• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım inşallah bebeğin seninledir korkma herşey daha iyi olacak inşallah transfer oluyor ilk testin stresi pozitifçıkıyor ikinci testin stresi sonra kese sonra kalp atışı sonra hareketleri derken derken baya bir stres yaşıyoruz ama şükredelim bunlar tatlı stresler ALLAH herkese nasip etsin inşallah
Evet o.korku hepimizde var. Pozitifte gorsek..benim 2. Bu. Ilki kimyasal olmustu. Ama cok yukselmemisti. 20 oldu dustu sonra deger.. ben adet agrisi cekmem. Hic anlamam. Su an da ayniyim. Ne opuda ne transferde ne oncesi sonrasi hicbisey hissetmedim.

B

Evet canım 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi biri blast diğeri orta kaliteydi aslında 6. Günü gitmezdim ama çok az lekelenmem olunca gittim beta hcg bakıldı 24.3 çıktı
5.gun embriyoau 5 6.gunde cikiyor transfer edilene kadar epey bir yol katediyor labrotuarda :)

Canım inşallah bebeğin seninledir korkma herşey daha iyi olacak inşallah transfer oluyor ilk testin stresi pozitifçıkıyor ikinci testin stresi sonra kese sonra kalp atışı sonra hareketleri derken derken baya bir stres yaşıyoruz ama şükredelim bunlar tatlı stresler ALLAH herkese nasip etsin inşallah
Aynen oyle. Ilk 3 ay cok onemli. Hakkimizda hayirlisi

Hic agrim yok.sende var mi. Zaten simdiye kadarda agirmadi.. ben kasik agrisi hic bilmem ama adetkende agirmaz.ne belim ne kasigim ne gogsum. Yine ayniyim.
ağrım yok öyle arada bir oluyor ama sürekli yok. bende olan dün çok bitkindim

Kizlarrrr nasilsiniz ben merakla yarini daha sonra da test gunum olan carsambayi bekliyorum;) 8.gunumde yani dun sabah idrar testi yaptim hayalet bir cizgi bana gorundu ama evdeki kocama ve komsuma gorunmedi ama diger gruba resim attim Allah razi olsun herkez gordu insallah guzel sonuclarimiz olur hepimizin;)

İnşallahtutunmuş canım benim yarın test mi yapacaksın hayırlısıyla
Kizlarrrr nasilsiniz ben merakla yarini daha sonra da test gunum olan carsambayi bekliyorum:KK66: 8.gunumde yani dun sabah idrar testi yaptim hayalet bir cizgi bana gorundu ama evdeki kocama ve komsuma gorunmedi ama diger gruba resim attim Allah razi olsun herkez gordu insallah guzel sonuclarimiz olur hepimizin:KK66:

Selam kızlar, taze hamişler, sonuç bekleyenler :) herkes iyidir inşAllah.. Ben bugünlerde perişan bir haldeyim. Yorgunluk, grip, bulantı. Her şey var yani. Pazartesi günü listeyi güncelleyeceğim inşAllah.. durumunda değişiklik olan arkadaşlarım lütfen bilgilerini beni etiketleyerek bildirin. Hiç aktif olmayanları ve bilgileri eksik arkadaşları sileceğim.
Herkese hayırlı geceler..

Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??

Canım rahat ol transferden önce embriyolog herseyi söylüyor zaten sormana gerek kalmıyor.doktorda transferden sonra bilgi veriyor onlar herseyi Söylüyorlar .

Evet dediler bide 2 saate yakın yatacakmışım hasta bezi istediler onu niye istediler anlamadım transferden sonrA koyverim diyemi??

Bence aşırı sıkışma çünkü inanılmaz gergin oluyo insan o sıkışık hali ile ben aşırı sıkışıktım biraz boşalttırdılar boşuna işkence etmişim kendime.

Kizlarrrr nasilsiniz ben merakla yarini daha sonra da test gunum olan carsambayi bekliyorum:KK66: 8.gunumde yani dun sabah idrar testi yaptim hayalet bir cizgi bana gorundu ama evdeki kocama ve komsuma gorunmedi ama diger gruba resim attim Allah razi olsun herkez gordu insallah guzel sonuclarimiz olur hepimizin:KK66:

Hadi hayırlı olsun canım yarın sabah ilk idrar la bir daha dene istersen karşılaştırma yaparsın

Geçmiş olsun canım

Canım rahat ol transferden önce embriyolog herseyi söylüyor zaten sormana gerek kalmıyor.doktorda transferden sonra bilgi veriyor onlar herseyi Söylüyorlar .

Bence aşırı sıkışma çünkü inanılmaz gergin oluyo insan o sıkışık hali ile ben aşırı sıkışıktım biraz boşalttırdılar boşuna işkence etmişim kendime.

Hadi hayırlı olsun canım yarın sabah ilk idrar la bir daha dene istersen karşılaştırma yaparsın
Evet canim bir tane testim kaldi ilk testi 5.gun yapmistim birgun sonra silik bisi vardi ama o gecersiz sayiliyo ikinci testi 8.gun yaptim hayalet cizgi cikti son testimide 10.gun yarin yapcam hayirlisi ile cikar insallah

Evet canim yarin 3.kez test yapcam 10.gunum Allahtan saglikli hayirli evlatlar istedim Rabbim yuzumu guldurur insallah
Aminn canım benim inşallah dualarimdasin Rabbim emeklerini boşa götürmesin inşallah bende yarın test yapacam inşallah yine çok heyecanlıyım Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Back