• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba kızlar. 30 ocakta transfer olmuştum. Çok şükür bugün gördük keseyi:anneadayı::) Haftaya da kalp atışını duyacağız inşallah :)
Bu arada Yenidunya3 Yenidunya3 canım ben listedeydim ama bulamadım kendimi.
Canım seni eklediğimi hiç hatırlamıyorum ben. Belki ekledim ama kaydet dediğimde bazen kaydetmemiş olabiliyor.

kan sulandırıcı iğne beni maf etti. hem canımı yakıyor hemde morarıyor :KK43:
canim ben o igneyi raporlu kullandim 1 sene damar tikanikligi yuzunden resmen iskence cekiyodum artik agliyodum bi igne avuc ici kadar morartiyor.cleaxsan 0.8 di.sonra muadiliyle degstrmisti.ilk tedavimdede verdeiler.bundada ilk gunden beri kullaniyorm 0.4 luk gebelik olussada devam edecegim.sanadami 9 ay dediler.gobektenmi oluyosun.benim canim hic az degildir ama bu igneyi olmak bana olum gbi geliyo.doktor sen mi vuramiyomusun acaba neyaptin kendine boyle dedi morlari gorunce hemsire vursada ayni.bazilarinin vucuduna oyle yapiyo kitle seklinde kaliyo bide

canim ben o igneyi raporlu kullandim 1 sene damar tikanikligi yuzunden resmen iskence cekiyodum artik agliyodum bi igne avuc ici kadar morartiyor.cleaxsan 0.8 di.sonra muadiliyle degstrmisti.ilk tedavimdede verdeiler.bundada ilk gunden beri kullaniyorm 0.4 luk gebelik olussada devam edecegim.sanadami 9 ay dediler.gobektenmi oluyosun.benim canim hic az degildir ama bu igneyi olmak bana olum gbi geliyo.doktor sen mi vuramiyomusun acaba neyaptin kendine boyle dedi morlari gorunce hemsire vursada ayni.bazilarinin vucuduna oyle yapiyo kitle seklinde kaliyo bide
12. haftaya kadar kullanacağım canım. tedbir amaçlı verdi. iki kaybım olduğu için. karnımdan vuruyorum. resmen mosmor oluyor. geçen gebeliğimde bacağımdan 2 kez vurdum bacağım aşırı morardı. 1 ayda zor geçti. o yüzden artık sadece karnımdan vuruyorum.

12. haftaya kadar kullanacağım canım. tedbir amaçlı verdi. iki kaybım olduğu için. karnımdan vuruyorum. resmen mosmor oluyor. geçen gebeliğimde bacağımdan 2 kez vurdum bacağım aşırı morardı. 1 ayda zor geçti. o yüzden artık sadece karnımdan vuruyorum.
bacak ve kolda daha berbat oluyo gobek en iyisi ilaci cok yavas ver iceriye canim.ice kaniyomus ondan morariyomus.ben 9 ay lullancam pozitifi gorim ilerlese tek omur boyu kullanirim

kan sulandırıcı iğne beni maf etti. hem canımı yakıyor hemde morarıyor :KK43:

Ahh canım al benden de o kadar ben şimdilik göbekten yapıyorum ama kolumdan da kullanmıştım ikiside yakıyo valla bende hamilelik olursa doğuma kadar kullanacam benim kinin dozajı da yüksek düşüklerim oldugu için

Ayyy canım yazdın mı hiç görmedim hamilelik haberini. Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Bu arada evet adımı değiştim :) 3lü yeni bi dünyam olacak inşAllah

Yazmıstım canım
Cok tesekkur ederım allahım hepımıze kucagımıza aldıgımızıda gosterır ınsallah

Belirtiler kesin değil biliyorum ama bi umut arıyorsun bendeyse hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama transfer öncesi de vardı ...umutsuz olmak istemiyorum ama çok umutlanamıyorum da anlayacağınız garip durumdayım hepiniz gibi;)

Belirtiler kesin değil biliyorum ama bi umut arıyorsun bendeyse hiçbirşey yok kasık ağrısı var ama transfer öncesi de vardı ...umutsuz olmak istemiyorum ama çok umutlanamıyorum da anlayacağınız garip durumdayım hepiniz gibi:KK66:
Canım bende de hiç belirti yok herkesin beli ağrıyo karnı agrıyo felan bende tık yok üstüne üstün yüzüme sivilce atmış inan korkumdan veremiyorum kan

kızlar ben hep üşüyorum kalında giysem yorgan altına girsemde zor ısınıyorum. sizdede var mı böyle birşey

Günaydın canlar.test tarihi yaklaştıkça ateş basıyor bana .rüyamda kan değerin 37 çıkıyordu sonra ben çok üzülüp ağlıyordum hemşire hayır yanlış görmüşüm 370 miş diyordu..hamile olduğumu gördüm sonrasın da da hayra çıkar inşallah

Günaydın canlar.test tarihi yaklaştıkça ateş basıyor bana .rüyamda kan değerin 37 çıkıyordu sonra ben çok üzülüp ağlıyordum hemşire hayır yanlış görmüşüm 370 miş diyordu..hamile olduğumu gördüm sonrasın da da hayra çıkar inşallah
hayrolsun insallah canim gercektede 370 i goresin :)

Back