- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #4.641
Aaa sen benden oncesin. Nasilsin.benim daha cok yeni ya. 10.gunum bugun..dun iste test yaptim 128 ciktiÇok sevindim ama yaa seni görünce döndük dolaştık aynı vakitte hamile.kaldik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa sen benden oncesin. Nasilsin.benim daha cok yeni ya. 10.gunum bugun..dun iste test yaptim 128 ciktiÇok sevindim ama yaa seni görünce döndük dolaştık aynı vakitte hamile.kaldik :)
3bb, 4aa, 5bc gibi kaliteleri oluyo cnm onu sorabilirsin :)Günaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??
Ben 3 Şubat'ta öğrendim canım 8. Günde :) aynı yerde mı yaptırdın çok sevindim yaAaa sen benden oncesin. Nasilsin.benim daha cok yeni ya. 10.gunum bugun..dun iste test yaptim 128 cikti
salı günü testi tekrarlıcam. 20 şubat da sanırım kese muayenesiemily07 kese gormeye nezman gideceksin canim
bende aynıları var bunların yanı sıra coraspin,ve kansulandırıcı iğne vuruluyorum. folik asit hangisiEstrofem günde 3 tane crınone vajinal jel günde 2 defa ve folik asit günde 1 defa
Sabah akşam jel coraspin folbiol ve b12 kullanıyorumpozitif gören arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
ya forbiol sadece folik asit vitamin gerekmiyormu. tüp bebek yaptıran arkadaşım elevitte kullandım dedi. şimdi 7 aylık hamile. kararsız kaldım alayımmı almayayımmı. forbiol içinde b12 eksikliği olan tek almasın yazıyor. kafam karıştı. doktora sordurdum hemşire alabilirsiniz dedi. buradaki doğum kontrol doktorum sadece imom iç dedi.Sabah akşam jel coraspin folbiol ve b12 kullanıyorum
Evet canim gunseli hocada yaptirdim. Yarin tekrar test istedi. Korkuyorum.valla. hicbir belirtim yok..en ufak agrim.yok..Ben 3 Şubat'ta öğrendim canım 8. Günde :) aynı yerde mı yaptırdın çok sevindim ya
bende senin gibiyim ya bir belirtim yok. korku başladıEvet canim gunseli hocada yaptirdim. Yarin tekrar test istedi. Korkuyorum.valla. hicbir belirtim yok..en ufak agrim.yok..
Folbiol bide vitamin sanırım apikopal miydi ismi b12 b6 falan yazıyor ama bende d vitamini için test yapmak istiyorum aslındaya forbiol sadece folik asit vitamin gerekmiyormu. tüp bebek yaptıran arkadaşım elevitte kullandım dedi. şimdi 7 aylık hamile. kararsız kaldım alayımmı almayayımmı. forbiol içinde b12 eksikliği olan tek almasın yazıyor. kafam karıştı. doktora sordurdum hemşire alabilirsiniz dedi. buradaki doğum kontrol doktorum sadece imom iç dedi.
Bende onda yaptım canım :) kasiklarim ağrıyor sadece çok bu belirti yok bendrde seni ne zaman çağırdı beni tee 20 Şubat'ta çağırdılar ya öğrendikten 20 gün sonra nerdeyseEvet canim gunseli hocada yaptirdim. Yarin tekrar test istedi. Korkuyorum.valla. hicbir belirtim yok..en ufak agrim.yok..
Daha beni cagirmadi canim.. 2 subatta transfer oldum ben. Yarin yaptirdigim testte sorun cikmazsa o zaman cagrir herhalde.Bende onda yaptım canım :) kasiklarim ağrıyor sadece çok bu belirti yok bendrde seni ne zaman çağırdı beni tee 20 Şubat'ta çağırdılar ya öğrendikten 20 gün sonra nerdeyse
Evet o konuda benzeriz. Degerimizde yakin . Korku bende de varbende senin gibiyim ya bir belirtim yok. korku başladı
Canım merhaba. Nasılsın?Geçen seneden hatırlıyorum seni :) Ben de 30 Ocakta transfer oldum :)Evet o konuda benzeriz. Degerimizde yakin . Korku bende de var
Hayirli olsun canim.bende hatirladim nickini. Bu ay tam 2 sene olacak.. insallah sorunsuz olur artik kucagimiza aliriz bebisleriCanım merhaba. Nasılsın?Geçen seneden hatırlıyorum seni :) Ben de 30 Ocakta transfer oldum :)
Benim de geçen ay üç yıl bitti canım. Allah artık nasip ederin inşallah. Çarşamba kontrole gideceğim ben de. İnşallah değer yükselirHayirli olsun canim.bende hatirladim nickini. Bu ay tam 2 sene olacak.. insallah sorunsuz olur artik kucagimiza aliriz bebisleri
transfer oldugun gun 2 haftalik hamile sayiliyorsun canim ben oyle biliyorumSevgili hamişler, biz şimdi bu bebişe kaç haftalık hamile olduğumuza nasıl karar vereceğiz? :) Aklıma takılan en büyük soru bu