- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.881
Allah Razı olsun kuzum inşallah bende burdan hamileyim diyebilirimHerkesin bünyesi gebeliği bir değil canım kimisi pozitifi görürken kimisi olusmakta olan bir gebeliği erken olduğu için göremiyor ve umutsuzluğa kapılıyor her türlü stres beklemek en iyisi inan bak ben 6. Gün yaptım test oda inan merak ettiğimden değil lekelenmem olunca doktorum yaptı benim beta hcgm 24.3 çıkmıştı sevindim ama buruk bir sevinç ti sonuçta doktorun verdigi tarih kesin tarihtir o önemliydi benim için biraz daha sık dişini biraz daha sabır bak bu kadarr gün geçti bir hafta da geçer ALLAH'IN izniyle
canim 3.gun embriyosu ozman dimi.bneimde 22 subat test tarihim.benimde dun agrim oldu bugun hicbrsey yok.ilk denemede sonradan kaybetsemde pozitifi gormustum asiri kasik agrisi vardi surekli kontrol ediyordum adet mi odum diye gogus agrisi fazlaydi akintida vardi.simdi ya erken diyorum yada tutmadi.hayirlisi olsun hakkimizda
Test günün me zaman canımCanim bendede bicak gibi bi sokulma oluyo arada ama ben hamile degilimama olurum insallah
Yarin yapmayi dusunuyorum zaten tuttuysa azicikta olsa bir rakkam cikar yarin 6. Gun oluyoSelam kızlar bebişlerini Görenler olmuş hayırlı olsun inşallah saglıkla gelsin kucağınıza..
Benim gibi gün sayanlar ne alemdesiniz 9 Şubat transfer olup da test yapan var mı ?
5.gun transferine 10 gun sonrasi icon test gunu veriyorlar normalde.yani 19u.sen ozaman bir iki gune yapsan bile cikar canimAllah Razı olsun kuzum inşallah bende burdan hamileyim diyebilirim
Hayırlısı canım dondurulmuş beşinci gün embriyosu benim.canım bu benim üçüncü tedavim diğer iki tedavide pozitifi gördüm ama belirtileri inan unutmusum.hayırlısı ile olur inşallah
5.gun transferiyse cikmis olabolir canim evetYarin yapmayi dusunuyorum zaten tuttuysa azicikta olsa bir rakkam cikar yarin 6. Gun oluyo
gebeligin devam ettimi peki canimAllah Razı olsun kuzum inşallah bende burdan hamileyim diyebilirim
Hayırlısı canım dondurulmuş beşinci gün embriyosu benim.canım bu benim üçüncü tedavim diğer iki tedavide pozitifi gördüm ama belirtileri inan unutmusum.hayırlısı ile olur inşallah
Güzel soru :) 5.gun transferi ile hamile kalan yüzdesi daha fazla.. ama 3.gunde olmaz diye birşey yok.. embriyo 6.gun tutunma yeteneğine sahip olacağı için 5.gun transferlerinde ertesi gün tutunmaya başlıyor zaten.. 3.gun olursa içerde 3 gün daha ilerlemesi gerekiyor..5.gune gidem embriyolar en güçlü ve sağlıklı olanları olduğu için seçilmiş sayılıyor bu da başarıyı arttırıyor..5. gün embiriyosu mu 3. gün embiriyosu arasindaki farki çok merak ediyorum.. Rahime tutunmasindaki yetenegi etkiliyor mu acaba?
Güzel soru :) 5.gun transferi ile hamile kalan yüzdesi daha fazla.. ama 3.gunde olmaz diye birşey yok.. embriyo 6.gun tutunma yeteneğine sahip olacağı için 5.gun transferlerinde ertesi gün tutunmaya başlıyor zaten.. 3.gun olursa içerde 3 gün daha ilerlemesi gerekiyor..5.gune gidem embriyolar en güçlü ve sağlıklı olanları olduğu için seçilmiş sayılıyor bu da başarıyı arttırıyor..
Ama öncesi Allahın takdiri.. çünkü 3.gun embriyosu ile doğum yaptığım halde 5.gün embriyosu ile kardeş yapamadık :)
5. gün emriyosu daha iyi olduğu için. takibi bitmiş sadece anneye tutunması kalmış oluyor. 3. gün embriyosunun anne karnında 2 gün daha geçirip bölünmesi gerek ve bunun olup olmadığını bilmiyoruz.ah ya! çok geçmiş olsun... çok sağol bilgilendirdiğin için... o zaman neden herkese 3. gün embiriyosu koymuyorlar acaba..
Test gunum bugun canim oglen gidip kan vercem Allahtan hayirlisi olsun insallahTest günün me zaman canım
Allah Razı olsun kuzum inşallah bende burdan hamileyim diyebilirim
İnşallah canım seninde bekleyen herkesin de güzel hayırlı haberlerini duyarız burada inşallah
güzel haberlerle gel canım. saat kaçta vereceksin. neden sabah vermedinTest gunum bugun canim oglen gidip kan vercem Allahtan hayirlisi olsun insallah
Canim esim isten oglen gelcek beraber gitcez tek gitmek istemedim 12.30 da vercem insallah hayirli olurgüzel haberlerle gel canım. saat kaçta vereceksin. neden sabah vermedin
5.gun transferine 10 gun sonrasi icon test gunu veriyorlar normalde.yani 19u.sen ozaman bir iki gune yapsan bile cikar canim
Kızlar banada bi yardimci olun kimler nerelerde yaptırdı denemelerini biraz toparlanip tekrar denemek istiyorumAyyyy o kadar heyecanlıyım ki
Ben Antalya ivf tüp bebek merkezinde yaptırdım. Doktorum kemal bey. Merkezde doktorda labaratuvarda çok iyi. 3 denememde burada oldu 3 de pozitif oldu. tanınmış bir yer yurtdışından bile hastası çok. misafir hanesi var. konaklama ücretsiz. tavsiye ederim. gitmeden önce arayıp kendisi ile iletişime geçebilirsin.Kızlar banada bi yardimci olun kimler nerelerde yaptırdı denemelerini biraz toparlanip tekrar denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?