2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar ne güzel keseleri görmeyede başladınız. ben de genetik test sonucunu bekliyorum inş. hayırlısıyla sağlıklı çıkarlarbeklemek zor ..

tüp bebekte farklı mı oluyor ki. benim 17 ocak son adet 2 şubat transfer 24 ekim çıkıyor her yerde.
4+2 yani . benimde kafam karıştı şimcikkkk
valla benim transferim normal gebelikde olması gereken tarihde yapılmış. bu sitede 5. embriyosu olarak baksamda son adete göre baksamda aynı çıkıyor

Arkadaslar sizlere bir sorum olacakti transfer yapildiktan sonra odaya mi aldilar yoksa yapilan yerde mi yattiniz
ben hiç yatmadım. doktorlar yatmayı önermiyor. ben transfer oldum tuvalete gittim sonrada çıktım hastanede. sonrada eve gidip oturdum tv izledim. hiç yatmadım sadece ağır iş yapmadım.

Benimki mi 5+1 çıktı
evet, benim o sitede yatımdığımda son adet tarihindede 5.gün embriyosu olarak baksam da aynı çıkıyor 4+6

Hayırlı akşamlar kızlar size birşey danışmak istiyorum aserme olarak değil biliyorum daha çok erken ama benim canım sürekli limon ve limon gibi eksi şeyler istiyor ben limon yiyorum dayanamıyorum çünkü bunun gebeligime bir zararı var mı acaba

Canım durumumuz apayni. Benim bir kese gördük çok şükür. Bizim doktor aceleci galiba. Ben de heyecandan hafta falan sormayı u unuttum. Benim 14. Gün 500 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…