Korkma benım de aynısı oldu bizede fitil verdi soracak neyin vardı meselaGünaydın arkadaşlar. Ben kan testi yaptırmadan doktora gittim keseyi göremeseydi test yapılacaktı ama gördü. Yanında birşey daha vardı ben ikiz sandım hatta ama kanama dedi. Progestan verdi fitil olarak ve ilişki yasak dedi. Hiçbir şey sormadım kal geldi işteHaftaya tekrar gideceğim inşallah tutunur.
Yok ama artıslara bakılır hep sız yıne bı kan testini yaptırın pıhtı oluyor kanama yani içte bunu yok etmek için progestan verildi benim de aynısı korkulacak bı durum yok inşallahHerkes beta hcg değerlerinden bahsediyor ben ilk hamileliğimde bir kez yaptırmiştım bu sefer yaptırmadım kese görününce. bende mi bir tuhaflık var.
Insallah benimde saglikla artar bu sefer yavrumu alirim kucagima senin kese gozuktu muEvet canım guzel artmıs benım ılk 16 idi üç gğn sonra 125 oldu beş gün sonra 1291 oldu doktorun artısların cok guzel dedı bugunde verdım hatta
İnşallah yaa çarşamba günü doktora gittiğimiz de göründü dedi doktorum ama sonradan kan pıhtısı olabılecegını de soyledı en az beta degırımın 2000 olunca görebilecegini soyledi bizde salı günü tekrar gidecegiz inşallahInsallah benimde saglikla artar bu sefer yavrumu alirim kucagima senin kese gozuktu mu
Ayy inşallah. Bu haftalar önemli ama benim kızım sürekli tepemde dinlen dinlenebilirsen.Yok ama artıslara bakılır hep sız yıne bı kan testini yaptırın pıhtı oluyor kanama yani içte bunu yok etmek için progestan verildi benim de aynısı korkulacak bı durum yok inşallah
Hmm zor yaa kardesın annen veya kayınvalıden hanigisi varsa baksa biraz sanaAyy inşallah. Bu haftalar önemli ama benim kızım sürekli tepemde dinlen dinlenebilirsen.
Insallah cok iyi olur hersey canim rabbim su mubarek gunde gulsun yuzumuzeİnşallah yaa çarşamba günü doktora gittiğimiz de göründü dedi doktorum ama sonradan kan pıhtısı olabılecegını de soyledı en az beta degırımın 2000 olunca görebilecegini soyledi bizde salı günü tekrar gidecegiz inşallah
Selam hayırlı olsun inşaallah.Önceki gebeliklerinizde bir sorun yaşamadıysanız bir hafta kadar besleyebilirsiniz gitmek için.Ben test yapar yapmaz gittim fakat benim üç düşüğüm var iğnelere başlamanız gerekiyordu oyüzden.gittiğimdede ultrasonda görünmemişti pazartesi gidicem görmek için hayırlısı olsun hepimiz içinya bende kararsızım erken mi diye ama dayanamıyorum ya kötü bişey olursa kendimi suçlu hissederim
Merhaba :) İlk cocuğun kaç yaşında turuncu? 2010 aralık annesiydim oğlumda
Yok canım ben ilk çocuğumda ilk muayenemde vajinal ultrason oldum ve bir zararı olmadı.
Ayrıca korkulacak bir şey değil.
Yani vajinal ultrason zararlı olsaydı eşlerle ilişkide yasaklanmalıydı :))
Ben içinin rahatlaması için gitmeni tavsite ediyorum
Folik asit olarak doktorum bana folica isimli takviyeyi verdi. Günde 1 tablet alınıyor.
Aaa evet aynıyız seninlesenin ilk gebelik mi canım ? Bu arada gebelik kesesi genelde 6. Hafta da belli oluyor bu yuzden bir kaç gun daha ertelemek istiyorum eger gitmek istiyorsan yine gidebilirsin
kızlar hepinize soruyorum doktora gittim beta 300 çıktı kese görünmedi çok kötüyüm doktor riskli değer dediSelam hayırlı olsun inşaallah.Önceki gebeliklerinizde bir sorun yaşamadıysanız bir hafta kadar besleyebilirsiniz gitmek için.Ben test yapar yapmaz gittim fakat benim üç düşüğüm var iğnelere başlamanız gerekiyordu oyüzden.gittiğimdede ultrasonda görünmemişti pazartesi gidicem görmek için hayırlısı olsun hepimiz için
Nasil reskliymiskızlar çok kötüyüm beta 300 çıktı kese görünmedi riskliymiş değerim sizinkiler kaçtı
Ya kim dedi bunu sana benimkide 1 haziran di degerim 132. Sacmalamis dr bence riski diye hep soylerler zaten banada dedi daha cok kucuk dusebilir dis gebelik olabilir diye keseyi gorup kalp atislarini gorene kadar doktorlar hep riskli derbenim bat 30 mayıstı daha yüksek çıkması gerekiyormuş pazar günü tekrar kan testi yaptıracam inşallah yükselir
Korkma içini ferah tut senbenim bat 30 mayıstı daha yüksek çıkması gerekiyormuş pazar günü tekrar kan testi yaptıracam inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?