- 27 Mayıs 2016
- 442
- 438
İçten kanamam varmış. Keseyi gördük tutunmaya çalışıyor dedi. İnşallah herşey yolunda gider rapor aldım yatıyorum .günaydın kızlar tatlım çok üzüldüm dikkat et kendine kanaman falan var mıydı ya da başka belirti düşük için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçten kanamam varmış. Keseyi gördük tutunmaya çalışıyor dedi. İnşallah herşey yolunda gider rapor aldım yatıyorum .günaydın kızlar tatlım çok üzüldüm dikkat et kendine kanaman falan var mıydı ya da başka belirti düşük için
inşallah tatlım umarım sağlıkla devam eder hamileliğinİçten kanamam varmış. Keseyi gördük tutunmaya çalışıyor dedi. İnşallah herşey yolunda gider rapor aldım yatıyorum .
niye kapatılsın canım onun linkini at o zamanArkadaşlar kazen 2017 şubat anneleri topğini açmış herkes orda toplansın yakında burayı kapatırlar
Sürekli kan mı alıyorlar. İlk hamileliğimde hiö öyle şeyler yapmamışlardımrhabe bende adedıme 2 gun kala ogrendım degerım 355 tı ıkı gun sonra 265 dedıler 4 gun sonra doktora gıttım 3500 olmuş dusuyo sandık ama allaha sukur keseyı gorduk:)
Seni mayıs annelerinden hatırlıyorm bende ordaydım fakat bebeğim düştü bu ay yine umutlandım bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz içinÜç gündür kasık ağrım var. Psikolojikmidir bilmiyorum ama önceki gebeliklerimde de bu kasık ağrısı olmuştu. Adet önceside olurdu ama hem bu kadar erken hem de böyle sürekli olmazdı. Gebelik bu hissediyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramam. Önceki gebeliğimi 3. Haftada öğrenmiştim. Kasık ağrım vardı. Eşime ben hamleyim hissediyorum dedim test yaptım iki tane. İkinci çizgiler silik çıkmıştı. Sonra hemen kanda baktırdım. Kanda da pozitifti. Ama düşükle sonuclandı. Gidip tahlil yaptırasım var. Ama korkuyorum. Ve çok erken
Tatlim merak etmissin aksam yaptim
Tatlım sana tavsiyem hemen yaptır. ben yaptırmasaydım bu çocuğumda düşecekmiş. üniversiteye gidip yaptırdım hemen. eğer yine de yaptırmana izin verilmiyorsa hafta da 2 defa filan aspirin atarak birşeyler yapabilirsin bence.Allah yardımcın olsunBende bişey sorcam benim düşüğümde sebepsiz düşük olarak geçti devlet hastanesindeki doktor 3 düşük olmadan pıhtılaşma testi yapamıyoruz dedi ben geç mi kaldım bu test için hamilelik testim pozitif daha doktora gitmedim
teşekkürler tatlım amin inşallahaaaaa süperr hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
ıkın gunde ıkı katına cıkması gerekıyormuş.her tahlılı ayrı laboratuvarda yaptırdım bırazda benım hatam aslındaSürekli kan mı alıyorlar. İlk hamileliğimde hiö öyle şeyler yapmamışlardı
İnşallah canım ya. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Ben yumurta takibi yaptırdım. Beklemedeyim. Siz tedavi uyguladınız mı?Seni mayıs annelerinden hatırlıyorm bende ordaydım fakat bebeğim düştü bu ay yine umutlandım bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için