• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

günaydın kızlar hamilelerim benim sizleri okudukça heyecan ve stres yapıyorum cumadan beri iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrole gidicem cuma gittiğimde 6 yumurta var dediler sizce iyi mi az mı? çok mu? bilemedim yarın bakalım ne diyecekler.
günaydın tatlım.. önemli olan sayısı değil ki.. kalitesi... sen stres yapma, iğnelerini zamanında kullanmaya gayret göster.. inşallah büyüyüp daha da kaliteli hale gelecekler :KK36:

Günaydın kızlar.. Ben bu sabah karda kayıp sol tarafıma çok fena düştüm. Şuan için çok şükür ağrım sızım veya kanamam yok. Nasıl oldu hiç anlamadım :KK43: Çok dikkat etmek gerekiyor :KK43:
Günaydın canım.. geçmiş olsun.. evet dediğin gibi dikkatli olmak gerekiyor. kafanı rahat tut.. ama Allah korusun kanaman falan olursa doktorunla görüşmeyi ihmal etme.. :)

Günaydın 11. gün 365 çıktı sonucum. :KK46:9. gün 128 di. maili açarken ellerim titredi valla ne zor işler her aşaması :KK43:
Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı olmayan herkese inşallah bende bugün kan vericem 3. Testim olacak banada dua et dediğin gibi çok heyecanlı benimde ellerim titriyordu her seferinde

eşim eczaneden ilaçlarımı almış. İnsan görünce ürperiyor. :110:
16754059_10154904789349034_1820059973_n.jpg

senin idrarda mutlaka bellidir artk. kaçıncı gün embriyosu. ben 7. gün idrarda gördüm. 9. gün kan verdim. yarın 13. günüm.
Benim bu 4. Denemem farklı bi yöntem uygulandı dondurulmuş embriyo yanılmıyorsam 3. Gün embriyosu idrar tahlili yapayım da casaret edemiyorum

Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı olmayan herkese inşallah bende bugün kan vericem 3. Testim olacak banada dua et dediğin gibi çok heyecanlı benimde ellerim titriyordu her seferinde
hadi hayırlısı canım. dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alırız. :dua:

Back