• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayırlı akşamlar kızlar size birşey danışmak istiyorum aserme olarak değil biliyorum daha çok erken ama benim canım sürekli limon ve limon gibi eksi şeyler istiyor ben limon yiyorum dayanamıyorum çünkü bunun gebeligime bir zararı var mı acaba
Kabızlık yapmıyorsa eger sorun olmaz canım Erken değil isteyebilir canın

Aynen dediğin gibi durumumuz apayni benimde son adet tarihim 14 Ocak banada beşinci gün embriyosu transfer edildi iki tane transfer tarihimde 30 ocak seninle aynıyız ama ben son adet tarihine göre hesaplıyorum 4+5 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ve bunu nasıl hesapladin

kızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebise :anneadayı:varmı bulantisi başlayan arkadaşlar

Canım bak 6. Gün 24.3 çıkmıştı 10. Gün 133.33 çıkmıştı ve son olarak 14.gün 808.8 çıktı çok şükür bi daha test yapmadim
canım senin değer 2000 ni geçmiştir mutlaka kese gözükür.
kızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebise :anneadayı:varmı bulantisi başlayan arkadaşlar
hamilelerin %80 mide bulantısı ile geçiriyor öyle ki hamilelik dendiğinde akla gelen ilk şey mide bulantısı. bebeğe bir zararı olmaz merak etme

canım senin değer 2000 ni geçmiştir mutlaka kese gözükür.

hamilelerin %80 mide bulantısı ile geçiriyor öyle ki hamilelik dendiğinde akla gelen ilk şey mide bulantısı. bebeğe bir zararı olmaz merak etme
İnşallah canım ya bir yanım bekle kalp atışıyla beraber gör diyor bir yanım git yıllarca bu anı bekledin diyor 11 gün kaldı randevuma sence napim gideyimmi

Merhabalar, benimde 3.gun transferi oldu bugun 11.gunum idrar testinde silik gordum 2 dusugum var 1'i kimyasal. Cok korkuyorum yarin kan testim var tek ben mi goruyorum?

Eklentiler

• IMG_3508.JPG
    IMG_3508.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 57
İnşallah canım ya bir yanım bekle kalp atışıyla beraber gör diyor bir yanım git yıllarca bu anı bekledin diyor 11 gün kaldı randevuma sence napim gideyimmi
huzursuzsun istersen git gör biraz rahatlarsın. beklemek çok zor

Merhabalar, benimde 3.gun transferi oldu bugun 11.gunum idrar testinde silik gordum 2 dusugum var 1'i kimyasal. Cok korkuyorum yarin kan testim var tek ben mi goruyorum?
canım erken gebelik testi değilde ucuz 5tl lik testlerden yap onlar net sonuç veriyor. ama silikde olsa çizgi var. inş. kandada görürsün

huzursuzsun istersen git gör biraz rahatlarsın. beklemek çok zor

canım erken gebelik testi değilde ucuz 5tl lik testlerden yap onlar net sonuç veriyor. ama silikde olsa çizgi var. inş. kandada görürsün

Yurtdisindayim ben hep bu testler var.Beklicegim bakalim yarin kan testim var ne verirse rabbim hayirlisini sagliklisini versin. Cevabin icin tesekkur ederim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Yurtdisindayim ben hep bu testler var.Beklicegim bakalim yarin kan testim var ne verirse rabbim hayirlisini sagliklisini versin. Cevabin icin tesekkur ederim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
amin, rabbim gönlüne göre versin. inşallah yarın güzel haberlerini verirsin

Canım bence kesin hamilesin bende yurtdışındayım nerde yaptırdın tedavini

Tedaviyi Turkiye'de oldum geldim canim 3 gun oldu doneli. Kontrollerim burda olucak. Insallah bende guzel degerler alirim cok tesekkur ederim moral oldun
Bende Almanya'dayım canım burada oldum tedavimi inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin topiğe :anneadayı:

Back