• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Bende ilaç olarak günde 6 tane estrofem sabah jel akşam progestan fitil 1 prednol 1 coraspin 1 folbiol. Çok mu ilaç alıyorum ne
Estrofem baya fazlaymış, ben günde 2 aldım. Keseyi görmeye gidincede kestirdi estrofemi.
Arkadaşlar bende salı günü kese görmeye gidecem inşallah görürüm ama çok çok tedirginim normalde göğüslerim transfer olduğumdan belli bariz şiş ve ağrıyordu az önce farkettim bayağı azalmış ağrısı buda beni çok korkutuyo :KK17:benim gibi olan varmı aranızda
Canım ya bende aynı senin gibiyim. Birde bu akşam jel artığı ile sanki pembe bişi geldi. Sancım da var biraz. Moralim çok bozuldu :(

Bende ilaç olarak günde 6 tane estrofem sabah jel akşam progestan fitil 1 prednol 1 coraspin 1 folbiol. Çok mu ilaç alıyorum ne
evet estrofem fazla ben 3 tane alıyorum. prednol neden kullanıyorsun onu anlamadım. ben onu transfer öncesi 4 gün içtim ve bıraktım

Ama canım benim bebişler transfer olduğum gün 6 günlüktü
son adet tarihinizi baz alacaksınız sordum doktor öyle dedi.

Merhaba arkadaşlar benimde bir günüm kaldı tahlil yapmama 4. Denemem ilkkez bukadar sakin ve rahatım 14 Şubat da tahlil yaptıracak olan varmı birde kasıkda ara ara ağrısı olan oldumu cevaplar için şimdiden tşk

evet estrofem fazla ben 3 tane alıyorum. prednol neden kullanıyorsun onu anlamadım. ben onu transfer öncesi 4 gün içtim ve bıraktım

Tedavinin başından beri kullanıyorum prednolü değerlerimden dolayı galiba. Bakalım salı günü sonuca göre ne diyecek doktorum

Merhaba arkadaşlar benimde bir günüm kaldı tahlil yapmama 4. Denemem ilkkez bukadar sakin ve rahatım 14 Şubat da tahlil yaptıracak olan varmı birde kasıkda ara ara ağrısı olan oldumu cevaplar için şimdiden tşk
14.şubatta ben 2. testimi yapacağım

Benden de normalde 14 şubatta istedi. Ama ben merak ettiğim için cumartesi kan testi yaptırdım. 3 şubatta transfer oldu.

Ben de 2.gun transferi olmuştum canım.. önceki deneme 5.gunde olunca çok erken gelmişti hatta 2 hücreli embriyo mu olur dedim.. araştırdım durdum.. 5.gune göre olasılık olarak daha düşük olsa da imkansız değil.. 5.gune gidenlerde embriyoların kalitelisi tutunma ihtimali yüksek olanlar ayrılmış oluyor. Embriyo az olduğunda işi şansa bırakmayıp doğal ortamına veriyorlar..
Embriyonun tutunması için diş kabuğundan çıkması gerekiyormus.. bu da 6.gun gerçekleşiyor.. yani 2.gun embriyosu bolunmeye devam edecek ve 6.gunde tutunmaya başlayacak.. bu nedenle senin daha az hareket etmeni bol bol uzanmani tavsiye ediyorum..
canim buarada 2.gun 2 hucreli tek embriyo transferimi tuttumu peki onceki tedavin.suan ne asamadasin bm

İnşallah hepimiz için hayırlı olur sonuçlar. 57 çıktı 9. Günümde. 2 transfer yapıldı. 3. Gün embriyosu.

Back