• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canım alttan baktı doktor ilk baktı dedi kalp atışı için daha erken onu göremeyiz daha sonra Ultraşal yaparken birden aaa bak sen kalbide atıyo bu çok süper birşey dedi ay o anı anlatamam sevinçten nefesim kesildi inşallah sende bu duyguyu en güzel şekilde tadarsın canım bu Arada benim bugün 5hafta 6 günlük bebeğim
altdan bakıldığı için duymuşsun. çok sevindim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben tüp bebek merkezine gitmiyorum kontrollere sadece bilg veriyoru. kendi doktorum alttan bakmıyor o yüzden sordum

Arkadaşlar:halay: şükürler olsun :dua:keseyi ve kalp atışını :KK200:gördüm okadar tedirgin ve heyecanlıydımki göremem bi sorunmu var diye çok çok düşündüm ama çok şükür hem kese hem kalp atışını görmek beni çok mutlu etti biliyorsunuz benim 12. Gün değerim 138 14. Gün 930 olmuştu doktorum ikiz olabilir demişti ama tek kese gördük bunada binlerce kez şükürler olsun inşallah Rabbim sizlerede bu duyguyu sağlıklı bi şekilde tattırsın hepiniz dualarımdasınız :dua:
Çok şükür canım çok sevindim senin adına darısı olmayan herkesin başına benim de başıma inşallah benimde bugün tam 4 hafta 3 günlük benimde 6. Gün beta hcg 24.3 10. Gün beta hcg 133.33 14. Gün beta hcg 808.1 çok şükür doktor ayın 27 sinde randevum var keseyi görmeye gidecem inşallah o zaman tam olarak ALLAH izin verirse inşallah tam 6 hafta 2 günlük olacak bende keseyi ve kalp atışlarını duyarım inşallah değilmi

Slm kıslar inş hepiniz iiyisinzdir transferim 2 subatta oldu 3 subatta catlama iğnesi vurdum sonrası 7. 8. ve 11. gunumde test yaptım 2. cizgi cıktı ama catlama iğnesi transfer sonrası gun sabah vurdum acaba iğneden dolayı mı kanada gidemiyorum korkudan ne dersiniz

canim insallah kaybettigin iki bebeginin yerine iki bebis kucagina alirsin.tabiki hayirlisi neyse olsun hakkinda Allahim insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin
amin canım rabbim sanada nasip etsin

Slm kıslar inş hepiniz iiyisinzdir transferim 2 subatta oldu 3 subatta catlama iğnesi vurdum sonrası 7. 8. ve 11. gunumde test yaptım 2. cizgi cıktı ama catlama iğnesi transfer sonrası gun sabah vurdum acaba iğneden dolayı mı kanada gidemiyorum korkudan ne dersiniz
,
ben 1 şubatta transfer oldum sonuç aldım. seninde sonucun bellidir bence kan ver

Çok şükür canım çok sevindim senin adına darısı olmayan herkesin başına benim de başıma inşallah benimde bugün tam 4 hafta 3 günlük benimde 6. Gün beta hcg 24.3 10. Gün beta hcg 133.33 14. Gün beta hcg 808.1 çok şükür doktor ayın 27 sinde randevum var keseyi görmeye gidecem inşallah o zaman tam olarak ALLAH izin verirse inşallah tam 6 hafta 2 günlük olacak bende keseyi ve kalp atışlarını duyarım inşallah değilmi
Sağol canım benim Evet İnşallah :dua:sende görecen ve duyacan Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Selam kızlar bebişlerini Görenler olmuş hayırlı olsun inşallah saglıkla gelsin kucağınıza..

Benim gibi gün sayanlar ne alemdesiniz 9 Şubat transfer olup da test yapan var mı ?

Selam kızlar bebişlerini Görenler olmuş hayırlı olsun inşallah saglıkla gelsin kucağınıza..

Benim gibi gün sayanlar ne alemdesiniz 9 Şubat transfer olup da test yapan var mı ?
slm canim 10 subatta transfer oldum ama benim embriyo kucuk oldugu icin daha test yapmadim :)haftasonu yapayi planliyorum o bile erken aslina bakarsan.sen nasilsin

slm canim 10 subatta transfer oldum ama benim embriyo kucuk oldugu icin daha test yapmadim :)haftasonu yapayi planliyorum o bile erken aslina bakarsan.sen nasilsin

Bana 21 Şubat'ta yaptır dediler canım o gün yaptırmayı düşünüyorum.sabredeyim diorum ama bakalım.onun dışında günlük iğneye gidiyorum evde vakit geçiriyorum örgü yapıyorum.kendimde bir değişiklik hissedemiyorum..bir geceleri aşırı sıcaklamış olarak uyanıyorum birde çok affedersin akıntı var ..umarım normaldir

Herkesin bünyesi gebeliği bir değil canım kimisi pozitifi görürken kimisi olusmakta olan bir gebeliği erken olduğu için göremiyor ve umutsuzluğa kapılıyor her türlü stres beklemek en iyisi inan bak ben 6. Gün yaptım test oda inan merak ettiğimden değil lekelenmem olunca doktorum yaptı benim beta hcgm 24.3 çıkmıştı sevindim ama buruk bir sevinç ti sonuçta doktorun verdigi tarih kesin tarihtir o önemliydi benim için biraz daha sık dişini biraz daha sabır bak bu kadarr gün geçti bir hafta da geçer ALLAH'IN izniyle

Bana 21 Şubat'ta yaptır dediler canım o gün yaptırmayı düşünüyorum.sabredeyim diorum ama bakalım.onun dışında günlük iğneye gidiyorum evde vakit geçiriyorum örgü yapıyorum.kendimde bir değişiklik hissedemiyorum..bir geceleri aşırı sıcaklamış olarak uyanıyorum birde çok affedersin akıntı var ..umarım normaldir
canim 3.gun embriyosu ozman dimi.bneimde 22 subat test tarihim.benimde dun agrim oldu bugun hicbrsey yok.ilk denemede sonradan kaybetsemde pozitifi gormustum asiri kasik agrisi vardi surekli kontrol ediyordum adet mi odum diye gogus agrisi fazlaydi akintida vardi.simdi ya erken diyorum yada tutmadi.hayirlisi olsun hakkimizda

hamile olan arkadaşlar kasıklarınız ağrıyormu
Çok değil canım bazen kasikta batma gibi çok ağrı vermeyen bir his oluyor bugün sırf bunun için doktorumu aradım test yapmadan önce daha çok ağrım vardi simdi neden yok bu normal mi diye olabilir tabiki bu normal bir durum bazı anne adaylarının sürekli kasik ağrısı olurken bazılarında doğuma kadar hiç ağrı olmaz korkulacak bişey değil ki zaten herkesin bünyesi de bir değil dedi senin ağrın var mi

Çok değil canım bazen kasikta batma gibi çok ağrı vermeyen bir his oluyor bugün sırf bunun için doktorumu aradım test yapmadan önce daha çok ağrım vardi simdi neden yok bu normal mi diye olabilir tabiki bu normal bir durum bazı anne adaylarının sürekli kasik ağrısı olurken bazılarında doğuma kadar hiç ağrı olmaz korkulacak bişey değil ki zaten herkesin bünyesi de bir değil dedi senin ağrın var mi
bu zamana kadar yoktu. biraz önce biraz oldu ve geçti. sanırım normal

bu zamana kadar yoktu. biraz önce biraz oldu ve geçti. sanırım normal
Normaldir inşallah canım korkma benim son testten önce şiddetli denilebilecek bir ağrım olmuştu Öyle ki yatağımda duramadım ama ben o ağrıdan sonra kesin adet olurum dedi ALLAHA şükür pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Normaldir inşallah canım korkma benim son testten önce şiddetli denilebilecek bir ağrım olmuştu Öyle ki yatağımda duramadım ama ben o ağrıdan sonra kesin adet olurum dedi ALLAHA şükür pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
o kadar şiddetli bir ağrım olmadı. batma tarzı oluyor. önceki gebeliğimde vardı bunda bu zamana kadar olmayınca huzursuz oldum bir an

Back