- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.561
Hadi insallah.evet bende aynıyım. birden bastırıyor. sanırım hormonlar artıyor :)
hayır salı günü yaptır dedi doktor.Hadi insallah.sen yarin mi yaptiracaksin test
canim senin oncekide 2 transfermiydi.belki bakarsin 2 tutar buseferhayır salı günü yaptır dedi doktor.
hepsinde 2 konuldu canımcanim senin oncekide 2 transfermiydi.belki bakarsin 2 tutar busefer
Benden de p.tesi istediler.hayır salı günü yaptır dedi doktor.
Pazartesi günü yapacağın kaçıncı testin canimBenden de p.tesi istediler.
kasık ağrın varmıBenden de p.tesi istediler.
bilgileri ozelden atmostim eklersin canimSelam kızlar, taze hamişler, sonuç bekleyenler :) herkes iyidir inşAllah.. Ben bugünlerde perişan bir haldeyim. Yorgunluk, grip, bulantı. Her şey var yani. Pazartesi günü listeyi güncelleyeceğim inşAllah.. durumunda değişiklik olan arkadaşlarım lütfen bilgilerini beni etiketleyerek bildirin. Hiç aktif olmayanları ve bilgileri eksik arkadaşları sileceğim.
Herkese hayırlı geceler..
Emily canım benim bu aralar kasıklarım çok ağrıyor nedense, arada karnımda adet olcakmışım gibi ağrıyor.kasık ağrın varmı
Aaa seni eklememişmiyimbilgileri ozelden atmostim eklersin canim
Canım transferin oldumu?bilgileri ozelden atmostim eklersin canim
oldu cuma gunu canim.cok sukurCanım transferin oldumu?
Evet iki tane olacak amin canım hepimizinki tutar inşallahcanim heyecan yapma 2 tanemi olacak ins tutar canim.hadi hayirlisi.test gunumuz ayni olacak ozman.merve nin de pazartesi transferi ins guzel haberler aliriz
Evet iki tane olacak amin canım hepimizinki tutar inşallahcanim heyecan yapma 2 tanemi olacak ins tutar canim.hadi hayirlisi.test gunumuz ayni olacak ozman.merve nin de pazartesi transferi ins guzel haberler aliriz
hayirlisi olsun canim insqllahEvet iki tane olacak amin canım hepimizinki tutar inşallah
gunaydin canim 5.gun ebriyosu hucresi fazla oluyor saymyorlar kalitrsini sorarsin dondurmak istyorsan dgerlerini onlari soyle.transfere idrara skisik gdiyosun demisletdir heraldeGünaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??
Canım ben hiç bişey sormamıştım :) inşAllah sonucunda güzel olurGünaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?