- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.961
canim cok sukur gozunaydin insallah saglikli bir sejilde kucagina aldiginida gorursunKızlar selamm bugün kalp atışı için gitmiştim, çok şükür 2sininde kalp atmını duyduk. Rabbime şükürler olsun
aaa maşallah ikiz mi ne güzel ya Allah ikisinide bağışlasın inşallah sana bize de nasip etsin bende nasipse ikiz olsun isterim ama kısmet işteKızlar selamm bugün kalp atışı için gitmiştim, çok şükür 2sininde kalp atmını duyduk. Rabbime şükürler olsun
canim cok sukur gozunaydin insallah saglikli bir sejilde kucagina aldiginida gorursun
aaa maşallah ikiz mi ne güzel ya Allah ikisinide bağışlasın inşallah sana bize de nasip etsin bende nasipse ikiz olsun isterim ama kısmet işte
Gözünüz Aydın canım inşallah sağlıkla kucağına gelsinler afacanlar..Kızlar selamm bugün kalp atışı için gitmiştim, çok şükür 2sininde kalp atmını duyduk. Rabbime şükürler olsun
Canım gözün aydın bende 30 ocakta transfer olmuştum bugün tam 4 hafta 5 günlük iki tane embriyo transfer edildi 14.gün beta hcgm 808.1 çıkmıştı ama bana kese görmek için 27 şubata gün verdiler embriyolar 5. Gün embriyosuydu seninki nasıldı biraz anlatirmisin seninki kaçıncı gün embriyosuydu son beta hcgn kaç çıktı merak ediyorumMerhaba kızlar. 30 ocakta transfer olmuştum. Çok şükür bugün gördük keseyi:) Haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah :)
Bu aradaYenidunya3 canım ben listedeydim ama bulamadım kendimi.
ne kadar geç bir tarih vermiş. ben 1 şubatta transfer oldum 20 şubatta kese muayenesine çağırdılar. hatta burada kadın doğum doktorum bugün için gel dedi ben gitmiyorum.hcg değeri 2000 nin üzerine çıkınca kese gözükürmüşCanım gözün aydın bende 30 ocakta transfer olmuştum bugün tam 4 hafta 5 günlük iki tane embriyo transfer edildi 14.gün beta hcgm 808.1 çıkmıştı ama bana kese görmek için 27 şubata gün verdiler embriyolar 5. Gün embriyosuydu seninki nasıldı biraz anlatirmisin seninki kaçıncı gün embriyosuydu son beta hcgn kaç çıktı merak ediyorum
birde tarihlerde karışıklık var senin bugün 5+0 olman gerekir. son adet tarihin ne zaman.Canım gözün aydın bende 30 ocakta transfer olmuştum bugün tam 4 hafta 5 günlük iki tane embriyo transfer edildi 14.gün beta hcgm 808.1 çıkmıştı ama bana kese görmek için 27 şubata gün verdiler embriyolar 5. Gün embriyosuydu seninki nasıldı biraz anlatirmisin seninki kaçıncı gün embriyosuydu son beta hcgn kaç çıktı merak ediyorum
sen bugun kan verecektın sankı. yanlıs mı hatırlıyorumne kadar geç bir tarih vermiş. ben 1 şubatta transfer oldum 20 şubatta kese muayenesine çağırdılar. hatta burada kadın doğum doktorum bugün için gel dedi ben gitmiyorum.hcg değeri 2000 nin üzerine çıkınca kese gözükürmüş
canım tüp bebek merkezi istemedi. ben denizlide oturuyorum antalyada yaptırdım tüp bebeği. denizlideki kadın doğumcum demişti kan ver 2000 üzerinde olursa gel muayene edeyim kese gözükür demişti. antalyadakiler test istemedi 20 şubat kese muayenesi 6 mart kalp atışı için muayene dedi. bende gitmedim. pazartesi günü kese muayenesine giderim.sen bugun kan verecektın sankı. yanlıs mı hatırlıyorum
14 Ocak son adet tarihim canımbirde tarihlerde karışıklık var senin bugün 5+0 olman gerekir. son adet tarihin ne zaman.
Evet bugün transferimin 17. Gününe kadar geç bir tarih vermiş. ben 1 şubatta transfer oldum 20 şubatta kese muayenesine çağırdılar. hatta burada kadın doğum doktorum bugün için gel dedi ben gitmiyorum.hcg değeri 2000 nin üzerine çıkınca kese gözükürmüş
anladım canım. o zaman bidaha vermene gerek yok gercekten. hadı hayırlısıcanım tüp bebek merkezi istemedi. ben denizlide oturuyorum antalyada yaptırdım tüp bebeği. denizlideki kadın doğumcum demişti kan ver 2000 üzerinde olursa gel muayene edeyim kese gözükür demişti. antalyadakiler test istemedi 20 şubat kese muayenesi 6 mart kalp atışı için muayene dedi. bende gitmedim. pazartesi günü kese muayenesine giderim.
Canım çok sevindim gözün aydın bu Arada seninde lekelenmen olmuşmuydu benim dün çok az pembe bir iki damla kadar oldu biraz tedirgin oldum doktorada gidemedim bugünde hiç leke falan olmayınca gitmedim daha doktora
canim listey ikiz gebelere iki tane hamile ikonu koyarsan daha guzel olur benceKızlar selamm bugün kalp atışı için gitmiştim, çok şükür 2sininde kalp atmını duyduk. Rabbime şükürler olsun
benimde son adet 13 ocak 1 şubat transfer14 Ocak son adet tarihim canım
Şimdi benimki kaç haftalık oluyor kafam karıştı ayrıca ne zamn gitsem kesin olarak keseyi görürüm ALLAH'IN izniylebenimde son adet 13 ocak 1 şubat transfer
5. gün embriyosu değilmi seninŞimdi benimki kaç haftalık oluyor kafam karıştı ayrıca ne zamn gitsem kesin olarak keseyi görürüm ALLAH'IN izniyle
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlŞimdi benimki kaç haftalık oluyor kafam karıştı ayrıca ne zamn gitsem kesin olarak keseyi görürüm ALLAH'IN izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?