- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #5.001
Benimde ilk tedavimde 5 Gündü kimyasal olduBen varım canım iki defa denedik ikiside tutmadı 5 gün dondurulmuş emriyo idi bence 5 gün 3 gün emriyosu diye düşünme rabbim nasıl edecek ol diyecek olacak
Kabızlık yapmıyorsa eger sorun olmaz canım Erken değil isteyebilir canınHayırlı akşamlar kızlar size birşey danışmak istiyorum aserme olarak değil biliyorum daha çok erken ama benim canım sürekli limon ve limon gibi eksi şeyler istiyor ben limon yiyorum dayanamıyorum çünkü bunun gebeligime bir zararı var mı acaba
Aynen dediğin gibi durumumuz apayni benimde son adet tarihim 14 Ocak banada beşinci gün embriyosu transfer edildi iki tane transfer tarihimde 30 ocak seninle aynıyız ama ben son adet tarihine göre hesaplıyorum 4+5 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ve bunu nasıl hesapladin14 ocak
Kabızlık yapmıyorsa eger sorun olmaz canım Erken değil isteyebilir canın
Benim de 5.gün taze embriyo kimyasal oldu.Siz kimyasaldan sonra nasil bir tedavi yöntemi uyguladiniz?Benimde ilk tedavimde 5 Gündü kimyasal olduevet canım Haklısın nasipse eger üç beş farketmiyor
canım senin test sonuçların kaç çıkmıştıMaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah bende bu pazartesi günü gideyimmi acaba gorurmuyum
Canım bak 6. Gün 24.3 çıkmıştı 10. Gün 133.33 çıkmıştı ve son olarak 14.gün 808.8 çıktı çok şükür bi daha test yapmadimcanım senin test sonuçların kaç çıkmıştı
canım senin değer 2000 ni geçmiştir mutlaka kese gözükür.Canım bak 6. Gün 24.3 çıkmıştı 10. Gün 133.33 çıkmıştı ve son olarak 14.gün 808.8 çıktı çok şükür bi daha test yapmadim
hamilelerin %80 mide bulantısı ile geçiriyor öyle ki hamilelik dendiğinde akla gelen ilk şey mide bulantısı. bebeğe bir zararı olmaz merak etmekızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebisevarmı bulantisi başlayan arkadaşlar
İnşallah canım ya bir yanım bekle kalp atışıyla beraber gör diyor bir yanım git yıllarca bu anı bekledin diyor 11 gün kaldı randevuma sence napim gideyimmicanım senin değer 2000 ni geçmiştir mutlaka kese gözükür.
hamilelerin %80 mide bulantısı ile geçiriyor öyle ki hamilelik dendiğinde akla gelen ilk şey mide bulantısı. bebeğe bir zararı olmaz merak etme
huzursuzsun istersen git gör biraz rahatlarsın. beklemek çok zorİnşallah canım ya bir yanım bekle kalp atışıyla beraber gör diyor bir yanım git yıllarca bu anı bekledin diyor 11 gün kaldı randevuma sence napim gideyimmi
canım erken gebelik testi değilde ucuz 5tl lik testlerden yap onlar net sonuç veriyor. ama silikde olsa çizgi var. inş. kandada görürsünMerhabalar, benimde 3.gun transferi oldu bugun 11.gunum idrar testinde silik gordum 2 dusugum var 1'i kimyasal. Cok korkuyorum yarin kan testim var tek ben mi goruyorum?
huzursuzsun istersen git gör biraz rahatlarsın. beklemek çok zor
canım erken gebelik testi değilde ucuz 5tl lik testlerden yap onlar net sonuç veriyor. ama silikde olsa çizgi var. inş. kandada görürsün
amin, rabbim gönlüne göre versin. inşallah yarın güzel haberlerini verirsinYurtdisindayim ben hep bu testler var.Beklicegim bakalim yarin kan testim var ne verirse rabbim hayirlisini sagliklisini versin. Cevabin icin tesekkur ederim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım bence kesin hamilesin bende yurtdışındayım nerde yaptırdın tedaviniYurtdisindayim ben hep bu testler var.Beklicegim bakalim yarin kan testim var ne verirse rabbim hayirlisini sagliklisini versin. Cevabin icin tesekkur ederim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Canım bence kesin hamilesin bende yurtdışındayım nerde yaptırdın tedavini
Bakın ne ördüm. Kafamı dağıtmak ve sürekli bebek düşünmemek için transfer günü başladım. Nasıl olmuş
Eki Görüntüle 1954971 Eki Görüntüle 1954972
Ay çok güzel yapmışsınBakın ne ördüm. Kafamı dağıtmak ve sürekli bebek düşünmemek için transfer günü başladım. Nasıl olmuş
Eki Görüntüle 1954971 Eki Görüntüle 1954972
Bende Almanya'dayım canım burada oldum tedavimi inşallah sende yarın güzel haberlerle gelirsin topiğeTedaviyi Turkiye'de oldum geldim canim 3 gun oldu doneli. Kontrollerim burda olucak. Insallah bende guzel degerler alirim cok tesekkur ederim moral oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?