2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Çok teşekkürler

Kızlar ben ayın 13 ünde 5. Gün embriyosuyla transfer yaptım en erken ne zaman çıkar sizce 12 gün bekle deduler ama çok zor beklemek:)

Canım aradın mı bi daha korkutma kendini dua et
CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu

CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Çok şükür canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayrıca değer düşük değil hızla yükselecek merak etme

Çok şükür cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize

Çok şükür canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayrıca değer düşük değil hızla yükselecek merak etme
Cok sukur cok cok sukur Rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze nasip etsin insallah cok sukur bin sukur

BurSada acibadem de yaptırmisin 3.denemenmis cnm bir tane çocuğun varmiydi yanlışmı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…