde olsa