• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

hayirli sabahlar kizlar ben şunu merak ediyorum embriyo koyuyorlarya o direk tutunuyormu nasil oluyir.yani mesela benim 2.gun transferi 5.gun transferinden 3 gun kucuk napiyo rahimde bolunmeye devam edip sonrami tutunuyo.yoksa direk tutunup ilerlemee devam mi ediyo cok merak ediyorum :) emily sen yuksek ihtinalle bilirsin canim
Canım bence blast hale gelip tutunuyordur, yani bölünmeye devam ediyordur. Çünkü rahim de belki daha iyi gelişim gösterebilir diye transfer edilmesinin sebebi bu olabilir. Normal olsa tüplerden rahme gelene kadar blast aşamaya geliyor çünkü.

gunaydin canim 5.gun ebriyosu hucresi fazla oluyor saymyorlar kalitrsini sorarsin dondurmak istyorsan dgerlerini onlari soyle.transfere idrara skisik gdiyosun demisletdir heralde
Evet dediler bide 2 saate yakın yatacakmışım hasta bezi istediler onu niye istediler anlamadım transferden sonrA koyverim diyemi??

Canım bence blast hale gelip tutunuyordur, yani bölünmeye devam ediyordur. Çünkü rahim de belki daha iyi gelişim gösterebilir diye transfer edilmesinin sebebi bu olabilir. Normal olsa tüplerden rahme gelene kadar blast aşamaya geliyor çünkü.
Blast ne demek?

5.gun transfer yapilan ozman bir gun sonra tutunmaya baslar mantiken.evet yumurta azsa embriyoyu dogal ortamina yani rahime erken transfer etmek en mantiklisi dedi doktor

5.gun transfer yapilan ozman bir gun sonra tutunmaya baslar mantiken.evet yumurta azsa embriyoyu dogal ortamina yani rahime erken transfer etmek en mantiklisi dedi doktor
Canim ben internete 3.gun embriyosunun gelisimi yazip tabloyu bulmustum gun gun yaziyor orda mesela benimki transferden sinra 8.gun yerlesme bitiyo ve kanda hcg salgilanmaya basliyo kismi dikkatimi cekmisti.sende bak hatta o rahime yerlesme asamasinda yat uzan biraz dinlen

Canim ben internete 3.gun embriyosunun gelisimi yazip tabloyu bulmustum gun gun yaziyor orda mesela benimki transferden sinra 7.gun yerlesme bitiyo ve kanda hcg salgilanmaya basliyo kismi dikkatimi cekmisti.sende bak hatta o rahime yerlesme asamasinda yat uzan biraz dinlen
ozman benimki 8.gun yerlesme bitiryor :) sana gore hesapliyorum :) bi inceleyim bakayim sagol canim

Maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah benim 6. Gün 24.3 10. Gün 133.33 yarın bende tekrarlayacam inşallah hep beraber hayırlı haberler alırız inşallah
Senin guzel yukselmis. Insallah bende gorurum. Agrin sizin var mi. Hic belirtim olmadi beni korkutuyo. Halada yok.

Senin guzel yukselmis. Insallah bende gorurum. Agrin sizin var mi. Hic belirtim olmadi beni korkutuyo. Halada yok.
Benim ağrılarım 2. Gün başladı adet olacakmışım gibi ama şuanda o kadar çok yok sadece kasiklarim ağrıyor iğne batar gibi bide akintim oluyordu sürekli çok heyecanlı çok mutluyum ama korkuyorum hep bişey olur mu diye Rabbim korusun onları

Bide korkma canım herkesin bünyesi farklı herkesin gebeliği de aynı olmaz o yüzden ağrım yok diye korkutma kendini inşallah ağrısız sorunsuz bir gebelik tir ve hepimizin ki öyle olur sağ salim alırız kucagimiza inşallah Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Benim ağrılarım 2. Gün başladı adet olacakmışım gibi ama şuanda o kadar çok yok sadece kasiklarim ağrıyor iğne batar gibi bide akintim oluyordu sürekli çok heyecanlı çok mutluyum ama korkuyorum hep bişey olur mu diye Rabbim korusun onları
Evet o.korku hepimizde var. Pozitifte gorsek..benim 2. Bu. Ilki kimyasal olmustu. Ama cok yukselmemisti. 20 oldu dustu sonra deger.. ben adet agrisi cekmem. Hic anlamam. Su an da ayniyim. Ne opuda ne transferde ne oncesi sonrasi hicbisey hissetmedim.

beninde bugun 2.gunum adet olacak gbi agrilar griyor cok fazla.telas yaptim iyiye isaret olabilir ozman bu

Back