- 16 Eylül 2013
- 1.807
- 1.983
- 248
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.701
günaydın tatlım.. önemli olan sayısı değil ki.. kalitesi... sen stres yapma, iğnelerini zamanında kullanmaya gayret göster.. inşallah büyüyüp daha da kaliteli hale geleceklergünaydın kızlar hamilelerim benim sizleri okudukça heyecan ve stres yapıyorum cumadan beri iğnelerimi kullanıyorum yarın kontrole gidicem cuma gittiğimde 6 yumurta var dediler sizce iyi mi az mı? çok mu? bilemedim yarın bakalım ne diyecekler.
Günaydın canım.. geçmiş olsun.. evet dediğin gibi dikkatli olmak gerekiyor. kafanı rahat tut.. ama Allah korusun kanaman falan olursa doktorunla görüşmeyi ihmal etme.. :)Günaydın kızlar.. Ben bu sabah karda kayıp sol tarafıma çok fena düştüm. Şuan için çok şükür ağrım sızım veya kanamam yok. Nasıl oldu hiç anlamadımÇok dikkat etmek gerekiyor
inşallahgünaydın tatlım.. önemli olan sayısı değil ki.. kalitesi... sen stres yapma, iğnelerini zamanında kullanmaya gayret göster.. inşallah büyüyüp daha da kaliteli hale gelecekler
canım ne zaman başladın tedaviye?inşallah
ay'ın 10 da canım adetin 2.ci günü başladım.canım ne zaman başladın tedaviye?
Gözün aydın canımmmm :)Günaydın 11. gün 365 çıktı sonucum.9. gün 128 di. maili açarken ellerim titredi valla ne zor işler her aşaması
Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı olmayan herkese inşallah bende bugün kan vericem 3. Testim olacak banada dua et dediğin gibi çok heyecanlı benimde ellerim titriyordu her seferindeGünaydın 11. gün 365 çıktı sonucum.9. gün 128 di. maili açarken ellerim titredi valla ne zor işler her aşaması
Benimde yarın tahlil tarihim çok umutlu bi okadar da umutsuzum gibi değişik bi duygugüzel haberlerle gel bende yarın yaptırcam
ilk test mi olacak.Benimde yarın tahlil tarihim çok umutlu bi okadar da umutsuzum gibi değişik bi duygu
Evet ilk 12. Günilk test mi olacak.
senin idrarda mutlaka bellidir artk. kaçıncı gün embriyosu. ben 7. gün idrarda gördüm. 9. gün kan verdim. yarın 13. günüm.Evet ilk 12. Gün
Benim bu 4. Denemem farklı bi yöntem uygulandı dondurulmuş embriyo yanılmıyorsam 3. Gün embriyosu idrar tahlili yapayım da casaret edemiyorumsenin idrarda mutlaka bellidir artk. kaçıncı gün embriyosu. ben 7. gün idrarda gördüm. 9. gün kan verdim. yarın 13. günüm.
Sende belirti oldumu hiçsenin idrarda mutlaka bellidir artk. kaçıncı gün embriyosu. ben 7. gün idrarda gördüm. 9. gün kan verdim. yarın 13. günüm.
hadi hayırlısı canım. dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alırız.Gözün aydın olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı olmayan herkese inşallah bende bugün kan vericem 3. Testim olacak banada dua et dediğin gibi çok heyecanlı benimde ellerim titriyordu her seferinde
Amin canım sağol aksam gidecem inşallahhadi hayırlısı canım. dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alırız.
Gözün aydın canımmmm :)
doktor hem coraspin hem de clexane mi verdi canım?eşim eczaneden ilaçlarımı almış. İnsan görünce ürperiyor.Eki Görüntüle 1953105
benim 3 denemede dondurulmuş oldu 3 de tutduBenim bu 4. Denemem farklı bi yöntem uygulandı dondurulmuş embriyo yanılmıyorsam 3. Gün embriyosu idrar tahlili yapayım da casaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?