- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.901
Çok teşekkürlerBen Antalya ivf tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktorum kemal bey. Merkezde doktorda labaratuvarda çok iyi. 3 denememde burada oldu 3 de pozitif oldu. tanınmış bir yer yurtdışından bile hastası çok. misafir hanesi var. konaklama ücretsiz. tavsiye ederim. gitmeden önce arayıp kendisi ile iletişime geçebilirsin.
Canım ne yaptın kan verdin miTest gunum bugun canim oglen gidip kan vercem Allahtan hayirlisi olsun insallah
12:20 de vermistim canim aradim simdi cikmadi dediler heralde negatif cikti beni teselli edecek laf ariyolarCanım ne yaptın kan verdin mi
Umutsuzluğa kapılmayın çıkmamıştır herşey dilediğin gibi olsun12:20 de vermistim canim aradim simdi cikmadi dediler heralde negatif cikti beni teselli edecek laf ariyolar
Canım öyle düşünme bekle bazen laboratuvarlarda sorun olabiliyor sen kendin bakamazmisin internetten ben hep kendim internetten bakıyorum12:20 de vermistim canim aradim simdi cikmadi dediler heralde negatif cikti beni teselli edecek laf ariyolar
Bazen yoğunluktan 2 saatte de çıkabiliyor ben her kan verdiğimde ne zaman çıkar diyorum 2 saat sonra diyorlar12:20 de vermistim canim aradim simdi cikmadi dediler heralde negatif cikti beni teselli edecek laf ariyolar
Canım aradın mı bi daha korkutma kendini dua et12:20 de vermistim canim aradim simdi cikmadi dediler heralde negatif cikti beni teselli edecek laf ariyolar
CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosuCanım aradın mı bi daha korkutma kendini dua et
Nekadar zor bi süreç kimi Doğurur çöpe atar kimide deli gibi ister bi tırnağa bile sahip olabilmek için Rabbim e isyan olmasın kimsenin umudu yarım kalmasınCanım aradın mı bi daha korkutma kendini dua et
Çok şükür canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayrıca değer düşük değil hızla yükselecek merak etmeCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Çok şükür cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimizeCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Cok sukur cok cok sukur Rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze nasip etsin insallah cok sukur bin sukurÇok şükür canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin ayrıca değer düşük değil hızla yükselecek merak etme
Çok şükür Rabbim sağlıklı Kucağıniza almayı nasip etsinCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
İnsallah canim insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip etsin yuzunuz gulsun saglikli sihhatli hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimz insallahÇok şükür cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimize
Aminn canım benim inşallah Rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin inşallahCok sukur cok cok sukur Rabbim isteyen bekleyen dileyen herkeze nasip etsin insallah cok sukur bin sukur
BurSada acibadem de yaptırmisin 3.denemenmis cnm bir tane çocuğun varmiydi yanlışmı hatırlıyorumCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Sagol canim Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldursun insallahÇok şükür Rabbim sağlıklı Kucağıniza almayı nasip etsin
Amin cnm inşallah bende Mart ayında dondurulmuş embriyo tedavisine başlıcamİnsallah canim insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip etsin yuzunuz gulsun saglikli sihhatli hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimz insallah
İnş canım inşSagol canim Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?