• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ne kadar yeteneklisin masallah bebeginin ilk oyuncagi hazir ne guzel!
teşekkür ederim, bunu tüp bebek sürecinde yanımda beni yanlız bırakmayan dostuma yaptım. Eşim transferde yanıma gelemedi. izin alamadı. bayağı kötü saatler yaşadım. çok yanlız hissettim.

Ay çok güzel yapmışsın:KK69: eline sağlık bayağı beceriklisin inanki bayıldım:KK36:
teşekkür ederim canım

huzursuzsun istersen git gör biraz rahatlarsın. beklemek çok zor

canım erken gebelik testi değilde ucuz 5tl lik testlerden yap onlar net sonuç veriyor. ama silikde olsa çizgi var. inş. kandada görürsün
Pazartesi günü gidebilirim hayırlısı olsun diyelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yavrularımızi da bize bagislasin inşallah

Asermeyle alakalı olabilirmi

Aşerme ile alakalıdır canım

Benim de 5.gün taze embriyo kimyasal oldu.Siz kimyasaldan sonra nasil bir tedavi yöntemi uyguladiniz?

Beni üç ay dillendirdi doktorum sonra histeroskobi oldum arkasından dondurulmuş tedavim oldu şuan 28 aylık oğlum var.

kızlar ben migde bulantisindan mahvoldum bide artık istifra etmeye başladım...midem kalkıyor sanki bi zararı olurmu bebise :anneadayı:varmı bulantisi başlayan arkadaşlar

Zarar-ı olmaz canım rahat ol bulantı için maden suyu ve limon öneririm birebir limonu koklayacaksın

Aynen dediğin gibi durumumuz apayni benimde son adet tarihim 14 Ocak banada beşinci gün embriyosu transfer edildi iki tane transfer tarihimde 30 ocak seninle aynıyız ama ben son adet tarihine göre hesaplıyorum 4+5 haftalık hamileyim sen kaç haftalık hamilesin ve bunu nasıl hesapladin
Canım ben düzgün hesaplayamadım. Haftaya doktor söyleyince düzeltecegim takvimi

Aşerme ile alakalıdır canım

Beni üç ay dillendirdi doktorum sonra histeroskobi oldum arkasından dondurulmuş tedavim oldu şuan 28 aylık oğlum var.

Zarar-ı olmaz canım rahat ol bulantı için maden suyu ve limon öneririm birebir limonu koklayacaksın
deniycem cnm saol

ya kızlar birşey sorucam yumurta toplama yaparken uyutuyorlar ya o zaman sonda takılıyor mu ? çok merak ettim ben korkuyorum da ondan :)

ya kızlar birşey sorucam yumurta toplama yaparken uyutuyorlar ya o zaman sonda takılıyor mu ? çok merak ettim ben korkuyorum da ondan :)
Hayır cnm takılmıyor.. zaten uyuyorken taksalar ne farkeder hissedemeyeceğin için..
Yumurta toplamayı narkozsuz yaptırmıştım.. sonda falan takilmadi..
Sadece transferde eğer yeteri kadar idrara sıkışık olmazsan takabiliyorlar..

Hayır cnm takılmıyor.. zaten uyuyorken taksalar ne farkeder hissedemeyeceğin için..
Yumurta toplamayı narkozsuz yaptırmıştım.. sonda falan takilmadi..
Sadece transferde eğer yeteri kadar idrara sıkışık olmazsan takabiliyorlar..ilk denemedeki transferde midemi usuttugum için hic su icememistim.. o zaman sonda takmak zorunda kalmıştı. Bende çok korkmuştum ama hiç hissetmedim.

yaa çok acıyor takılırken 1 kere taktılar bana çok canm acımıştı 2.ciye de uyutulup takmıştılar bide çıkarması var :)

kızlar dayanamıyorum bugün gidicem doktora bakalım kese görünecekmi randevu aldım

değerlerimiz yakın çıktı ben de özellikle merak ediyorum seni :) yaz hemen. hayırlısı olsun canım
gittim canım. Keseyi gördüm 5+0 haftalık çıktı. herşey yolunda. olması gerektiğin gibi dedi.hatta yolk kesesinide gördüm belirmeye başlamış. 3 mart da kalp atışına gidicem.

gittim canım. Keseyi gördüm 5+0 haftalık çıktı. herşey yolunda. olması gerektiğin gibi dedi.hatta yolk kesesinide gördüm belirmeye başlamış. 3 mart da kalp atışına gidicem.
ay seni bekliyodum valla .. çok sevindim 1 tane demek.
bende başkasına mı gitsem. sen tüp bebek dr una mı gittin.
bide karnından mı baktı.

Back