- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.921
gözünaydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
5.gun embriyosu 10 gun sonra test veririler aslinda seninle aybi gun olanKızlar ben ayın 13 ünde 5. Gün embriyosuyla transfer yaptım en erken ne zaman çıkar sizce 12 gün bekle deduler ama çok zor beklemek:)
Canım gözün aydın kat kat kanlansın inşAllah değerinCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
listeye bi hamile daha eklendi :)Canım gözün aydın kat kat kanlansın inşAllah değerin
gözün aydın canım. değerin gayet güzel . Kucagına almak nasıp olsun ınsallah.CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Sagol canim beniM Allah razi olsun bende takvim yapsammi acaba yoksa erken mi yoksa?gözün aydın canım. değerin gayet güzel . Kucagına almak nasıp olsun ınsallah.
ay bilmiyorum ben de sırf aşamalarını merak ettiğim için yaptım. alttaki yazıları her gün okuyorum =) Allah bozdurmasın. benimde daha çok yeniSagol canim beniM Allah razi olsun bende takvim yapsammi acaba yoksa erken mi yoksa?
Sagol canim Allah hepinizden razi olsun cok sukur bin sukur Rabbim sonuc bekleyenlerinde yuzunu guldurur insallahCanım gözün aydın kat kat kanlansın inşAllah değerin
Aminnnnnn canim sen ne zaman ogrendin ?ay bilmiyorum ben de sırf aşamalarını merak ettiğim için yaptım. alttaki yazıları her gün okuyorum =) Allah bozdurmasın. benimde daha çok yeni
Allah razi olsun canim hep beraber insallahgözünaydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
benim 5. gün embriyosu 9. gün öğrendim. bugünde 13. günüm canımAminnnnnn canim sen ne zaman ogrendin ?
5. gün emriyosu daha iyi olduğu için. takibi bitmiş sadece anneye tutunması kalmış oluyor. 3. gün embriyosunun anne karnında 2 gün daha geçirip bölünmesi gerek ve bunun olup olmadığını bilmiyoruz.
Canim 9.gun degerin neydi? Dogrusu seninki 5.gun embriyosu yuksektir dimi?benim 5. gün embriyosu 9. gün öğrendim. bugünde 13. günüm canım
9. gün 128 11. gün 365Canim 9.gun degerin neydi? Dogrusu seninki 5.gun embriyosu yuksektir dimi?
CaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Bi tane daha idrar testi vakası şükürler olsunki canım hamileymişsinCaniM cok sukur hamilesin dedi bana ya dedim idrar negatif siz idrara bakmayin dedi dogrusu deger biraz dusuk gibi geldi ama hemsire gayet guzel bir deger dedi canim 85 mis 12.gunum 3.gun embriyosu
Canım senin belli oldumu? Test tarihin ne zaman?Hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah
Canım senin belli oldumu? Test tarihin ne zaman?
imom markasını önerdiler banaOmepa Q10 - Omega 3 ve Koenzim Q10 (Ubiquinol) - 30 Yumuşak Kapsül
arkadaşlar multi vitamin ararken bunu buldum kullanan yada bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?