• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

ay seni bekliyodum valla .. çok sevindim 1 tane demek.
bende başkasına mı gitsem. sen tüp bebek dr una mı gittin.
bide karnından mı baktı.
hayır canım ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum. doğumu ve takibimi yapacak doktora gidiyorum. kalp atışına kadar tüp bebek merkezine bilgi veriyorum telefonla. tüp bebek merkezleri 3 hafta gibi uzun zamanda çağırıyor çok yoğunlar. vajinal baktı.

hayır canım ben artık tüp bebek merkezine gitmiyorum. doğumu ve takibimi yapacak doktora gidiyorum. kalp atışına kadar tüp bebek merkezine bilgi veriyorum telefonla. tüp bebek merkezleri 3 hafta gibi uzun zamanda çağırıyor çok yoğunlar. vajinal baktı.
gozun aydin canim tek mi cift mi

kızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebise :anneadayı:varmı bulantisi başlayan arkadaşlar
Benim de bir kaç gündür öyleydi öğlen hep aynı saatte çıkarıyordum. Bugün daha iyiyim. Yani kusmadim. Sende durum nasıl surekli mi bulantı var

Kızlar 5+3 kalp atışı için çok erken değil mı? Bazı arkadaşlara doktorlar kalp atışına bakmak için bir ısı gönderiyoruz, bebek çok küçükse zarar verebilir demiş. Sitede pek çok yerde okudum bunu. Korkmaya başladım

Kızlar 5+3 kalp atışı için çok erken değil mı? Bazı arkadaşlara doktorlar kalp atışına bakmak için bir ısı gönderiyoruz, bebek çok küçükse zarar verebilir demiş. Sitede pek çok yerde okudum bunu. Korkmaya başladım
çok erken. benim bugün 5+0 keseyi gördüm. 3 marta çağırdı kalp atışı için

gittim canım. Keseyi gördüm 5+0 haftalık çıktı. herşey yolunda. olması gerektiğin gibi dedi.hatta yolk kesesinide gördüm belirmeye başlamış. 3 mart da kalp atışına gidicem.
Hadi canım gözün aydın:nazar:inşallah Sağlıkla kucağınada alırsın :anne:

bence cok erken canim ben 9.yada 10.haftad gtmistim diye hatrliyorum

sen bilirsin ama internettende çok araştırdım. başımada geldi duymayınca insan eziyet ediyor kendine
Canim bisi sorcam kac haftalik hamileyken doktora gidersem hem kese hemde kalp atisini duyarim birde alttan degilde karindan ultrasyin istiyorum ne kadarlikken alayim?

Canim bisi sorcam kac haftalik hamileyken doktora gidersem hem kese hemde kalp atisini duyarim birde alttan degilde karindan ultrasyin istiyorum ne kadarlikken alayim?
canım karından baktıracaksan 7+5 hatta 8 haftalıkken gitsen daha iyi. erken gidip kendini strese sokarsın. vajinal baktıracaksan 6+5 yada 7 haftalıkken daha erken duyan var ama herkes duyamıyor bu sefer sıkıntı başlıyor

Back