2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ben de 2.gun transferi olmuştum canım.. önceki deneme 5.gunde olunca çok erken gelmişti hatta 2 hücreli embriyo mu olur dedim.. araştırdım durdum.. 5.gune göre olasılık olarak daha düşük olsa da imkansız değil.. 5.gune gidenlerde embriyoların kalitelisi tutunma ihtimali yüksek olanlar ayrılmış oluyor. Embriyo az olduğunda işi şansa bırakmayıp doğal ortamına veriyorlar..
Embriyonun tutunması için diş kabuğundan çıkması gerekiyormus.. bu da 6.gun gerçekleşiyor.. yani 2.gun embriyosu bolunmeye devam edecek ve 6.gunde tutunmaya başlayacak.. bu nedenle senin daha az hareket etmeni bol bol uzanmani tavsiye ediyorum..

tesekkurederim canim uzun uzun yazmissin cok aciklayici olmus sagolasin :)

belli olmaz canim benim 11.gun dgerim 274 tu tek embriyo baya yuksek gelmisti.(2.gun embriyosu)rabbim tek veya ikiz hangisi hayirliysa onu versin
Amin canım ihtimal olarak sordum ben 7 sene Rabbimden evlat istedim bir iki farketmez sağlıklı olsun hayırlı olsun yeterki kucağıma doğması nasip olsun başkada bişey istemem

D dmlms tabloyu incelerken farkettim erdem hastanesinde tedavi olacakmissin yasinda cok kucuk.hngi erdem bu.cakmak erdemse hic yanasma derim canim labrotuar cok kotuymus basari orani cok dusuk benim de bir asilamam oldu orda arastrmamistim fiyat cazip gelmisti asilsmadan sonra direk kaldrdi kadin beni bilincsiz ne oldugunu bilmiyodumki yatmak gerekiyormus

Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah banada 2 tane embriyo transfer edildi sence ikiz olabilir mi
Canim cok sukur Rabbim tamamina erdirdi ama bebeklerden biri gelismedi digeri dunyaya geldi bir oglum var simdi insallah kardes icin ugrasiyoruz canim degerler yaniltici olabiliyor ama eger ikiz istiyorsan Saglicakla hayirlisi ile olsun Rabbim gonlune gore versin

Çok şükür canım çok sevindim senin adına darısı olmayan herkesin başına benim için farketmez inan ki hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…