• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
gözünaydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Omepa Q10 - Omega 3 ve Koenzim Q10 (Ubiquinol) - 30 Yumuşak Kapsül
arkadaşlar multi vitamin ararken bunu buldum kullanan yada bilen var mı

CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
gözün aydın canım. değerin gayet güzel . Kucagına almak nasıp olsun ınsallah. :KK200:

Bi tane daha idrar testi vakası şükürler olsunki canım hamileymişsin :anneadayı: çok sevindim bu idrar testi çok kötü birşey sabredemiyoruz yapıyoruz daha sonra boşuna kendimizi harap ediyoruz Rabbim değerini kat be kat arttırsın yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anne:

Back