• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Beta hcg değerine göre demişti doktorum 1500-2000 arasında görünür demişti. Gördüm çok şükür.insallah sende görürsün.ve en önemlisi sağlıkla hayırlı evlatları mızı kucagimiza alırız inşallah.
amin canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Aldirdilar canm bende bugün 4. Günümde vurdurdun koldan.[/QUO
Aldirdilar canm bende bugün 4. Günümde vurdurdun koldan.
hmmm saçma değil mi ya hem çatlat hemde toplat :) bakalım bana ne zaman vur diyecekler cetrotıde diye bi ilactan da 7 kutu yazmışlar salı günü giderken onu yanımda götürcekmişim

hmmm saçma değil mi ya hem çatlat hemde toplat :) bakalım bana ne zaman vur diyecekler cetrotıde diye bi ilactan da 7 kutu yazmışlar salı günü giderken onu yanımda götürcekmişim
Ama Cetrotide catlatma ignesi değilki netten bak istersen başka bi işe yario o cnm

Ama Cetrotide catlatma ignesi değilki netten bak istersen başka bi işe yario o cnm
biliyorum çatlama değil gerçi ne olduğunu da ne işe yaradığını da bilmiyorum çatlama iğnesini onlar ne zaman derse götürcem diğerini salı kontrole giderken yanıma alıcakmışım 1 tane

Back