- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
11 inde canım. Çok var. Geçmiyor zaman.mavikelime senin tests günün ne zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 inde canım. Çok var. Geçmiyor zaman.mavikelime senin tests günün ne zaman :)
Benim de aynı 11-12-13 gelmesi lazım :) günler cidden geçmiyor ya. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. Hiçbir şey hissetmiyorum11 inde canım. Çok var. Geçmiyor zaman.
Insallah canim birlikte dewm ederiz bu ay sanada nasip olur beni hberdar et merak ediyorumTweeetyy cnmmm senın adına çok sevındım gözlerim yaşardı vallahi darısı başımıma inş.... dün eylül annelerinde kürtaj olan @friendly8584 arkadaşımızda silik çizgi gördü teste, buğün kan verecek inş onun da değeri iyi çıkar sizin adınıza gerçekten çok sevındım çok uzun zamandan beri bekliyordunuz inş kucagınıza almakta nasip olur @EmelARVAS cnm arkadasım ben hala beklemedeyim buğün bat günüm gelen giden yok bazen adetım 4-5 gün gecikebiliyor .... kendime söz verdım pazartesıne kadar bekleyecegım gelmezse kırmızılar o zaman test yapacagım
Cuma gunu kese günü olsun o zaman inşallahSizin değeriniz benimkine göre bayaa yüksek maşallah. Adetim geçti şuan ağrılarımda geçti stresimde azaldı diyebilirim. Cuma muayeneye gidicem bakalım ben kese için.. stres yapma Rabbim nasip edecekse zaten olacak etmeyecekse elimizden gelecek bişey yok. İçini ferah tut
Rabbim bi daha gostermesin canım ..iyi akşamlar. Umarım sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza...5 ay önce beta hcg düştüğü için düşük oldu. Allahım tekrar nasip etti Çok şükür. sat 27 nisan..şu ilk aylar sağlıkla bi geçse başka bişi istemiyorum...
Geçmiş olsun. Sagsalim atlatiriz inşallah bu günleribenim sat 1 mayıstı bugün fenalaşınca gittim doktora düşük tehliken var dedi. Herşeyde bir hayır vardır yoksa gitmezdim 10 gün daha
inş cnm buğün 29. günümdeyim kırmızılar yok şu an inş hiç olmazInsallah canim birlikte dewm ederiz bu ay sanada nasip olur beni hberdar et merak ediyorum
günaydın kızlar tatlım çok üzüldüm dikkat et kendine kanaman falan var mıydı ya da başka belirti düşük içinbenim sat 1 mayıstı bugün fenalaşınca gittim doktora düşük tehliken var dedi. Herşeyde bir hayır vardır yoksa gitmezdim 10 gün daha
Tatlim merak etmissin aksam yaptimlale_cik günaydınn. yapabildin mi testi akşam canım merak ettim
Çatlama iğnesinden sonra 14. Gün kanda çıkıyor sonuç. Ben oğlumda öğrenmiştim.Benim de aynı 11-12-13 gelmesi lazım :) günler cidden geçmiyor ya. Cuma günü çatlatma iğnesi oldum. Hiçbir şey hissetmiyorum
Benim de bu ay 2 yum vardi. Geri sayim son 10. Insallah burada hamile oldugumu paylasirim.
Test yapsanız çıkmaz mı sonuç. Ben çook sabırsızım. Haber verin bizede. İnşallah hamilesinizdir.inş cnm buğün 29. günümdeyim kırmızılar yok şu an inş hiç olmaz
Günaydın hanımlar ben de bu ay aranıza katılmayı umuyorum çok heyecanlıyım inşallah tutmuştur