- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.621
Senin kanda kesinlestimi canim kacinci gunun?Aminn canım benim inşallah dualarimdasin Rabbim emeklerini boşa götürmesin inşallah bende yarın test yapacam inşallah yine çok heyecanlıyım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Canım benim 6. Gün beta hcg 24.3 10. Gün beta hcg 133.33 yarın tekrar ver dedilerSenin kanda kesinlestimi canim kacinci gunun?
Tamam ya olmuşCanım benim 6. Gün beta hcg 24.3 10. Gün beta hcg 133.33 yarın tekrar ver dediler
İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah bide doğduğunu görseydim bu dünyada benden mutlusu olmaz vallaTamam ya olmuşseninki
Ben de 2.gun transferi olmuştum canım.. önceki deneme 5.gunde olunca çok erken gelmişti hatta 2 hücreli embriyo mu olur dedim.. araştırdım durdum.. 5.gune göre olasılık olarak daha düşük olsa da imkansız değil.. 5.gune gidenlerde embriyoların kalitelisi tutunma ihtimali yüksek olanlar ayrılmış oluyor. Embriyo az olduğunda işi şansa bırakmayıp doğal ortamına veriyorlar..hayirli sabahlar kizlar ben şunu merak ediyorum embriyo koyuyorlarya o direk tutunuyormu nasil oluyir.yani mesela benim 2.gun transferi 5.gun transferinden 3 gun kucuk napiyo rahimde bolunmeye devam edip sonrami tutunuyo.yoksa direk tutunup ilerlemee devam mi ediyo cok merak ediyorum :) emily sen yuksek ihtinalle bilirsin canim
10.gun degerin cok guzelmis canim neden tekrar istedilerki benim ilk denememde 11.gun degerim 147 idi ve ikizdi 3.gun embriyosu idiCanım benim 6. Gün beta hcg 24.3 10. Gün beta hcg 133.33 yarın tekrar ver dediler
tesekkurederim canim uzun uzun yazmissin cok aciklayici olmus sagolasin :)Ben de 2.gun transferi olmuştum canım.. önceki deneme 5.gunde olunca çok erken gelmişti hatta 2 hücreli embriyo mu olur dedim.. araştırdım durdum.. 5.gune göre olasılık olarak daha düşük olsa da imkansız değil.. 5.gune gidenlerde embriyoların kalitelisi tutunma ihtimali yüksek olanlar ayrılmış oluyor. Embriyo az olduğunda işi şansa bırakmayıp doğal ortamına veriyorlar..
Embriyonun tutunması için diş kabuğundan çıkması gerekiyormus.. bu da 6.gun gerçekleşiyor.. yani 2.gun embriyosu bolunmeye devam edecek ve 6.gunde tutunmaya başlayacak.. bu nedenle senin daha az hareket etmeni bol bol uzanmani tavsiye ediyorum..
Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah banada 2 tane embriyo transfer edildi sence ikiz olabilir mi10.gun degerin cok guzelmis canim neden tekrar istedilerki benim ilk denememde 11.gun degerim 147 idi ve ikizdi 3.gun embriyosu idi
belli olmaz canim benim 11.gun dgerim 274 tu tek embriyo baya yuksek gelmisti.(2.gun embriyosu)rabbim tek veya ikiz hangisi hayirliysa onu versinMaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah banada 2 tane embriyo transfer edildi sence ikiz olabilir mi
Amin canım ihtimal olarak sordum ben 7 sene Rabbimden evlat istedim bir iki farketmez sağlıklı olsun hayırlı olsun yeterki kucağıma doğması nasip olsun başkada bişey istemembelli olmaz canim benim 11.gun dgerim 274 tu tek embriyo baya yuksek gelmisti.(2.gun embriyosu)rabbim tek veya ikiz hangisi hayirliysa onu versin
amin canim insallah onuda gorursunİnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah bide doğduğunu görseydim bu dünyada benden mutlusu olmaz valla
ikiz olirsa tabi 7 senelik hasret sonrasi cok guzel olur.dedgin gbi saglikli shatli olsun yeter insallahAmin canım ihtimal olarak sordum ben 7 sene Rabbimden evlat istedim bir iki farketmez sağlıklı olsun hayırlı olsun yeterki kucağıma doğması nasip olsun başkada bişey istemem
Öyle tabi canım Rabbim onları bize bagislasin olmayan herkese de nasip etsin inşallahikiz olirsa tabi 7 senelik hasret sonrasi cok guzel olur.dedgin gbi saglikli shatli olsun yeter insallah
Canim cok sukur Rabbim tamamina erdirdi ama bebeklerden biri gelismedi digeri dunyaya geldi bir oglum var simdi insallah kardes icin ugrasiyoruzMaşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah banada 2 tane embriyo transfer edildi sence ikiz olabilir mi
Çok şükür canım çok sevindim senin adına darısı olmayan herkesin başına benim için farketmez inan ki hayırlısı olsun inşallahCanim cok sukur Rabbim tamamina erdirdi ama bebeklerden biri gelismedi digeri dunyaya geldi bir oglum var simdi insallah kardes icin ugrasiyoruzcanim degerler yaniltici olabiliyor ama eger ikiz istiyorsan Saglicakla hayirlisi ile olsun Rabbim gonlune gore versin
Estrofem günde 3 tane crınone vajinal jel günde 2 defa ve folik asit günde 1 defapozitif gören arkadaşlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Çok sevindim ama yaa seni görünce döndük dolaştık aynı vakitte hamile.kaldik :)Benimde. 2 gundur 6 7 gibi uyuyorum.. baskada biseyim yok biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?