- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.681
Maşallah güzel değerin inşallah güzel bir şekilde katlanır canım. 2 embriyo mu transfer edildiben 1 şubatta transfer oldu. 5 gün embriyosu 9.gün 134 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah güzel değerin inşallah güzel bir şekilde katlanır canım. 2 embriyo mu transfer edildiben 1 şubatta transfer oldu. 5 gün embriyosu 9.gün 134 çıktı
evet 2 tane. rabbim hepimize nasip etsinMaşallah güzel değerin inşallah güzel bir şekilde katlanır canım. 2 embriyo mu transfer edildi
hiç belirtim yok ama bakalım hayırlısıMaşallah güzel değerin inşallah güzel bir şekilde katlanır canım. 2 embriyo mu transfer edildi
Üstünde folidoce yazıyor sanırsambende aynıları var bunların yanı sıra coraspin,ve kansulandırıcı iğne vuruluyorum. folik asit hangisi
Estrofemi kan değerine bakarak mı verdi sanki biraz fazla gibi ben üç tane kullanıyorum predrolu transferden önce 5 gün kullandım bıraktım.predrolu neden kullandırıyor acabaBende ilaç olarak günde 6 tane estrofem sabah jel akşam progestan fitil 1 prednol 1 coraspin 1 folbiol. Çok mu ilaç alıyorum ne
Sevgili hamişler, biz şimdi bu bebişe kaç haftalık hamile olduğumuza nasıl karar vereceğiz? :) Aklıma takılan en büyük soru bu
Estrofem baya fazlaymış, ben günde 2 aldım. Keseyi görmeye gidincede kestirdi estrofemi.
Canım ya bende aynı senin gibiyim. Birde bu akşam jel artığı ile sanki pembe bişi geldi. Sancım da var biraz. Moralim çok bozuldu
canim buarada 2.gun 2 hucreli tek embriyo transferimi tuttumu peki onceki tedavin.suan ne asamadasin bm
senin 3.denemenlr ayni suan benim 2 hucreli ve 4 hucreli orta kalite.sebepsiz diyorlardi falat ilk denemedede 2.gun tek embriyo vardi simdi yumurta kalitesizliginden kaynakli diolar.ilk denemenden cocugun var yani allah bagislasin canim1.deneme 3.gun transferi ( biri 2.kalite diğeri daha kötü ) : hamilelik
2.deneme 5.gun transferi ( 2.kalite tek ) : kimyasal gebelik
3. Deneme 2.gun transferi ( biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli orta kalite ) : negatif
4.deneme için birkac ay bekleyeceğim..
Ben 8.gun idrar test yapmistim hayalet cizgi vardi bugun 10.gunum bembeyaz hicbirsey yok offff carsamba gunu kan ordada bisi cikmazbugün test yaptıracak varmı
Evet ben 3. Testimi yapacam inşallahbugün test yaptıracak varmı
testdende kaynaklana bilir bazı markalar göstermiyor. bende iki marka vardı birinde çıkmadı hatta eşim bu defter kapandı dedi sabah başka marka ile yaptık pozitif çıktı. başka marka al dene derimBen 8.gun idrar test yapmistim hayalet cizgi vardi bugun 10.gunum bembeyaz hicbirsey yok offff carsamba gunu kan ordada bisi cikmaz
güzel haberlerle gel bende yarın yaptırcamEvet ben 3. Testimi yapacam inşallah
Amin canım inşallah Rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bakalım bugün kaç çıkacak değerlerim hayırlısıylagüzel haberlerle gel bende yarın yaptırcam
geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın kızlar.. Ben bu sabah karda kayıp sol tarafıma çok fena düştüm. Şuan için çok şükür ağrım sızım veya kanamam yok. Nasıl oldu hiç anlamadım Çok dikkat etmek gerekiyor
normal canım. kaliteli olsunlar o önemli.günaydın kızlar hamilelerim benim sizleri okudukça heyecan ve stres yapıyorum cumadan beri iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrole gidicem cuma gittiğimde 6 yumurta var dediler sizce iyi mi az mı? çok mu? bilemedim yarın bakalım ne diyecekler.