• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

✿.。.:* *.:。✿ 2017 SÖZ-NİŞAN-DÜĞÜN yapacaklar gelsin kaynatalım ✿.。.:* *.:。✿

Yaşım da 23 burcum koç diğer gelin adaylarımıza başarılar diliyorum efenimm bol şanss :KK50:
merhaba isteme söz nasıl geçtii:KK49:
Merhaba kızlar, benimde 31 temmuzda kinam 4 ağustosta düğünüm var hayırlısıyla:) bir arkadaş kışın beyaz eşyalar indirimde demiş bu konular hakkindada yardimlasirsak çok iyi olur :KK200:

biz beyaz eşyaları seçtik henüz almadık ama modelleri belli oldu en azından:eek: senin aklında var mı bişeyler ?

Hoşbulduk canım iyiym sen nasılsn ? Neler yapıyosun :hamarat:

Ne aldınız beyaz eşyalarınızı ? Biz de seçtik ama daha almadık:110:
Çamaşır bulaşık makinesi samsung çok uyguna aldım bu arada, televizyon Philips , buzdolabı lg biz baya bi araştırdık taradık falan hem içimize sindi hmde uyguna geldi

Hangi marka beyaz eşya ve tvleriniz ?
Samsung ve lg almayı düşünüyoruz biz de hala araştırmalardayım :)
Sizin ne zaman düğün..
Tv Philips kuzum, çamaşır ve bulaşık samsung buzdolabı lg... Araştır ve netten al indirim görünce kaçırmayın, aralıktan snra düşmez fiyat eski modellerin fiyatları bile artıo

Merhaba kızlar, benimde 31 temmuzda kinam 4 ağustosta düğünüm var hayırlısıyla:) bir arkadaş kışın beyaz eşyalar indirimde demiş bu konular hakkindada yardimlasirsak çok iyi olur :KK200:

Olur canlar ben aldıklarımın kodunu yazarım size , çamaşır ve bulaşık makinam bana 2250 tl ye maal oldu. Samsung hem güzel hem hesaplı

Screenshot_2016-10-17-15-52-24.png
Screenshot_2016-10-17-15-52-24.png
Screenshot_2016-10-17-15-52-21.png
Screenshot_2016-10-17-15-53-56.png
Screenshot_2016-10-15-13-39-28.png
Screenshot_2016-10-15-13-39-14.png

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-17-15-53-56.png
    Screenshot_2016-10-17-15-53-56.png
    121,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar mediamarkt sitesinden çamaşır makinamı 1250tl ye aldım , bulaşık makinam 5 programlı n11den aldım 1115tl di n11hediye kuponu verdi 70tl birde 50tl maxipuan iadesi vardı 1000tl ye geldi ayrıca alt rafında ki tel yatırılablio tencere koymak için piyasaya göre çok uygun, buzdolabı çok çok güzel üzerinde dokunmatiği olan ve olmayanın fiyatları değişio dışarda, bu fyatta dışarda dokunmatikszdi ben ona taktım biiraz maxipuan hediyeleri ile çok iyiye geldi diyebilirim. Philips tv metal çerçeli yanında led ışıklandırmaları var, dört çekirdekli 108 ekran 2000 tl, 102ekranı 1680tl kalitesine göre fiyatı normaldi.
Aklınıza bişey takılırsa yardımcı olurum.

Canım maşallah çok iyi geçti atlattık bunuda çok şükür ama heyecandan ölecek gibiydim kalbim sanki midemde atıyordu :KK17: şimdi sırada nişan telaşı başlar bi kaç aya :skandal:
Darısı başımıza artıkın:KK200::halay: ay ne güzel ya inşallah herşey gönlünce olur....

Çamaşır bulaşık makinesi samsung çok uyguna aldım bu arada, televizyon Philips , buzdolabı lg biz baya bi araştırdık taradık falan hem içimize sindi hmde uyguna geldi
Hepsini güle güle kullan canım. Benim çamaşır mak kayınvalidem almıştı bizim sözden bile önce arçelik o. Mağazada bekliyor. Bulaşık mak bosch buzdolabı ise bosch ile beko arasındayız ikisinden birisni alcaz bakalın artık. Başka hazırlıkların nasıl gidiyor peki?
Canım maşallah çok iyi geçti atlattık bunuda çok şükür ama heyecandan ölecek gibiydim kalbim sanki midemde atıyordu :KK17: şimdi sırada nişan telaşı başlar bi kaç aya :skandal:

Ooh çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar :)

Hepsini güle güle kullan canım. Benim çamaşır mak kayınvalidem almıştı bizim sözden bile önce arçelik o. Mağazada bekliyor. Bulaşık mak bosch buzdolabı ise bosch ile beko arasındayız ikisinden birisni alcaz bakalın artık. Başka hazırlıkların nasıl gidiyor peki?

Ooh çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar :)

Çeyizimde çok az eksik kaldı ya, ben daha önce nişan attım tatlım ondan çeyizim yapılıydı, Allah bahtımızı güzel yazsın, iyi kaynanalar versin bize :p

aa öyle mi canım olsun nasip kısmet işi bunlar. nelerin kaldı eksik peki ?
Ütü masam, çamaşır askısı vs gibi detaylar, büyük olarak gelin nevresim takımı, doğumluk çarşaf takımı vs, yastıklar dolcak öle kuzum onlar var bi, şimdi nişana kadar taksitlerimi ödeyim nişandan sonrada dierlerini yaparım artık eylüle daha bir yıl var :KK49:
Senin nasıl gdio peki var mı bişiler?

Ütü masam, çamaşır askısı vs gibi detaylar, büyük olarak gelin nevresim takımı, doğumluk çarşaf takımı vs, yastıklar dolcak öle kuzum onlar var bi, şimdi nişana kadar taksitlerimi ödeyim nişandan sonrada dierlerini yaparım artık eylüle daha bir yıl var :KK49:
Senin nasıl gdio peki var mı bişiler?
Ooo baya az kalmış desene :) nişan ne zaman peki o_O
Biz martta söz temmuzda nişan yaptık ben de sözden beri yavaş yavaş tamamlıyorum. Elektrikli süpürgem ütüm kaldı en büyük onun dışında yorgan yastık aile bornoz seti masa örtüsü gibi detaylar kaldı bi tek. Mutfağımı tamamladım nevresimlerimide aldım karaca home a bak istersen çok güzel gelin nevresim takımları var ben ordan aldım:KK49: biz tayin için nikah yapmıştık zaten şimdi bi tek düğün kaldı yani:deli: geçen haftada mobilyalarımızı ve beyaz eşylarımızı netleştirdik bu ay alıncak onlarda :eek: düğünü de mayıs veya temmuzda düşünüyoruz bakalım:KK49:

Ay ne çok konuştum :110:

merhaba isteme söz nasıl geçtii:KK49:

biz beyaz eşyaları seçtik henüz almadık ama modelleri belli oldu en azından:eek: senin aklında var mı bişeyler ?
Henüz yok çok kararsız kalırım bu konularda ayrıntı çok seçenek çok ya :) ama şuan ki evimizde LG çamaşır makinesi kullandığımizdan kendi evimede cam. Mak. LG istiyorum samsung nedense özellikle çamaşır makinesi ve tvsini istemiyorum ama bakalım. Alırken nelere hangi özelliklerine dikkat etmek lazım peki çünkü modeli seçip indirimi takip etmek lazım. Birde benim 4 Ağustos dugun erken mi daha almak için?

Back