2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

himm..anladım canım.. sordum çünkü coraspin de 1 kutu bittikten sonra bana da clexane vermişti.. merak ettim :) hadi hayırlısı
tedbir amaçlı veriyorlar. 2 kez bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. o yüzden verdi sanırım

Belirti oldumu hiç çok merak ediyorum benim ara ara kasıklarda ağrı oluyor birde karnım da kasılma gibi ağr

Ama hamilesin değilmi Rabbim hepimizi umutsuz bırakmasin
o ağrılar normal canım. evet hamileyim. ilk testim 134 çıktı. 9. gün yatırdı doktor. yarın tekrarı olacak

tedbir amaçlı veriyorlar. 2 kez bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. o yüzden verdi sanırım
olabilir tatlım... bende de biraz kanama gibi bişiler olmuştu.. o yüzden halen progestanı iğne olarak kullanıyorum.. hayırlısı Rabbim den..

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. kan değerlerin nasıl çıkmıştı
benim 2 tane embriyo transfer ettiler.. 12 günde 470 li bişilerdi.. 14. günde de 700 lü bişiler.. 2 hafta once biraz lekem oldu.. çok hafif pembelik fark edince doktora gittim.. 1 tanesi tutunmuştu.. Rabbim birini nasip etti.. :) inşallah devam eder.. senin sonuçların nasıl?

o ağrılar normal canım. evet hamileyim. ilk testim 134 çıktı. 9. gün yatırdı doktor. yarın tekrarı olacak
Şimdi test yaptım ikiside negatif çıktı hayallerim yıkıldı

İdrar tahlili yaptırıp çıkmayan kanda çıkan oldumu hiç lütfen cevap verirmisiniz
idrar tahlili yani evde yapılan gebelik testlerinde çıkma olasılığı düşük olabiliyor.. çünkü kanda en küçük değer bile görünüyor.. ama idrar öyle değil maalesef.. kaçıncı günündesin? kan da tahlil yaptırmadan morali bozma tatlım..

11. Gün hala içimde bi umut var gibi bilemiyorum yarın tahlil günüm

İdrar tahlili yaptırıp çıkmayan kanda çıkan oldumu hiç lütfen cevap verirmisiniz
Benim transferden sonra 7.gün yaptım evde test negatifti boşu boşuna kendimi bu kadar üzmüşüm bak şimdi hamileyim ben kan vermeye gitmeden yani 12. Gün evde test yine yaptım pozitif çıktı ve kandada pozitifti boşuna üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…