- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.981
tüp bebekte farklı mı oluyor ki.http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bu linkden hesaplat. 5.gün embriyosu olarak baktım 30 ocak transfer tarihi 18 ekim doğum tarihi 5+1 çıktı canım
canım ben transfer olduktan sonra 5 dk yerimde yattım, sonra kaldırdılar bidaha da yatmadım, taksiye binip eve gelmiştik..Arkadaslar sizlere bir sorum olacakti transfer yapildiktan sonra odaya mi aldilar yoksa yapilan yerde mi yattiniz
Ilk muayeneye gittiğimde sordum doktora son adetten hesaplanıyor demişti canımtüp bebekte farklı mı oluyor ki.benim 17 ocak son adet 2 şubat transfer 24 ekim çıkıyor her yerde.
4+2 yani . benimde kafam karıştı şimcikkkk
teşekkür ederim o zaman şu an doğru görünüyor benim takvim. meraktan işte dr söylerde =) daha benim çok var gitmemeIlk muayeneye gittiğimde sordum doktora son adetten hesaplanıyor demişti canım
kızlar ben hep üşüyorum kalında giysem yorgan altına girsemde zor ısınıyorum. sizdede var mı böyle birşey
Kızlar selamm bugün kalp atışı için gitmiştim, çok şükür 2sininde kalp atmını duyduk. Rabbime şükürler olsun
Benimki mi 5+1 çıktıhttp://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bu linkden hesaplat. 5.gün embriyosu olarak baktım 30 ocak transfer tarihi 18 ekim doğum tarihi 5+1 çıktı canım
valla benim transferim normal gebelikde olması gereken tarihde yapılmış. bu sitede 5. embriyosu olarak baksamda son adete göre baksamda aynı çıkıyortüp bebekte farklı mı oluyor ki.benim 17 ocak son adet 2 şubat transfer 24 ekim çıkıyor her yerde.
4+2 yani . benimde kafam karıştı şimcikkkk
ben hiç yatmadım. doktorlar yatmayı önermiyor. ben transfer oldum tuvalete gittim sonrada çıktım hastanede. sonrada eve gidip oturdum tv izledim. hiç yatmadım sadece ağır iş yapmadım.Arkadaslar sizlere bir sorum olacakti transfer yapildiktan sonra odaya mi aldilar yoksa yapilan yerde mi yattiniz
evet, benim o sitede yatımdığımda son adet tarihindede 5.gün embriyosu olarak baksam da aynı çıkıyor 4+6Benimki mi 5+1 çıktı
Ben varım canım iki defa denedik ikiside tutmadı 5 gün dondurulmuş emriyo idi bence 5 gün 3 gün emriyosu diye düşünme rabbim nasıl edecek ol diyecek olacakKızlar 5 gün embriyosu olup da tutunamayan var mı
Canım durumumuz apayni. Benim bir kese gördük çok şükür. Bizim doktor aceleci galiba. Ben de heyecandan hafta falan sormayı u unuttum. Benim 14. Gün 500 çıktı.Canım gözün aydın bende 30 ocakta transfer olmuştum bugün tam 4 hafta 5 günlük iki tane embriyo transfer edildi 14.gün beta hcgm 808.1 çıkmıştı ama bana kese görmek için 27 şubata gün verdiler embriyolar 5. Gün embriyosuydu seninki nasıldı biraz anlatirmisin seninki kaçıncı gün embriyosuydu son beta hcgn kaç çıktı merak ediyorum
Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bu pazartesi günü gideyimmi acaba gorurmuyumCanım durumumuz apayni. Benim bir kese gördük çok şükür. Bizim doktor aceleci galiba. Ben de heyecandan hafta falan sormayı u unuttum. Benim 14. Gün 500 çıktı.
Bide son adet tarihin nedir canımCanım durumumuz apayni. Benim bir kese gördük çok şükür. Bizim doktor aceleci galiba. Ben de heyecandan hafta falan sormayı u unuttum. Benim 14. Gün 500 çıktı.
Ben çarşamba kalp atışını duymaya gideceğim inşallah. Vajinal bakarsa inşallah görülürMaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bu pazartesi günü gideyimmi acaba gorurmuyum
14 ocakBide son adet tarihin nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?