- 31 Mayıs 2016
- 9
- 6
aynen şu kalp atışlarını da bi duysak hayırlısıylaRabbim bi daha gostermesin canım ..
Zaman hiç geçmiyor sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen şu kalp atışlarını da bi duysak hayırlısıylaRabbim bi daha gostermesin canım ..
Zaman hiç geçmiyor sanki
Ben adetime 4 gün kala gittim ilk 9.56ydı. İki gün sonra tekrar gittim 46.49du. Cuma günü de doktora gitcem bakalım. Senin kaç gittinmi sen?
günaydın kızlar ben dün akşam gidecektim misafirim geldi gidemedim ama çok merak ediyorum bizim kese ne zaman görülür sizcePtesi baktığımda 220 idi inşallah yukselmistir cuma yine bakicam
günaydın kızlar ben dün akşam gidecektim misafirim geldi gidemedim ama çok merak ediyorum bizim kese ne zaman görülür sizce
ya ben gündüz çalıştığım için bir türlü gidemiyorum beta baktırmaya çok endişeliyim5. - 6 . haftalarda görülüyor diye biliyorum...
Her gun içmen gerekiyor sakın ihmal etmekızlar bişey daha soracam günde kaç tane folik asit içiyorsunuz?
Ben yarın gidiyorum eğer görünürse yazarımgünaydın kızlar ben dün akşam gidecektim misafirim geldi gidemedim ama çok merak ediyorum bizim kese ne zaman görülür sizce
gözün aydın canım keseyi görmüşsün peki sen 3ay önce mi başladın bide kaç tane içiyosun gündeHer gun içmen gerekiyor sakın ihmal etme
canım başlaman lazım hemen eczaneden kendinde alabilirsinBn baslamadim daha
canım hemen başlaman lazım eczeneden temin etben de daha başlamadım... Kızlar mideniz bulanıyor mu yada başka belirtiler var mı?
hadi bakalım inşallah görürsün canımBen yarın gidiyorum eğer görünürse yazarım
ayy inşallah yaa☺ sen hcg yaptırdınmı hiç canım?hadi bakalım inşallah görürsün canım
Çok heyecanlı ve stresli bi dönem benimde devamlı doktora gidesim geliyor. ..ya ben gündüz çalıştığım için bir türlü gidemiyorum beta baktırmaya çok endişeliyim
Normalde folik asiti gebelik dusunmmeye başlamadan 3 ay önce kullanmak gerekiyo. Gebelikte de her gün günde bir tane alıyorsunuz canım.kızlar bişey daha soracam günde kaç tane folik asit içiyorsunuz?
Hadi hayırlı olsun sizeKızlar biz dun doktora gittik goruldu cok sukur
Bz şuan 5+3 olduk ve pek belirtim yok benim. Bulantim hiç yok. Kasik agrilarim geçen haftaya gore baya azaldı. Akintim da biraz oluyo sadece erkenden uykum geliyoben de daha başlamadım... Kızlar mideniz bulanıyor mu yada başka belirtiler var mı?