• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Selam kızlar, taze hamişler, sonuç bekleyenler :) herkes iyidir inşAllah.. Ben bugünlerde perişan bir haldeyim. Yorgunluk, grip, bulantı. Her şey var yani. Pazartesi günü listeyi güncelleyeceğim inşAllah.. durumunda değişiklik olan arkadaşlarım lütfen bilgilerini beni etiketleyerek bildirin. Hiç aktif olmayanları ve bilgileri eksik arkadaşları sileceğim.
Herkese hayırlı geceler..

Selam kızlar, taze hamişler, sonuç bekleyenler :) herkes iyidir inşAllah.. Ben bugünlerde perişan bir haldeyim. Yorgunluk, grip, bulantı. Her şey var yani. Pazartesi günü listeyi güncelleyeceğim inşAllah.. durumunda değişiklik olan arkadaşlarım lütfen bilgilerini beni etiketleyerek bildirin. Hiç aktif olmayanları ve bilgileri eksik arkadaşları sileceğim.
Herkese hayırlı geceler..
bilgileri ozelden atmostim eklersin canim

kasık ağrın varmı
Emily canım benim bu aralar kasıklarım çok ağrıyor nedense, arada karnımda adet olcakmışım gibi ağrıyor.
Bu arada göğüs şişmesi, renk değişimi daha yok. Hatta belirtilerde koltuk altında falan renk değişimi oluyormuş bende hiçbiri yok. Tek belirti şuan için bulantı olabilir :))

Günaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??

hayirli sabahlar kizlar ben şunu merak ediyorum embriyo koyuyorlarya o direk tutunuyormu nasil oluyir.yani mesela benim 2.gun transferi 5.gun transferinden 3 gun kucuk napiyo rahimde bolunmeye devam edip sonrami tutunuyo.yoksa direk tutunup ilerlemee devam mi ediyo cok merak ediyorum :) emily sen yuksek ihtinalle bilirsin canim

Günaydın kızlar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım büyün gece uyuyamafım ben şimdi yarın doktora neler sormalıyım?? HAni kalite hücre blast??
gunaydin canim 5.gun ebriyosu hucresi fazla oluyor saymyorlar kalitrsini sorarsin dondurmak istyorsan dgerlerini onlari soyle.transfere idrara skisik gdiyosun demisletdir heralde

Back