- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Kaç gün varken tets yaptınız. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Uyku yaptı bende. Regl olmama bikaç gün varken çıktı testte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün varken tets yaptınız. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Uyku yaptı bende. Regl olmama bikaç gün varken çıktı testte.
Aynı benimde öyle sürekli hafif kasık ağrım varBenim hamilelik belirtim yumurtalamadan sonra kasıklarım da hep bir ağrı hep bi ağırlık hissi vardı hassasiyet daha önce hamilelik geçiren biri anlar o hissi onun dışında hiç öyle akıntım falan olmadı benim merak edenler için diyim
Canım inşallah hamilesindir bende 3 aydır kasık ağrısı yaşıyorum ve sonuç hüsran psikolojik diyorum bende ilk gebeliğim benimde tamamen seninki gibiydi 3. hafta daöğrendim ve içime doğmuştuÜç gündür kasık ağrım var. Psikolojikmidir bilmiyorum ama önceki gebeliklerimde de bu kasık ağrısı olmuştu. Adet önceside olurdu ama hem bu kadar erken hem de böyle sürekli olmazdı. Gebelik bu hissediyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramam. Önceki gebeliğimi 3. Haftada öğrenmiştim. Kasık ağrım vardı. Eşime ben hamleyim hissediyorum dedim test yaptım iki tane. İkinci çizgiler silik çıkmıştı. Sonra hemen kanda baktırdım. Kanda da pozitifti. Ama düşükle sonuclandı. Gidip tahlil yaptırasım var. Ama korkuyorum. Ve çok erken
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bize inşallahslm kızlar bende dün akşam idrar testiyle öğrendim daha kan testi yaptırmadım ama
20 aydır bekliyorsun canım doktora gidiyosun dimimavikelime cnm ben 20 aydan beri bekliyorum sabrın ne demek olduğunu öğrendim :) bu ay kendime söz verdim adetım en az beş gün gecikinceye kadar test yapmıyacagım diye pazartesı sabahı yapacagım inş sonucu buraya yazarım
teşekkürler canım amin inşallahhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bize inşallah
Hamile olanlar belirtilerinizi yazarmısınız???
Bende de göğüslerimde acı var ama çok değil. Yani elleyince var. Çok erken ve psikolojik biliyorum. Vardır bunda da bir hayırMerhaba canım.
İlk bebeğimde de ve şuanda da hamileliğimi göğüslerin ağrısından ve sızlamasından anladım.
Diğer ağrılarım regl olacakmış gibi ağrılardı.
ewt cnm bütün tahliller yapıldı eşime ve bana hersey normal gözüküyor.... sebebsiz infertilite dedi doktorum.... klomen tedavisine başladım ....20 aydır bekliyorsun canım doktora gidiyosun dimi
ewt cnm bütün tahliller yapıldı eşime ve bana hersey normal gözüküyor.... sebebsiz infertilite dedi doktorum.... klomen tedavisine başladım ....20 aydır bekliyorsun canım doktora gidiyosun dimi
aaa biz aynıyız kan testi yaptırdın mı beta kaç?
Hayır doğal yolla hamile kaldım 3,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyoruz Allah nasip ederse tabiİnşallah canım ya. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Ben yumurta takibi yaptırdım. Beklemedeyim. Siz tedavi uyguladınız mı?
Aaa bizde aynıyızzaaa biz aynıyız kan testi yaptırdın mı beta kaç?
Sizinlede aynı tarihimizPtesi baktığımda 220 di senin kac
Ayyy inşallah Rabbim nasip eder☺Cuma gunu kese günü olsun o zaman inşallah
Rabbim sagsalim kucagimiza almayı nasip eder inşallah :)
Ben adetime 4 gün kala gittim ilk 9.56ydı. İki gün sonra tekrar gittim 46.49du. Cuma günü de doktora gitcem bakalım. Senin kaç gittinmi sen?Kızlar sizin hcg ler kac doktora gittinizmi