2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Sabah akşam jel coraspin folbiol ve b12 kullanıyorum
ya forbiol sadece folik asit vitamin gerekmiyormu. tüp bebek yaptıran arkadaşım elevitte kullandım dedi. şimdi 7 aylık hamile. kararsız kaldım alayımmı almayayımmı. forbiol içinde b12 eksikliği olan tek almasın yazıyor. kafam karıştı. doktora sordurdum hemşire alabilirsiniz dedi. buradaki doğum kontrol doktorum sadece imom iç dedi.

Folbiol bide vitamin sanırım apikopal miydi ismi b12 b6 falan yazıyor ama bende d vitamini için test yapmak istiyorum aslında

Evet canim gunseli hocada yaptirdim. Yarin tekrar test istedi. Korkuyorum.valla. hicbir belirtim yok..en ufak agrim.yok..
Bende onda yaptım canım :) kasiklarim ağrıyor sadece çok bu belirti yok bendrde seni ne zaman çağırdı beni tee 20 Şubat'ta çağırdılar ya öğrendikten 20 gün sonra nerdeyse

Bende onda yaptım canım :) kasiklarim ağrıyor sadece çok bu belirti yok bendrde seni ne zaman çağırdı beni tee 20 Şubat'ta çağırdılar ya öğrendikten 20 gün sonra nerdeyse
Daha beni cagirmadi canim.. 2 subatta transfer oldum ben. Yarin yaptirdigim testte sorun cikmazsa o zaman cagrir herhalde.

Bende ilaç olarak günde 6 tane estrofem sabah jel akşam progestan fitil 1 prednol 1 coraspin 1 folbiol. Çok mu ilaç alıyorum ne

Arkadaşlar bende salı günü kese görmeye gidecem inşallah görürüm ama çok çok tedirginim normalde göğüslerim transfer olduğumdan belli bariz şiş ve ağrıyordu az önce farkettim bayağı azalmış ağrısı buda beni çok korkutuyo benim gibi olan varmı aranızda

Sevgili hamişler, biz şimdi bu bebişe kaç haftalık hamile olduğumuza nasıl karar vereceğiz? :) Aklıma takılan en büyük soru bu

Hayirli olsun canim.bende hatirladim nickini. Bu ay tam 2 sene olacak.. insallah sorunsuz olur artik kucagimiza aliriz bebisleri
Benim de geçen ay üç yıl bitti canım. Allah artık nasip ederin inşallah. Çarşamba kontrole gideceğim ben de. İnşallah değer yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…