- 19 Kasım 2013
- 127
- 80
- 48
27-28 mayıstı.Beklenen adet tarihi bat olarak?
slm canım biz aynıyız beta kaç senin doktora gittin migöğüslerde hafif sızı. çok ayakta kalınca göz kararması, çabuk yorulma. dün ilk defa kasıklarımda batmalar sancılar başladı. bir de ruh hali değişimleri
evet canım çok stres yapıyorum umarım bugün bir aksilik çıkmazda giderimO zaman hcg de yükselmiştir bence sıkıntı yapma ama aklında kalmasın akşam git yaptır bence. Çünkü çok stres oluyo insan kendimden biliyorum☺
Ben ovulasyon testi ve folik asit olarak inofolic kullabdimkızlar merhaba size bi sorum olacak deneyi,mli anne adayları olarak. :) geçen ay bebiş gelecek diye çok bekledik ddaha doğrusu 2 aydr bekliyoruz ama malaesef 4 gün önce adetim geldi yine. bitince tekrar başlycaz çalşmalara. hamilelik olayını artıracak bildiğiniz yöntemler var mı yiyecek içecek gün vs gibi. ister istemez stres yapıyorum artıkinşALLAH ALLAH bana ve tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu. sizlerde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın imşALLAH.. cevaplarınız için şimdiden teşekkrlerr
kızlar bişey daha soracam günde kaç tane folik asit içiyorsunuz?
Canım oncelikle yumurtlama donemını onemseyın fakat ılla deyıp uzerine gitmeyin bir de miyositol positive isimli vitamın var bunu doktorlar veriyorlar daha kolay hamıle olmana yardımcıkızlar merhaba size bi sorum olacak deneyi,mli anne adayları olarak. :) geçen ay bebiş gelecek diye çok bekledik ddaha doğrusu 2 aydr bekliyoruz ama malaesef 4 gün önce adetim geldi yine. bitince tekrar başlycaz çalşmalara. hamilelik olayını artıracak bildiğiniz yöntemler var mı yiyecek içecek gün vs gibi. ister istemez stres yapıyorum artıkinşALLAH ALLAH bana ve tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu. sizlerde bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın imşALLAH.. cevaplarınız için şimdiden teşekkrlerr
Hayırlı olsun canım bendede t3 yuksek cıkmıstı kac cıktı sendeKizlar daha cok yeni sonuc 36.5 ama t3 yuksek malesef
3.9 olmasi lazim en fazla benim 4.15 cikti sana ne dedi dr unHayırlı olsun canım bendede t3 yuksek cıkmıstı kac cıktı sende
tamam canım çok sağol cevabın içinCanım oncelikle yumurtlama donemını onemseyın fakat ılla deyıp uzerine gitmeyin bir de miyositol positive isimli vitamın var bunu doktorlar veriyorlar daha kolay hamıle olmana yardımcı
araştırıcam bende cnam sağolBen ovulasyon testi ve folik asit olarak inofolic kullabdim
Alttan muayene etmesi kotu biseymi kizlar endise edilck bi durummugözünaydın canım alttan bakmak istedi mi
Benım 3.8 sınır ama progestan verdi tedbir için3.9 olmasi lazim en fazla benim 4.15 cikti sana ne dedi dr un
Neden yaptirmayin dedinz sakincasi nedir acaba..banayapticunkuEvet ultrasonla sakın altan muayene yaptırma bekleyın
Ben kesinlikle sakıncalındemıyorum ama dha onceden kotu tecrubesınolan ınsanlardan bıldıgım bu ben ıkı dusuk yasadım fakat sebebı bu degıldı ıkıncısınde bakıldı bısey olmadı ama siz tebrinizi elden bırakmayın cunku dahacok kucuk ve size tam baglı degıl riskliNeden yaptirmayin dedinz sakincasi nedir acaba..banayapticunku
Ben istanbuldayim doktorum l.burgazda yazdim ama daha gormediBenım 3.8 sınır ama progestan verdi tedbir için
Dr ayin 15 inde gel dedi yarin yine baktiricam t3 t4 tsh yuksekse yine ilaca baslicaz ve mutlaka falio dedi onuda kullaniyorum bakalimBen istanbuldayim doktorum l.burgazda yazdim ama daha gormedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?