• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime :KK61:
Canım korkma inşAllah birşey olmaz. Kızımda bende de olmuştu. Az bi kanamam olup geçmişti, sonrada hiç sıkıntı yaşamamıştım. Ama bu hamileliğimde nedense bende çok tedirginim, herhalde ikiz olması beni çok etkiledi.

kızlar bende dün gttim hastaneye bebeğin gelişimi iyi kalp atışı flnda normal ama kesenin altında kanama alanı oluşmuş sürekli yatmak gerekiyormuş ve progesteron igneye devam dua edin lütfen bişey olmasın bebeğime :KK61:
Umarım önemli birşey değildir, içini ferah tut olabiliyor öyle geçiyor, bağışıklık testi yaptırdınmı cnm ??

Canım korkma inşAllah birşey olmaz. Kızımda bende de olmuştu. Az bi kanamam olup geçmişti, sonrada hiç sıkıntı yaşamamıştım. Ama bu hamileliğimde nedense bende çok tedirginim, herhalde ikiz olması beni çok etkiledi.
inşallah bnde sıkıntı yaşamam allah seninde yardimcin olsun inşallah vakti zamaninda ikisinide sag salim al Kucağına

Umarım önemli birşey değildir, içini ferah tut olabiliyor öyle geçiyor, bağışıklık testi yaptırdınmı cnm ??
Hayır yaptirmadim cnm

kızlar gittiğim tüp merkezinin sitesini okudum 1 sene sonra artık imha edilir deniyor.yani ağustos 2017 de imha olacak mayısta gitsem çok mu geç olur. iş durumlarından, işlerin yoğun olduğu ekim kasım aralık ocak şubat hatta mart aylarına doğumu denk getirmek istemiyorum.özel sektörde sayılırım.ne yapayım karar veremedim.

Merhaba kızlar yumurtalarim toplandı kactane olduğunu falan herşeyi yarın arayıp bildirceklermis karnımda hafif dolgunluk hissi var normal midir sizce

Evet canım insan çok tedirgin oluyo ama doktorun önlemini almış sende bol bol dua et annesi yavrun seni bırakmayacak bol bol dinlen bizlerde senin ve hepimiz için daima duacıyız

Cnm Korkma bişe olmaz Allah ın izni ile inş Sırt üstü yat bol su içip ilaçları düzenli kullan Cnm .bebek ve kalp atışı iyiymiş şükür rahim içinde ki kanama da durur inş

Back