Hayırlı olsun :)Merhaba kizlar bende aranizdayim insallah kan degerimi ogleden sonra alacagim size sormak istedigim ne zaman dr gittiniz benim daha 3 haftalik adet tarihime gore
hayır canım ya gündüz işteyim dün akşam gidecektim misafirim geldi çok endişeliyim düşükse diyeAyy
ayy inşallah yaa☺ sen hcg yaptırdınmı hiç canım?
canım senin adetin geçmedimi üç haftalık diyosun yaMerhaba kizlar bende aranizdayim insallah kan degerimi ogleden sonra alacagim size sormak istedigim ne zaman dr gittiniz benim daha 3 haftalik adet tarihime gore
Iki kaybim oldu ondan korkuyorumHayırlı olsun :)
Bende öğrendiğimde 3 haftalikti.
İlk zamanlar bi kaç gün arayla kan değerime baktırdim. 4. Haftada doktora gittim ama kese görunmez diye direk 10 gün sonra gel dedi. Yarın yani 5+4 de gitmiş olacam. İnsan gidip gitmemektedir kararsız kaliyo. Ama gidince de daha bisey belli olmuyor.
Gecikti canim ben 21 gunde 1 adet oluyorum ...dun gunumdu olmadim sukurcanım senin adetin geçmedimi üç haftalık diyosun ya
Çok heyecanlı ve stresli bi dönem benimde devamlı doktora gidesim geliyor. ..
Saha keseyi gormedik bizde.
benimde gidesim varda gidemiyorum işte ben hiç gitmedim daha betaya bile bakmadım kese görünür mü bilmiyorumNormalde folik asiti gebelik dusunmmeye başlamadan 3 ay önce kullanmak gerekiyo. Gebelikte de her gün günde bir tane alıyorsunuz canım.
Bz şuan 5+3 olduk ve pek belirtim yok benim. Bulantim hiç yok. Kasik agrilarim geçen haftaya gore baya azaldı. Akintim da biraz oluyo sadece erkenden uykum geliyo
Senin belirti var mı canım.
anladım canım ben hesaplamadan hiç anlamıyorum ya 5+3 veya 5+4 falan deniliyo ya hiç bilgim yokGecikti canim ben 21 gunde 1 adet oluyorum ...dun gunumdu olmadim sukur
Rabbim yardımcin olsun. İnşallah bu sefer sagsali kucagina alırsın. Ben bile nasıl korkuyom canım. İnsan tedirgin oluyor. Ama biz iyi dusunelim iyi olsun inşallah..Iki kaybim oldu ondan korkuyorum
Ben on aydır bebek için uğraşıyorum ve daha yeni nasip oldu. Yani on aydır düzenli olmasa ara ara kullandım. Suan da düzenli devam ediyorum.benimde gidesim varda gidemiyorum işte ben hiç gitmedim daha betaya bile bakmadım kese görünür mü bilmiyorum
canım bende vardı aslında ama pek kullandığım söylenemez sen 3aydır mı kullanıyosun
Aynen insan iyi olduğuna bile korkuyo. Gorgudum herkese soruyorum bulantısı hemen başlayan da var ama genelde 7. 8. Haftada basliyo diyolar. Tabi kişiden kişiye değişir de. Benim ablam iki doğum yaptı. Hiç bulantısı olmadı mesela.benim 3. gebeliğim 2. si düşük oldu 2sindede 3 haftalıkken mide bulantısı şiddetli şekilde başlamıştı. şimdi bişi yok olmalı mı acaba bilemedim ki...
Som adet tarihine göre hesaplanıyor canım. Mesela senin sat 30 nisan mi. Öyleyse eğer senin şuan 4 hafta 5 günlük 4+5 yanianladım canım ben hesaplamadan hiç anlamıyorum ya 5+3 veya 5+4 falan deniliyo ya hiç bilgim yok
Amin insallah rabbim bu sefer kucagimiza almayi nasip etsin ...Rabbim yardımcin olsun. İnşallah bu sefer sagsali kucagina alırsın. Ben bile nasıl korkuyom canım. İnsan tedirgin oluyor. Ama biz iyi dusunelim iyi olsun inşallah..
Herkesin belirtisi farkli her gebelikte bile farkli belirtiler oluyorAynen insan iyi olduğuna bile korkuyo. Gorgudum herkese soruyorum bulantısı hemen başlayan da var ama genelde 7. 8. Haftada basliyo diyolar. Tabi kişiden kişiye değişir de. Benim ablam iki doğum yaptı. Hiç bulantısı olmadı mesela.
Adetin kaç gün geçti?hayır canım ya gündüz işteyim dün akşam gidecektim misafirim geldi çok endişeliyim düşükse diye
Günde bir tane evet ben cok onceden basladım uc aydan fazla olabılırgözün aydın canım keseyi görmüşsün peki sen 3ay önce mi başladın bide kaç tane içiyosun günde
Son adet tarıhın ne zamanMerhaba kizlar bende aranizdayim insallah kan degerimi ogleden sonra alacagim size sormak istedigim ne zaman dr gittiniz benim daha 3 haftalik adet tarihime gore