2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım gözün aydın bende 30 ocakta transfer olmuştum bugün tam 4 hafta 5 günlük iki tane embriyo transfer edildi 14.gün beta hcgm 808.1 çıkmıştı ama bana kese görmek için 27 şubata gün verdiler embriyolar 5. Gün embriyosuydu seninki nasıldı biraz anlatirmisin seninki kaçıncı gün embriyosuydu son beta hcgn kaç çıktı merak ediyorum

ne kadar geç bir tarih vermiş. ben 1 şubatta transfer oldum 20 şubatta kese muayenesine çağırdılar. hatta burada kadın doğum doktorum bugün için gel dedi ben gitmiyorum.hcg değeri 2000 nin üzerine çıkınca kese gözükürmüş

birde tarihlerde karışıklık var senin bugün 5+0 olman gerekir. son adet tarihin ne zaman.

sen bugun kan verecektın sankı. yanlıs mı hatırlıyorum

sen bugun kan verecektın sankı. yanlıs mı hatırlıyorum
canım tüp bebek merkezi istemedi. ben denizlide oturuyorum antalyada yaptırdım tüp bebeği. denizlideki kadın doğumcum demişti kan ver 2000 üzerinde olursa gel muayene edeyim kese gözükür demişti. antalyadakiler test istemedi 20 şubat kese muayenesi 6 mart kalp atışı için muayene dedi. bende gitmedim. pazartesi günü kese muayenesine giderim.

Evet bugün transferimin 17. Günü

Son düzenleme:
anladım canım. o zaman bidaha vermene gerek yok gercekten. hadı hayırlısı

Canım çok sevindim gözün aydın bu Arada seninde lekelenmen olmuşmuydu benim dün çok az pembe bir iki damla kadar oldu biraz tedirgin oldum doktorada gidemedim bugünde hiç leke falan olmayınca gitmedim daha doktora

evet canım benimde jelle beraber pembe oldu geçen gün, çok şükür devam etmedi. Birde düştüğüm akşam az bişey yine geldi tortuyla beraber. Allahın izniyle birşey olmaz inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…